Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Καλημέρα από την Χίο!
Χρόνια πολλά και καλή φώτιση σε όλους μας!!!!!
DSC_1863.jpg

Κυριακο η φωτο ειναι απαιχτη, μπραβο και Χρονια πολλα σε ολους σημερα των Φωτων!

Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και πάντα με υγεία και να χαίρονται . Εικόνες όπως η παραπάνω παρακαλώ να συνοδεύονται με το κόκκινο σηματάκι που περιέχει ένα λευκό Χ μέσα !!!!!!!!!!!!!!

Επειδή με βλέπω να αργώ να "εγκατασταθώ" στο χωριό, άμα σου βγεί καμια δουλειά, κανόνισε να δοκιμάσουμε το Metabo να δούμε τι ψάρια πιάνει.

Εύκολα , όρεξη να υπάρχει και απο δουλειές ......!!!
(Δεν μαζευεστε να βάλουμε κάτι πλακάκια , να επενδύσουμε με πετροβαμβακα και OSB το εργαστήριο , να φτιάξουμε έναν ξύλινο φράχτη για το οικόπεδο και να "ντυσουμε" το σπίτι με Tepostone ; Αυτα τα λιγα για αρχη..χαχαχα..)

Το παρμπριζ μου πρωινιατικα... με καμποσα χιλιοστα παγου επανω. Δεν εφευγε με τιποτα. Επρεπε να μπει aircondition και μετα να ξυστει. Με πηρε περιπου 15 λεπτα..
Eιναι το λεγομενο φαινομενο 'freezing rain' η 'ice storm'. Δεν χιονιζε αλλα εριχνε παγωμενη βροχη.

23850065809_99015f065c_c.jpg

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Τepostone ; αριστο υλικο , βαζεις την κολλα 2 συστατικων που προτεινουν η κολλα πλακιδιων;

Τepostone ; αριστο υλικο , βαζεις την κολλα 2 συστατικων που προτεινουν η κολλα πλακιδιων;

Κολλα πλακιδιων Βασίλη , δεν εχει ανάγκη ούτε για εσωτερικό ούτε για εξωτερικό χώρο . Τσάμπα κόστος για την κολλα που προτείνουν .

Καθ'οδον για την εργασια με το κοντερ να γραφει -7 θερμοκρασια :))

23589958094_7d0b6c022c_c.jpg

Παντως τους δρομους για τα αυτοκινητα τους εχουνε τζαμι.

Το παρμπριζ μου πρωινιατικα... με καμποσα χιλιοστα παγου επανω. Δεν εφευγε με τιποτα. Επρεπε να μπει aircondition και μετα να ξυστει. Με πηρε περιπου 15 λεπτα..
Eιναι το λεγομενο φαινομενο 'freezing rain' η 'ice storm'. Δεν χιονιζε αλλα εριχνε παγωμενη βροχη.

23850065809_99015f065c_c.jpg

Μιχάλη υγρό σπρέι νανοπροστασιας και δεν πιάνει πάγο !

Σωστα ηλια και γω εκανα βλακεια που πηρα την κολλα, ασε που δεν μου εφτασε .κολλα πλακιδιων και ειναι σουπερ.

Σωστα ηλια και γω εκανα βλακεια που πηρα την κολλα, ασε που δεν μου εφτασε .κολλα πλακιδιων και ειναι σουπερ.
Πάντως όντως φοβερό υλικο και αν δεν κάνω λάθος ελληνική πατέντα !

Ηλια και Βασίλη,ούτε πού γνώριζα γιά το tepostone,πολύ καλό μαλλον θά τό χρειαστώ καί εγώ πού θέλω να καλυψω ένα μικρο εξωτερικό τοίχο.

Μιχάλη εδώ στήν Αθήνα μέ -7 c καί τέτοια κατάσταση θά είμαστε ελευθεροι πολιορκημένοι χά χά.

Ηλια και Βασίλη,ούτε πού γνώριζα γιά το tepostone,πολύ καλό μαλλον θά τό χρειαστώ καί εγώ πού θέλω να καλυψω ένα μικρο εξωτερικό τοίχο.

Ειναι σε συσκευασία των 5 τετραγωνικών , κανε τους υπολογισμούς σου γιατι δεν ειναι και φθηνό.. Οτι χρειαστείς Δημήτρη εδω είμαστε .

Να σαι καλά Ηλιά ευχαριστώ,λίγα τετραγωνικά είναι αλλά έτσι πληροφοριακά πόσο στοιχίζει τό κουτί στό περίπου μέ τά 5 m² ?

Να σαι καλά Ηλιά ευχαριστώ,λίγα τετραγωνικά είναι αλλά έτσι πληροφοριακά πόσο στοιχίζει τό κουτί στό περίπου μέ τά 5 m² ?
Γύρω στα 75-80 το κουτί Δημήτρη .

Κυριάκο....

Φεύγω για το χωριό, πάω να βάλω καμια δεκαριά δεντράκια. Να πάρω και τις δύο μπαταρίες μαζί λές; -bye-

MAKITA rules... :grinning-smiley-043. :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Μπάμπη ωραίο εργαλείο,τί αρίδες βενζινοκίνητες καί ιστορίες ,όντως τό εχεις ? θά πήγε πολύ τό μαλί φαντάζομαι

Ωραιο βιντεακι και καλο το μακιτακι.
Φαντασου δηλαδη τι μπορει να κανει το αντιστοιχο bosch, πηγαδι θα ανοιγει!!

Μπορουμε να βρουμε ενα τετοιο ανοιχτηρι? Κατα προτιμηση με hex υποδοχη, για να το κοτσαρουμε και στα impact drivers :)