Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Εμένα μ´ αρέσει. Το χρώμα είναι πολύ υποκειμενικός οαράγοντας.
Εδώ άλλοι αγοράζουν εργαλείο πορτοκαλί. :silly:

Γιορτάζουμε λέμε... :worshippy:
Δεν ανοίγει το λινκ ντε

Makita-100-Years.jpg
Δεν ανοίγει το λινκ...

Αφού δεν σου ανοίγει η φωτογραφία σου βάζω ακόμα καλύτερο link, σου βάζω video.-bye-

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Mπαμπη το βιντεακι 'μιλησε' στην ψυχη μου και αποφασισα οτι αμα μου χαλασουν τα bosch, θα αγοραζω Makita :))

Να το κοιτάξεις αυτό Μιχάλη ....μην το αφήνεις έτσι ... μάλλον η απότομη αλλαγή θερμοκρασίας περιβάλλοντος :flipout::flipout:

Να το κοιτάξεις αυτό Μιχάλη ....μην το αφήνεις έτσι ... μάλλον η απότομη αλλαγή θερμοκρασίας περιβάλλοντος :flipout::flipout:

Σιγα τη διαφορα βρε Νικο, τι +12 τι -12 με λιγο χιονακι :flipout:

24067317292_6fdd4eb0c4_b.jpg

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Μα δε πρόκειται να χαλάσουν τα Bosch...

Ε ναι, αυτο ειναι σιγουρο, αλλα ηθελα να πω μια καλη κουβεντα για τα Μακιτα για να ευχαριστησω και τον φιλο μου τον Μπαμπη :)

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Mπαμπη το βιντεακι 'μιλησε' στην ψυχη μου και αποφασισα οτι αμα μου χαλασουν τα bosch, θα αγοραζω Makita :))

Έτσι... Έτσι...
Είσαι έξυπνο παιδί εσύ και είμαι σίγουρος οτι πολύ σύντομα θα δείς το φως το αληθινό. Το καλό εργαλείο δεν είναι για να κάνεις απλά τη δουλειά σου, γί αυτό υπάρχουν πάρα πολλά, χιλιάδες, έχει πλημυρίσει η αγορά, σε ότι χρώμα είδος και τιμή ζητήσεις.
Αν όμως κάποια στιγμή θελήσεις ένα εργαλείο από σόϊ, με ιστορία και ψυχή, ένα εργαλείο που μόλις το κρατάς θα το αισθάνεσαι σαν προέκταση του χεριού σου, τότε ξέρεις που θα πάς! :grinning-smiley-043

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μα δε πρόκειται να χαλάσουν τα Bosch...

laughing_and_pointing_emoticon_312207.jpg

Ο ορισμός του εργαλείου είναι άλλωστε ότι αποτελεί προέκταση του χεριού.

Αν τα Makita ήταν καλά όλοι οι επαγγελματίες θα τα δούλευαν!!! χαχαχαχα
Ρίχνω λάδι στην φωτιά! Bosch Wars!

Μουνας γελάκι...χαχαχαχαχαχα
Δεν χαλάνε λέμε. Αλλά τα μακιτα θα ψαλουν τον επικήδειο τους σίγουρα...

Αν τα Makita ήταν καλά όλοι οι επαγγελματίες θα τα δούλευαν!!! χαχαχαχα

Πόσους επαγγελματίες ξυλουργούς ξέρεις που ΔΕΝ δουλεύουν Makita;

Πρόσεχε γιατί θα μεγαλώσει η μύτη σου... :4600:

Μετα τις σειρες απο τα 10βολτα parkside και τα πρασινα bosch, αποφασισα να αναβαθμιστω (ενας Θεος ξερει γιατι..:) σε επαγγελματικα 10βολτα.

Οι επιλογες ηταν μονο δυο στο μυαλο μου. Βοsch η Μακιτα. Oι μπαταριες των πρασινων bosch δεν κανουν στα μπλε, οποτε δεν υπηρχε τετοιος περιορισμος.

Επειδη και οι δυο μαρκες ειναι κοντα στην αξιοπιστια και στην ποιοτητα της μηχανικης κατασκευης (με την Μακιτα να ειναι ενα κλικ πιο μπροστα), μεγαλο ρολο επαιξαν δευτερευοντα κριτηρια δηλαδη η ποικιλια και η εμφανιση των εργαλειων.

