Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Έτσι λέω κ εγώ Δημήτρη! Δύναμη ο παππούς, αλλά εγώ είμαι υπέρ της διαγραφής και των δύο προφίλ! Σήμερα ήταν ο Κώστας, αύριο εσύ ή εγώ!

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εαν νομιζεις Νικο οτι γνωριζεις καποιο δευτερο προφιλ, που εμεις δεν ειμαστε σε θεση να γνωριζουμε, σε παρακαλω να αποστειλεις τις πληροφοριες στην Διοικηση του AVclub.
Εαν προτιμας το ραδιο αρβυλα αυτο ειναι δικο σου θεμα, εγω παντως εχω πει την αποψη μου για το θεμα το οποιο αντιμετωπιστηκε ταχιστα.

Παιδες δεν μπορω να μην αναφερω την απιστευτη νοστιμια των Κρητικων καστανων.

Εδω ενα πιατακι ολο δικο μου :drool1:
45968150782_f7bb1bebc1_c.jpg

Παιδες δεν μπορω να μην αναφερω την απιστευτη νοστιμια των Κρητικων καστανων.

Εδω ενα πιατακι ολο δικο μου :drool1:

Καλή όρεξη Μιχάλη,η μάλλον καλή χώνεψη τώρα,έχω καί εγώ "κονέ" μέ Κρήτη καί έχω κάτι φρεσκότατα πεντανόστιμα,πού τά βάζω στήν θράκα στό τζάκι,οπότε σέ κατανοώ πλήρως.

Εαν νομιζεις Νικο οτι γνωριζεις καποιο δευτερο προφιλ, που εμεις δεν ειμαστε σε θεση να γνωριζουμε, σε παρακαλω να αποστειλεις τις πληροφοριες στην Διοικηση του AVclub.
Εαν προτιμας το ραδιο αρβυλα αυτο ειναι δικο σου θεμα, εγω παντως εχω πει την αποψη μου για το θεμα το οποιο αντιμετωπιστηκε ταχιστα.
Αν νομίζω ότι γνωριζω; παραθέτω τα λεγόμενα του ετέρου διαχειριστή : "Δεν γράφεις μ´αυτό το όνομα θες να πείς... Μη μας περνάς για βλάκες. :furious3:".

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι, αν νομιζεις οτι γνωριζεις. Ο ετερος διαχειριστης απαντησε για αυτο που εγραψε αλλα προφανως εσυ επελεξες να το αγνοησεις.

Επαναλαμβανω οτι οι αποφασεις που λαμβανει η ΔΟ πρεπει να βασιζονται -και βασιζονται- σε γεγονοτα και οχι σε υποψιες και ραδιο αρβυλα.

Καλημερα σας Κυροι. Καλο ΣΚ να εχετε!!

Τι εγινε παλι; Δεν αντεληφθην!!
Κανενα τρολακι "την βρηκε" με τον Κωστη;

Για καντε λιγο ακρη οι ψηλοι να δω και γω ρε παιδια!!!!!!!!!!!!!!!! Ποιος περασε το stop.

Βρε κακοβουλε "γκαζακια" των 220V AC θα σου εβαζα φωτο απο την μπεκιερα ετοιμη και με καινουργια βιδα (inox), για να σου κλεισω το στομα, αλλα βαριεμαι το τραβα-μεταφορα στο pc-crop-edit-resize-upload-add.