Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Προφεσορα σε ποιο σημειο εισαι ?? Εγω θα ερθω μετα τις 15 Αυγουστου..

Καλημέρα απο την Ανδρο ! ειμαι απο χθες σπίτι και με εχει πάρει ο αέρας .. χεχε
Φυσάει αρκετά εδώ!

Δεν εχω και τα εργαλεία μου να απασχοληθώ με κάτι ..

Καλες διακοπες Θοδωρη!
Επεσες στα μελτεμια!!!!
Εχω ενα καλο φιλο με ταβερνα στην Ανδρο!
Θα σου στειλω στοιχεια!

Προφεσορα σε ποιο σημειο εισαι ?? Εγω θα ερθω μετα τις 15 Αυγουστου..

Είμαι στον Αγιο Πέτρο ειναι μετά το Γαυριο (λιμάνι) . Καταγωγή όμως έχω απο Κόρθι.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλες διακοπες Θοδωρη!
Επεσες στα μελτεμια!!!!
Εχω ενα καλο φιλο με ταβερνα στην Ανδρο!
Θα σου στειλω στοιχεια!

Σε ευχαριστώ Κυριάκο . Στείλε !

Καλημέρα απο την Ανδρο ! ειμαι απο χθες σπίτι και με εχει πάρει ο αέρας .. χεχε
Φυσάει αρκετά εδώ!

Δεν εχω και τα εργαλεία μου να απασχοληθώ με κάτι ..

Ξεκίνα να μαθαίνεις σερφ..

Είμαι στον Αγιο Πέτρο ειναι μετά το Γαυριο (λιμάνι) . Καταγωγή όμως έχω απο Κόρθι.

Σε ευχαριστώ Κυριάκο . Στείλε !
Συνηθως μενουμε στο Βιταλι σε σπιτι φιλων, εχω κανει και τον γαμο μου στην Παναγιτσα στο Βιταλι οποτε το νησι το θεωρω δευτερη πατριδα μου...
Και ειδικα τις φρουταλιες του Νικου στον Αγιο Πετρο.

Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Φίλε μου όταν βάζει το ηλεκτρικό σκαρπέλο 15 ευρώ και το αντίστοιχο proxxon έχει 10 φορές πάνω...lidl και πάλι lidl....
Βέβαια σέβομαι απόλυτα την άποψη σου και ασπάζομαι την αγανάκτηση σου...

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ξέρεις, ότι αφενός στα λιντλ δουλεύει ο γείτονας, ο αδερφός, ο έμπορος που τα προμηθεύει; Ξέρεις ακόμα ότι το 25% των χρημάτων του δανείου των 85δις προέρχεται από την Γερμανία, Γνωρίζεις ακόμα ότι πέρα από την Mercedes ή το group, εκατοντάδες ακόμα προϊόντα περιέχουν γερμανικές πρώτες ύλες ή φτιάχνονται εκεί; Τέλος ξέρεις ότι το ποσοστό των εξαγωγών Προς την Ελλάδα, αποτελεί ένα ποσοστό μονοψήφιο με το μηδέν μπροστά;;; Αυτά τα λέει ένας φανατικός αντί- lidlακιας όπως πολλοι εδώ γνωρίζουν!

Συμφωνώ με όλα και επαυξάνω, αλλά διαχωρίζω τη θέση μου με την τελευταία φράση ...

Αυτά είναι τα ουσιαστικά επιχειρήματα σε όσους υποστηρίζουν ότι πρέπει να κόψουν τις αγορές από καταστήματα γερμανικών συμφερόντων επειδή μας φταίει η Μέρκελ, ο Σόιμπλε κλπ. Στα καταστήματα αυτά δουλεύουν χιλιάδες Έλληνες υπάλληλοι, τα προμηθεύουν πάρα πολλοί Έλληνες παραγωγοί και προμηθευτές, εκτός από τα προιόντα που εισάγονται από το εξωτερικό.

Όταν κάποιος παίρνει μια απόφαση να κάνει εμπάργκο σε είδη συγκεκριμένης προέλευσης ...δεν το διατυμπανίζει ψάχνοντας επιβεβαίωση ... το κάνει και τελειώνει η ιστορία.:ernaehrung004:

Το σχόλιο γενικά είχε ραγιαδισμούς και σκλαβάκια .... εγώ δεν αισθάνομαι έτσι Νίκο... αλλά πάνω από όλα ξέρω ποιοι φταίνε για την κατάσταση μας ... και σίγουρα όχι αυτοί που διατυμπανίζουμε.
Εγώ πάντως τοματίνια Τσουρδίνη θα αγοράζω:flipout:

Για ραγιαδισμούς και σκλαβάκια δε θα σχολιάσω ούτε εγώ..Όμως Νικόλα αν ρωτήσεις κάποιον (τίμιο) έμπορο για την κατάσταση τη δική του,σίγουρα θα σου πει πως οι πολυεθνικές που πολλές φορές υπάγονται σε ομιχλώδη φορολογικά καθεστώτα,με εξευτελιστικές συμβάσεις εργασίας κτλ,φταίνε που αυτός πλέον δε μπορεί να βγάλει ούτε το μεροκάματο.Εγώ ας πούμε απο τα τζάμπο δεν περνάω ούτε απ'έξω..Ν
Να αγοράζεις,μπορεί να είναι και απο της μάνας μου τον κήπο!!