Eπειδη τοτε που κοιταγα η bosch ειχε περισσοτερα δεκαβολτα προσβασιμα για αγορα ΚΑΙ επειδη εμφανισιακα ηταν πολυ καλυτερα (αυτο το αρχοντικο μποσικο μπλε VS το τσιπικο ασπρομαυρο των 10βολτων μακιτα) η αποφαση εληφθη γρηγορα:)

Makita: wrong choice of colour for the 12v line!
1209-compact_2-1983.jpg

Καλημερα.
Μιχαλη υπηρχαν και σε πρασινο τα μακιτα, οταν ξεκινησαν. Αλλα επειδη ειχα ηδη ενα μπλε, οταν τα ειδα νομιζα πως αντεγραψαν τα bosch. Μετα διαπιστωσα οτι αρχισαν ν βγαζουν και αλλες φιρμες. Τωρα ποιος τα πρωτοξεικησε ομως?
Επισης το μπαταριας που του εβαλες Μ/Σ για να δουλευει,υπαρχει στο βιντεο που ανεβασε ο Μπαμπης για τα 1000 χρονια της Makita!

Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Πόσους επαγγελματίες ξυλουργούς ξέρεις που ΔΕΝ δουλεύουν Makita;

Πρόσεχε γιατί θα μεγαλώσει η μύτη σου... :4600:

Χαχα η αλήθεια είναι ότι έχω 2 φίλους ξυλουργούς που δουλεύουν Makita αλλά όχι κατ αποκλειστικότητα πλέον.
Ήδη τον έναν τον τούμπαρα και πήρε σετάκι δραπανο-παλμικό Bosch pro και ο άλλος πήγε σε metabo!!!!

Καλά και έναν άλλο επαγγελματία τον έχω αποκλειστικά στα bosch!

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Καλημερα.
υπαρχει στο βιντεο που ανεβασε ο Μπαμπης για τα 1000 χρονια της Makita!

Ναι Νεκτάριε ...όλοι οι μαραγκοί την προηγούμενη χιλιετία .... Makita δουλεύανε :flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Χαχα η αλήθεια είναι ότι έχω 2 φίλους ξυλουργούς που δουλεύουν Makita αλλά όχι κατ αποκλειστικότητα πλέον.
Ήδη τον έναν τον τούμπαρα και πήρε σετάκι δραπανο-παλμικό Bosch pro και ο άλλος πήγε σε metabo!!!!

Καλά και έναν άλλο επαγγελματία τον έχω αποκλειστικά στα bosch!

Θα τους πάρεις στο λαιμό σου τους ανθρώπους.... :flipout:

Ξέρεις τι μου θύμισες τώρα; Δεκαετία '90 κυρίως, όλοι, ή σχεδόν όλοι, οι έμποροι φουσκωτών συστήναν στους πελάτες τους μηχανές Mercury. Είχε ξεκινηλσει τότε η Mercury, και ο αντιπρόσωπος εδώ (Ευσταθίου), μια επιθετική πολιτική τιμών κι όλοι "έσπρωχναν" τις μαύρες :silly: μηχανές.
Είχε μαλιάσει η γλώσσα μου να λέω στους φίλους μου να μην τσιμπάνε, κι οτι με τη θάλασσα δεν παίζουν. Αν μείνεις δεν θα βρείς πουθενά parking να σταματήσεις, ούτε θα έρθει η Express Service να σε μαζέψει. Στη θάλασσα μόνο ΥΑΜΑΗΑ :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043
Κάποιοι με άκουσαν και μ´ ευγνωμονούν ακόμα... Κάποιοι άλλοι μόλις που θυμούνται οτι κάποτε είχαν φουσκωτό. -bye-

Μπάμπη καλά που παίρνεις και εσύ ΜΑΚΙΤΑ και κάνει τζίρο η αντιπροσωπία....
Χαχαχαχαχαχα

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Σήμερα προεορτια των Φώτων νηστεία οπότε μαγείρεμα εγώ!
Ριζοτο με γαρίδες και μύδια σβησμενο με Απαλαρίνα!!!
Ελάτε να φάμε!
DSC_1856.jpg

Μπάμπη καλά που παίρνεις και εσύ ΜΑΚΙΤΑ και κάνει τζίρο η αντιπροσωπία....
Χαχαχαχαχαχα

Ναι, ναι... Άλλος απο κεί...

Στο φανάρι ένας οδηγός ενός Fiat 128 βλέπει μια Ferrari 458 και ρωτάει τον οδηγό:
- Ρε φίλε, σου βγήκε καλό αυτό γιατί δεν βλέπω να κυκλοφορούν και πολλά. :flipout::flipout: