Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Eν Πλω :))

19776465466_1d1794a200_b.jpg
Ζηλευω.
Αν και φοβαμαι τη θαλασσα, και γω στην εποχη σπουδων μου ειχα σκεφτει για να "μπαρκαρω", αλλα με κρατησαν οικογενειακες υποχρεωσεις και συνηθειες πισω.
Αλλα εχω ανεβει σε εμπορικο καραβι, 3-4 φορες, εχω μπει σε αμπαρια κλπ. Στα δυσκολα δηλαδη. Αλλη εμπειρια ομως.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ξεχασα να πω οτι παρελαβα το eco σκουπακι απο το lidl, σημερα. Δειχνει αρκετα αξιολογο, θα δειξει στο χρονο.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Πρέπει να τα τριψεις πρώτα , ενα τριβειο θα σε διευκολύνει πολυ .

Αν και φαντάζομαι θα έχετε γράψει σελίδες και σελίδες υπάρχει κάτι το οποίο θα μπορούσατε να προτείνετε;

Να υποθέσω ότι θα υπάρχουν και σημεία στα έπιπλα που δεν θα χωράει ένα κανονικό τριβείο.?? Αν αυτά είναι λίγα και μπορείς να τα κάνεις με το χέρι τότε θα την γλυτώσεις με ένα τριβείο. Αν όχι θα χρειασθείς και δεύτερο για τα στενά σημεία και τις εσωτερικές γωνίες.
Η μάρκα που παραθέτω είναι ενδεικτική.... υπάρχουν στο εμπόριο σε ότι μάρκα θέλεις.
Το τμήμα προώθησης σωστών προϊόντων του forum θα παραθέσει τις εναλλακτικές ... υπομονή.

Και μιά που λέμε για τριβεία παιδιά,το έκκεντρο πόσο το πιέζουμε προς τα κάτω;
Ελαχιστα εώς καθόλου Νίκο , τόσο ώστε να ειναι σταθερό στα χέρια . Το βάρος του κανει όλη την δουλεια .

Να υποθέσω ότι θα υπάρχουν και σημεία στα έπιπλα που δεν θα χωράει ένα κανονικό τριβείο.?? Αν αυτά είναι λίγα και μπορείς να τα κάνεις με το χέρι τότε θα την γλυτώσεις με ένα τριβείο. Αν όχι θα χρειασθείς και δεύτερο για τα στενά σημεία και τις εσωτερικές γωνίες.
Η μάρκα που παραθέτω είναι ενδεικτική.... υπάρχουν στο εμπόριο σε ότι μάρκα θέλεις.
Το τμήμα προώθησης σωστών προϊόντων του forum θα παραθέσει τις εναλλακτικές ... υπομονή.

Thanks!
Βλέπω γενικά ότι πολλοί στρέφονται σε προϊόντα Lidl γενικώς :-)
Δυστυχώς είναι αρκετά τα σημεία ανάμεσα σε γωνίες, καρέκλες κτλ...

Ευτυχώς λοιπόν Λιάκο μου που την πρώτη φορά δεν το έκαψα..Σήμερα το πήρα χαμπάρι.Επίσης,για τρίψιμο συμήδας τι νούμερα γυαλόχαρτο και με ποιά σειρά βάζετε;

Αναλόγως την τραχυτητα στο αρχικό στάδιο και πόσο λειο θελουμε το αποτέλεσμα Νίκο . Απο 60-80 και το πας μέχρι 160-180 .
Δεν ειναι εύκολο να καεί απλα δεν δίνει το μέγιστο αποτέλεσμα .

Για κόντρα πλακέ συμηδα βάζω 80 και μετά ένα 120-150(ότι βρεθεί μπροστά μου). Για κοπή 3 χιλιοστά κοντά πλακέ προτείνω κοπή με συνεχές χάραγμα με μεταλλικό χάρακα και κοπιδι. Που βρήκες 3 χιλιοστά;

Thanks!
Βλέπω γενικά ότι πολλοί στρέφονται σε προϊόντα Lidl γενικώς :-)
Δυστυχώς είναι αρκετά τα σημεία ανάμεσα σε γωνίες, καρέκλες κτλ...

Ναι γιατί για ερασιτεχνική χρήση τα Parkside είναι αρκετά καλά και σε πολύ καλή τιμή, το δύσκολο είναι να τα βρεις εκτός περιόδου που βγαίνουν προσφορά στα καταστήματα. Γι αυτό και εμείς τα παίρνουμε μόλις τα δούμε μπροστά μας και μετά ανοίγουμε δουλειές για να τα χρησιμοποιήσουμε :flipout::flipout:

Το 3 χιλιοστά είναι πεύκο..Ευχαριστώ παιδιά!

Παντως Νικο αν ασχολεισαι συχνα με τον μαγικο κοσμο των μικροκατασκευων γενικοτερα, μια επιτραπεζια σεγα και ενα μινι δισκοπριονο παγκου θα σου προσφερουν αφανταστη διευκολυνση -και χαρα :)

Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Και γω που πήγα τι κατάλαβα; Το μόνο που δε μετάνιωσα είναι ότι λόγω μυωπίας πήγα μηχανικός αντί για πλοίαρχος.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Και γω που πήγα τι κατάλαβα; Το μόνο που δε μετάνιωσα είναι ότι λόγω μυωπίας πήγα μηχανικός αντί για πλοίαρχος.

Αμα δεν σ'αρεσει η θαλασσα, αμα δεν ειναι στο DNA σου που λενε, τοτε οντως υπαρχει θεμα. Ολα συνηθιζονται βεβαια, αλλα η θαλασσα ειναι λιγο ζορικη.

Δεν ειναι ακριβως γκαζαδικο -οπως λεγονται τα τανκερς (πετρελαιοφορα)- ειναι πλοιο 'αεραδικο' LNG μεταφορας υγροποιημενου αεριου.
Συγγενικο προσωπο ταξιδευε με αυτο το συγκεκριμενο και μου εστειλε την φωτο. Μακαρι να ειμουν και εγω μεσα :))

Παντως Νικο αν ασχολεισαι συχνα με τον μαγικο κοσμο των μικροκατασκευων γενικοτερα, μια επιτραπεζια σεγα και ενα μινι δισκοπριονο παγκου θα σου προσφερουν αφανταστη διευκολυνση -και χαρα :)

Το ξέρω φίλε,στο πρόγραμμα είναι..Αν αξιώσω..

Οπως το λες.
Δυσκολο να μην ταξιδεψεις νοερα εστω και λιγο οταν βλεπεις αυτη την φωτογραφια. Την ειχα screen saver για καιρο..:))