Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Toν ηπια...μολις εφτασα και το θερμομετρο εξω γραφει -12 βαθμους της κλιμακας Κελσιου. Ευτυχως το σπιτακι ειναι ζεστο :)

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Καλημέρα στη παρέα και καλή εβδομάδα.

Toν ηπια...μολις εφτασα και το θερμομετρο εξω γραφει -12 βαθμους της κλιμακας Κελσιου. Ευτυχως το σπιτακι ειναι ζεστο :)

Καλή προσαρμογή και με το καλό να γυρίσεις πάλι.

Υπάρχει ένας ηλεκτρικός κόφτης πάγου Ryobi μούρλια. !!! :grinning-smiley-043
Καλό ξεκίνημα και καλή χρονιά να έχουμε Μιχάλη.

χεχε, αμα ειναι μπαταριας θα το σκεφτω σοβαρα :))

To προβλημα εδω δεν ειναι το κρυο, απο γλυστριμα κινδυνευεις να πας!!! Τωρα εχει -8, μια χαρα και δεν φυσαει καθολου, αλλα οι δρομοι και τα πεζοδρομια ειναι παγος-γυαλι!!

Σκεφτομαι να ντυσω τις σολες με 60αρι υφασματινο γυαλοχαρτο που εχω, να δοκιμασω :))

χεχε, αμα ειναι μπαταριας θα το σκεφτω σοβαρα :))

To προβλημα εδω δεν ειναι το κρυο, απο γλυστριμα κινδυνευεις να πας!!! Τωρα εχει -8, μια χαρα και δεν φυσαει καθολου, αλλα οι δρομοι και τα πεζοδρομια ειναι παγος-γυαλι!!

Σκεφτομαι να ντυσω τις σολες με 60αρι υφασματινο γυαλοχαρτο που εχω, να δοκιμασω :))

Τα συγκεκριμένα τα έχω και είναι κορυφή, βοηθάνε όσο δεν φαντάζεσαι και τα χρησιμοποιείς με όλα σου τα παπούτσια.
https://www.apotek1.no/produkter/p-brodden-total-storrelse-m-1par-816661p
και επειδή είναι σε κορώνες Νορβηγίας κάνε τη μετατροπή
http://themoneyconverter.com/NOK/EUR.aspx

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ξέχασα να αναφέρω ότι επειδή τα καρφιά είναι μεταλλικά θέλει να θυμάσαι να τα βγάζεις όπου το δάπεδο είναι ευαίσθητο, αλλιώς θα σε κυνηγάνε.

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Αυτό το post είναι μια special αφιέρωση στον Κυριάκο.:ernaehrung004:

Κυρ, επειδή ξέρω οτι το σκέφτεσαι σοβαρά, κι αφού είναι σίγουρο οτι κάποια στιγμή, νομοτελιακά, θ´ ακολουθήσεις τον "ίσιο δρόμο", για να μην γίνει απότομα η αλλαγή και σου πέσει βαριά, νομίζω οτι το σωστό είναι να ξεκινήσεις απο δώ. :music-smiley-005:

makita-td148dsp1-rechargeable-impact-driver-18v-gold-brand-new-from-japan-f-s-320aa10777b0d3685ffcc92b905d8951.jpg
$_1.JPG

Μπα...?????????

Μαλλον τα Μακιτακια πανε προς τον ισιο δρομο.....
Κιτρινισαν η μου φαινεται?????

Αν βγαλει το λογοτυπο ειναι ιδιο το παλμικο μου.

Χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!

Σου φαίνεται... Που το είδες το κίτρινο;

Gold λέμε Gold. :award:

Πάντως η Makita με το χρώμα δεν το έχει. Με κλήρωση το διαλέγει μάλλον. χαχα

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Εμένα μ´ αρέσει. Το χρώμα είναι πολύ υποκειμενικός οαράγοντας.
Εδώ άλλοι αγοράζουν εργαλείο πορτοκαλί. :silly:

Γιορτάζουμε λέμε... :worshippy:

Makita-100-Years.jpg