Ελληνικό προϊόν , σχολιαστε ότι θέλετε λοιπόν ...
Απλα η λάσπη δεν σε αφήνει να δεις καθαρά οταν και οπου την πετάς..

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ξέρεις, ότι αφενός στα λιντλ δουλεύει ο γείτονας, ο αδερφός, ο έμπορος που τα προμηθεύει; Ξέρεις ακόμα ότι το 25% των χρημάτων του δανείου των 85δις προέρχεται από την Γερμανία, Γνωρίζεις ακόμα ότι πέρα από την Mercedes ή το group, εκατοντάδες ακόμα προϊόντα περιέχουν γερμανικές πρώτες ύλες ή φτιάχνονται εκεί; Τέλος ξέρεις ότι το ποσοστό των εξαγωγών Προς την Ελλάδα, αποτελεί ένα ποσοστό μονοψήφιο με το μηδέν μπροστά;;; Αυτά τα λέει ένας φανατικός αντί- lidlακιας όπως πολλοι εδώ γνωρίζουν!

Κάνεις δεν θέλει να μείνει ο φίλος ή ο αδελφός άνεργος άλλα αυτό δεν σημαίνει πως μια αλυσίδα είναι αναντικατάστατη.
Υπάρχουν πολλές αλυσίδες ( και όχι μόνο ) που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες των καταναλωτών και στην περίπτωση που δεν θα υπήρχε η lidl στην χώρα μας θα υπήρχε περισσότερος χώρος για πολλες άλλες εταιρίες του χώρου ελληνικών συμφερόντων που θα κάλυπταν την όποια εργασιακή τρύπα θα άφηνε μια φυγή της.
Άλλωστε και στο παρελθόν έχουν φύγει και άλλες αλυσίδες που πήραν την θέση τους άλλες με το ίδιο προσωπικό.

Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Είχε γίνει μια παράκληση, πριν λίγες μέρες, να περιοριστούμε, αν είναι δυνατόν, σ´ αυτή τη κατηγορία σε καθαρά τεχνικά θέματα αλλά απ´ ότι φαίνεται κάποιοι είναι αδύνατον να κρατηθούν...

χαχα, εγινε το νημα αχταρμας, τα χρονια πολλα λειπανε! Γεια σου βρε Δημητρη :)))
To βραδακι θα μεταφερθουν τα off topic στο καφενειο και στο ευχολογιον!

Θα συμφωνησω με το μπαμπη.. οι γνωμες πρεπει να καταγραφονται ομως.. δεν μπορουμε να μην αφηνουμε να γραφονται / εκφραζονται αντιθετες γνωμες.

Κανε δουλεια σου εσυ Μιχαλη.. μην ενοχλησαι.. :D

Οταν υπάρχει ο καρκίνος δεν αφαιρεις απλα ενα μέλος (σε κάποιες περιπτώσεις ειναι απαγορευτική και η αφαίρεση) , εξεταζεις τι τύπος ειναι απο τι προήλθε και τροπο αντιμετώπισης της ασθένειας . Δεν εστιαζεις στο μέλος ..
"Τσοβολα δωστα ολα" 80's-90's και ταυτόχρονη ισοπέδωση και καταστροφή της Ελληνικής βιομηχανίας-αγροτιάς .
"Λεφτα υπάρχουν" η υλοποίηση της καταδίκης και δέσμευσης .
"Όχι άλλο μνημόνιο" νεο μνημονιο με σκληρότερο χαρακτήρα και μεγαλύτερες δεσμεύσεις .
Μην μιλήσω για τους ενδιάμεσους "παίχτες" ...
Ανοχή λέγεται , ηλιθιοτητα λέγεται ... Ακόμα ο κόσμος ψυχανεμιζεται και περιμένει αδαης...
Ας ασχοληθούμε με τα Lidl και ας κρύψουμε την δική μας ενοχή... 30 χρόνια απραξίας και βολεματος...

Πολλα συγνώμη απο τους συνφορουμιτες ..

Ηταν σε λάθος νήμα Κυριάκο . :-)

Παίδες σας ευχαριστω πολυ για τις ευχές στα διαφορα νήματα ! :-)
Είμαι σε φάση μετακόμισης και απεχω λιγο , πολλα δρομολόγια και πολλες ώρες μαστορεματος αλλα ενα όνειρο υλοποιείται !!!!!!
Φεύγω απο Αθήνα και πάω Χαλκουτσι στο εξοχικό μου για μόνιμα , 300 μέτρα απο την θάλασσα με θέα όλον τον εβοικο . Σπίτι 140τμ , τα τελευταία χρόνια ψιλοεγκατελειμενο και 1,5 στρέμματα οικόπεδο , όπως καταλαβαίνετε η χαρα του μάστορα !!!
Δύσκολο να γράφω απο εκει , πολυ αργό Ίντερνετ απο κινητο ακόμα αλλα σας παρακολουθώ όσο μπορω !

Ηλίας ...