Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Θα μεινει το συναλλαγμα εντος της χωρας με συνεπεια τη τονωση της αγορας...:HTEHETH63:

στην δική μου περίπτωση που ψάχνω κάποια εξιδειξευμένα ανταλλακτικά για laptop δεν υπάρχουν Ελλάδα και περιμένω..

Κάποια άλλα που υπάρχουν σε κάποιες περιπτώσεις έχουν έως και 6 πλάσιες τιμές .. Ελπίζω να λήξει τις επόμενες ημέρες το μπλόκο αυτό γιατι εχει δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα.

Εαν δημιουργεί σε εμένα πρόβλημα που δεν έχω και δική μου επιχείρηση .. σκέψου στον επιχειρηματία τι έχει προκαλέσει..

Στον επιχειρηματια κανενα προβλημα εχουν ξεμπλοκαρει τα παντα, κανουν αναληψεις πολυ μεγαλα ποσα καθε εβδομαδα για πληρωμες σε προμηθευτες κλπ, νομιζωοτι δεν μπορουν να σηκωσουν τα παντα αλλα καποιος που θελει να δουλεψει και οχι να λαμογεψει κανει την δουλεια του. Δεν ξερω επιχειρηση που αγοραζει εξαρτηματα απο ebay και paypal.

Βλεπω οτι με τα capital controls εχω κανει μεγιστη οικονομια απο παραγγελιες εργαλειων/αναλωσιμων/gadgets, αφου 3 μηνες τωρα δεν θυμαμαι να εχω αγορασει απολυτως τιποτα...!!!

Οταν τελειωσουν με το καλο τα μετρα, τα συσσωρευμενα γροσσια απο την οικονομια, θα πανε για αγορα του κολωνατου bosch που δεν το επαιρνα αποφαση γιατι ηταν ακριβο.

termek_kepbosch_pbd_40_asztali_furogep_1.jpg

Έτσι. Τα κέρδη να επενδύονται στην αγορά. Να κινητε το χρημα... Ποσο πάει το μαλλί? Πρέπει. Να ειναι αρκετα καλό. Βλέπω και οθόνη στροφών, χωρίς ιμάντες κλπ.

Μην χάσεις εσύ. Μετοχές στην bosch έχεις στάνταρ!!!

Η τιμή καλή φαίνεται για πρασινάδα και μάλιστα πολύ hitech!

Στη πραξη θα ειναι καλο. Διοτι βλεπω ολη η αγορα ειναι γεματη στα γνωστα με ιμαντες. Επωνυμα ή οχι.

Μαστορες, απο δουλεια πως πατε? Βγαινετε οικονομικα?

Εχω ενα κυκλοπαλμικο της Einhell, http://www.skroutz.gr/s/4311861/Einhell-TE-RS-40E.html
Θα ηθελα να ρωτησω το παρακατω, το ακουμπαω σε μια φαρδια επιφανεια ξυλου (παταει ολος ο δισκος σε ξυλο) το κραταω με το ενα χερι, προσπαθω να το τοποθετησω οσο πιο παραλληλα μπορω, να ακουμπησει ολο μαζι, σχεδον παντα χοροπηδαει λιγο στην αρχη. Μετα καθεται κατω και κανει δουλεια. Ετσι πρεπει να ειναι; Μηπως ειναι βλαμενο το δικο μου;

Οσο πιο τραχιές επιφάνειες και με μικρότερο γκριπ γυαλοχαρτου έτσι κανει Παναγιώτη . Σταθερά χέρια θέλει ή να ξεκινάς με ταινιολειαντηρα .

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μαστορες, απο δουλεια πως πατε? Βγαινετε οικονομικα?

Απο τον Φεβρουάριο άνεργος εκτός απο κάποια λίγα μεροκάματα . Αλλα το πάω κόντρα με μετακόμιση και γενικα αλλη πορεία ζωής...
Στο ψάξιμο ξανά μιας καλύτερης ποιότητας ζωής στα 42 μου..

πολύ λίγα μεροκάματα, πάρα πολλές ανάγκες...και όλοι μου λένε να πας στο εξωτερικό αλλά έχω πολλές επιφυλάξεις για αυτό...έχει κανείς κάποια εμπειρία από εξωτερικό που θέλει να μοιραστεί?

Όχι καλά.Μέτοχος σε ΟΕ (φροντιστήριο),το φέσι πάει σύννεφο,και τώρα με το 23% τα πράγματα διαγράφονται ζοφερά.Η μετανάστευση δεν αποτελεί επιλογή καθ'ότι τη μάνα δεν την αφήνω μόνη,και η γυναίκα μου έχει ήδη ξεριζωθεί μια φορά..Παλικάρια δεν ξέρω που πάει το πράμα,ξέρω όμως πως πρέπει να γίνει κάτι...χτές.

Εσωτερικη μεταναστευση? δηλαδη? φευγω απο το ενα μερος και παω στο αλλο? η αγορα η ιδια θα ειναι.

Εσωτερικη μεταναστευση? δηλαδη? φευγω απο το ενα μερος και παω στο αλλο? η αγορα η ιδια θα ειναι.

Οχι δεν ειναι η ιδια η αγορα
Nαι εσωτερικη μεταναστευση στέκει,π.χ μενεις στην ανω ραχουλα η σε πολη και κανεις κανα περιστασιακο μεροκάματο,το καλοκαιρι - Φθινοπωρο πας σε κανα νησι η σε καποιο παραλιακο θερετρο και πιανεις δουλεια λογο τουρισμου η γκαρσόν η ρεσεψιονίστ η μπαρμαν η αχθοφόρος η λατζέρης η οτιδηποτε αλλο,και τον χειμωνα - Ανοιξη γυρνας παλι στην πολη η στην ανω ραχουλα για το περιστασιακο μεροκαματο.
Τα παραπανω αν εισαι ανειδικευτος εργατης

Αν εχεις επιχειρηματικο δαιμονιο εχεις ενα μαγαζι με τουριστικα η κατι περι τουρισμου για καλοκαιρι - Φθινοπωρο σε καποιο νησι η σε παραλιακο θερετρο,και τον χειμωνα - Ανοιξη καθεσαι στην ανω ραχουλα η στην πολη.

Last edited: