Καλημέρα απο την Ανδρο ! ειμαι απο χθες σπίτι και με εχει πάρει ο αέρας .. χεχε
Φυσάει αρκετά εδώ!
Δεν εχω και τα εργαλεία μου να απασχοληθώ με κάτι ..
Προφεσορα σε ποιο σημειο εισαι ?? Εγω θα ερθω μετα τις 15 Αυγουστου..
Καλες διακοπες Θοδωρη!
Επεσες στα μελτεμια!!!!
Εχω ενα καλο φιλο με ταβερνα στην Ανδρο!
Θα σου στειλω στοιχεια!
Καλημέρα απο την Ανδρο ! ειμαι απο χθες σπίτι και με εχει πάρει ο αέρας .. χεχε
Φυσάει αρκετά εδώ!
Δεν εχω και τα εργαλεία μου να απασχοληθώ με κάτι ..
Συνηθως μενουμε στο Βιταλι σε σπιτι φιλων, εχω κανει και τον γαμο μου στην Παναγιτσα στο Βιταλι οποτε το νησι το θεωρω δευτερη πατριδα μου...Είμαι στον Αγιο Πέτρο ειναι μετά το Γαυριο (λιμάνι) . Καταγωγή όμως έχω απο Κόρθι.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Σε ευχαριστώ Κυριάκο . Στείλε !
Ξέρεις, ότι αφενός στα λιντλ δουλεύει ο γείτονας, ο αδερφός, ο έμπορος που τα προμηθεύει; Ξέρεις ακόμα ότι το 25% των χρημάτων του δανείου των 85δις προέρχεται από την Γερμανία, Γνωρίζεις ακόμα ότι πέρα από την Mercedes ή το group, εκατοντάδες ακόμα προϊόντα περιέχουν γερμανικές πρώτες ύλες ή φτιάχνονται εκεί; Τέλος ξέρεις ότι το ποσοστό των εξαγωγών Προς την Ελλάδα, αποτελεί ένα ποσοστό μονοψήφιο με το μηδέν μπροστά;;; Αυτά τα λέει ένας φανατικός αντί- lidlακιας όπως πολλοι εδώ γνωρίζουν!
Ξέρεις, ότι αφενός στα λιντλ δουλεύει ο γείτονας, ο αδερφός, ο έμπορος που τα προμηθεύει; Ξέρεις ακόμα ότι το 25% των χρημάτων του δανείου των 85δις προέρχεται από την Γερμανία, Γνωρίζεις ακόμα ότι πέρα από την Mercedes ή το group, εκατοντάδες ακόμα προϊόντα περιέχουν γερμανικές πρώτες ύλες ή φτιάχνονται εκεί; Τέλος ξέρεις ότι το ποσοστό των εξαγωγών Προς την Ελλάδα, αποτελεί ένα ποσοστό μονοψήφιο με το μηδέν μπροστά;;; Αυτά τα λέει ένας φανατικός αντί- lidlακιας όπως πολλοι εδώ γνωρίζουν!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.