Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Επειδή αναφέρθηκε σε άλλο νήμα ότι θέλετε για συστήματα ασφαλείας, cctv και led φωτισμό με ρωτάτε...

Καλησπέρα και από μένα. Από το Σάββατο είμαι σε κατάσταση διακοπων (με ελάχιστή internet πρόσβαση...μόνο μέσω 3G...) και βλέπω πληθώρα νέων posts ή τουλάχιστον μου πέσαν όλα μαζεμένα με το πού μπήκα και χάθηκα. Δύο μέρες τώρα ξέχασα την (ανά)δουλειά, τα νέα μέτρα/φόρους και την γενικά κακή διάθεση που επικρατεί και το έχω ρίξει στον ύπνο, στις ρακές (που από ότι διάβαζα πάνε να τις κόψουν και αυτές) και στις επιδιορθωσεις στο σπίτι μια και έχω να έρθω εδώ από τον προηγούμενο Σεπτέμβρη.

Και επειδή βαρέθηκα να φορτιζω τα νικελίου που έχω εδώ, παρήγγειλα σήμερα και περιμένω αύριο, αυτό... Η αλήθεια είναι ότι καιρό τώρα περίμενα να βρω δικαιολογία να το πάρω μια και στην Αθήνα είμαι full από άλλα Makita (ρευματος και μπαταριας) και μια και το έχω δουλέψει (δανεικό από φίλο) και είναι άψογο και μια που έχω και το makitoμικρόβιο...

Καλή συνέχεια σε όλους και θα επανέρχομαι οπότε έχω την δυνατότητα (καθότι έχει και κακή internet πρόσβαση).

Καλες διακοπες Νικολα

Νικόλα είσαι άρρωστος ρε !!!
Αφού είχες στην Αθήνα γιατί δεν έπαιρνες 2-3 μαζί σου ... λες και δεν ήξερες ότι θα μαστορέψεις !!!!
Αλλά το έχεις βάλει σκοπό να ξεπεράσεις τον Μπάμπη!!!
Καλά να περάσεις φίλε :ernaehrung004:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αντώνη να ανοίξω ένα νήμα να τα πιάσουμε από την αρχή ???

Οτι θετε, δεν εχω προβλημα

Ευχαριστώ παιδιά....και θα πιω για όλους σας, προμήθειες υπάρχουν. :ADFADF1:

Νικόλα είσαι άρρωστος ρε !!!
Αφού είχες στην Αθήνα γιατί δεν έπαιρνες 2-3 μαζί σου ... λες και δεν ήξερες ότι θα μαστορέψεις !!!!
Αλλά το έχεις βάλει σκοπό να ξεπεράσεις τον Μπάμπη!!!
Καλά να περάσεις φίλε :ernaehrung004:

Αντώνη να ανοίξω ένα νήμα να τα πιάσουμε από την αρχή ???

Άρρωστος είμαι Νίκο αλλά δεν το λέω... Αν έφερνα από την Αθήνα δεν θα μπορούσα να πείσω την γυναίκα ότι το είχα ανάγκη. Ήθελε να της κρεμάσω κάτι χτες και είδε ότι τα μηχανάκια δεν ήταν φορτισμένα, οπότε υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση μέχρι να φορτισουν και μετά μπλα, μπλα, μπλα το φεραμε από εδώ το φεραμε από εκεί, πήραμε την έγκριση. :violent-smiley-030: Και μια και θα έρθει με courrier δεν θα μπορούσα να κρύψω και την αγορά. :slapface:

Ταυτόχρονα βέβαια, για να λέμε και την αλήθεια, κοροϊδευω και τον εαυτό μου :Banane0:

Μπάμπη? Ποιόν Μπάμπη? :flipout: :flipout:

Ηλία Χρόνια Πολλά.... Υγεία και καλές κατασκευές !!!!!
:ADFADF1:

Σωστός....Από ότι είδα στο Google....οπότε πάμε στο ευχολόγιο μαστόρων....

Ευχαριστώ παιδιά....και θα πιω για όλους σας, προμήθειες υπάρχουν. :ADFADF1:

Εγω εχω παραλαβει προμηθεια ξυδιων μεσω κτελ...
Στην υγεια μας βρε παιδια,

Άρρωστος είμαι Νίκο αλλά δεν το λέω... Αν έφερνα από την Αθήνα δεν θα μπορούσα να πείσω την γυναίκα ότι το είχα ανάγκη. Ήθελε να της κρεμάσω κάτι χτες και είδε ότι τα μηχανάκια δεν ήταν φορτισμένα, οπότε υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση μέχρι να φορτισουν και μετά μπλα, μπλα, μπλα το φεραμε από εδώ το φεραμε από εκεί, πήραμε την έγκριση. :violent-smiley-030: Και μια και θα έρθει με courrier δεν θα μπορούσα να κρύψω και την αγορά. :slapface:

Ταυτόχρονα βέβαια, για να λέμε και την αλήθεια, κοροϊδευω και τον εαυτό μου :Banane0:

:flipout: :flipout:

Σωστος!

Με την σύζυγο, παιζει το τροπαριο... κρατα το κλαδι να το κοψω με το πριονι.....παλι,....αντε κουραστικα στον ηλιο...εχει μια φθηνη σπαθοσεγα....ε παρε μια και τα κοβεις μονος σου...οτι πεις εσυ γλυκεια μου....

Ηλία Χρόνια Πολλά.... Υγεία και καλές κατασκευές !!!!!
:ADFADF1:

Σε ευχαριστω πολυ Νικόλα , υγεία δύναμη και όρεξη να έχουμε ! :-)

Ξέρω γω !!!! Έτσι μου είπανε ...
Αλλά εντάξει ...αστον να ζήσει χρόνια πολλά !!!:flipout::flipout:
Χαχαχαχα Νικόλα γονατισα !!!

Χρόνια πολλά με υγεία Ηλία. όλα τα άλλα θα έρθουν και θα γίνουν.

Καλημέρα απο την Ανδρο ! ειμαι απο χθες σπίτι και με εχει πάρει ο αέρας .. χεχε
Φυσάει αρκετά εδώ!

Δεν εχω και τα εργαλεία μου να απασχοληθώ με κάτι ..