Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Διαβολίκ, επειδή έχω δει ότι γράφεις πάνω στους σελιδοδείκτες που φτιάχνεις ωραία πράγματα, σε περίπτωση που δεν είναι στην αντίληψή σου...
http://delphika-paragelmata.blogspot.gr/
τα 147 Δελφικά παραγγέλματα, η κληρονομιά της σοφίας των αρχαίων Ελλήνων (που μερικοί λένε πως δεν ήταν τίποτα σπουδαίο και πως δεν ήξεραν τίποτα), σε όλους εμάς τους υπόλοιπους κατοίκους αυτής της Γης.

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

http://www.onalert.gr/stories/xios-ypsw8hke-fetos-megalh-shmaia-limani/48742 για τον Μιχαλη τονΚυριακο και ολους τους Ελληνες!!!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

http://www.onalert.gr/stories/samos-h-megalyterh-ypobryxia-ellhnikh-shmaia/41559 και ενα θεμα απ την πατριδα μου την σαμο ,με πολλους απ τους παραπανω δυτες ειχα την τιμη να καταδυθω μαζι και γω πολλες φορες αλλα δυστυχως οχι στην παραπανω βουτια.

Μπραβο Βασιλη, να'σαι καλα φιλε :fahne90:

Η Σημαια του Μητροπολιτη στη Χιο ειναι αλλο να τη βλεπεις απο φωτο και αλλο ζωντανα. Δεος. Ετσι μου ειπαν φιλοι σημερα.

Νικολα βατραχι δεν με λες αλλα βουταω αυτονομη και ελευθερη χρονια (advance open warer) η θαλασσα κια ειδικα ο βυθος ειναι μια αλλη λατρεια .
εχω βουτηξει σαμο.σαμοθρακη,κυπρο (ναυαγιο ζηνοβια) μακαρι να μπορουσα να βουτηξω και στην ομορφη Κρητη πιστευω θα εχει απιστευτες βουτιες.

Συμφωνω μιχαλη δεος προκαλει και ενα μικρο σημαιακι και μονοφανταζομαι αυτη η τερασταια σημαια .μια σημαια που αντιπροσωπευει την ελλαδα στην κυριολεξια σταυρος=ελληνορθοδοξη θρησκεια,γαλαζιο και λευκο =ο ουρανος και η θαλασσα της ελλαδος μας ριγες=ελευθερια η θανατος .ολα σε ενα ιερο κομματι υφασμα που εχω την τιμη να υπηρετω πιστα 18 χρονια και μακαρι να με αξιωση ο θεος να την υπηρετω αλλα τοσα.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Βασιλη αν εχεις φορτιστη και μπαταριες 18650, νομιζω οτι εχω ενα εξτρα καταδυτικο φακο να σου δωσω γιατι δεν κατεβαινω πανω απο τα 3 μετρα πλεον.

Μιχαλη ευχαριστω αν δεν τον θες θα τον τιμησω χα χα!!!

Μιχαλη ευχαριστω αν δεν τον θες θα τον τιμησω χα χα!!!

χεχε, να τον τιμησεις, αυτος ειναι :))

9455379751_f603cbb54d_b.jpg

Πολλα μπορουμε να γραψουμε , και να λεμε για ωρες... Εγω εξακολουθω να λεω πως οτι εκαναν οι προγωνοι μας καλως τα εκαναν,. Το τι κανουμε εμεις τωρα ειναι που εχει σημασια...
Σημασια μεγαλη δινω στην ποιοτητα του ανθρωπου, ασχετως καταγωγης θρησκειας χρωματος.. Εχω γνωρησει ανθρωπους καταπληκτικους , απο πολλες εθνικοτητες. Δεν τσουβαλιαζω κανεναν..
Τελος για να κλεισω, πρεπει να πω οτι θεωρω οτι οι Εθνικιστικες τασεις που εκφραζονται στις μερες μας, δεν εχουν καμια απολυτως σχεση με τον τροπο που εβλεπαν και ενεργουσαν οι προγωνοι μας. Καμια σχεςη με την αγαπη για την πατριδα τους κτλ.. Το πραγμα εχει παρει εναν αλλο πολυ επικυνδηνο δρομο που πολυ φοβαμαι οτι δεν θα χει επιστροφη..

Παμε παρα κατω...

Χιωτη αυτος ο φακος καλος για υποβρυχιες βολτες αλλα νομιζω αβολος πολυ για ψαροτουφεκο... Αληθεια βουταει κανενας;

Διαβολίκ, επειδή έχω δει ότι γράφεις πάνω στους σελιδοδείκτες που φτιάχνεις ωραία πράγματα, σε περίπτωση που δεν είναι στην αντίληψή σου...
http://delphika-paragelmata.blogspot.gr/
τα 147 Δελφικά παραγγέλματα, η κληρονομιά της σοφίας των αρχαίων Ελλήνων (που μερικοί λένε πως δεν ήταν τίποτα σπουδαίο και πως δεν ήξεραν τίποτα), σε όλους εμάς τους υπόλοιπους κατοίκους αυτής της Γης.

Ευχαριστώ Σώτο. Θα φτιάξω σύντομα κι άλλους οπότε ταμάμ μου ήρθε η ενημέρωση σου!

Πολλα μπορουμε να γραψουμε , και να λεμε για ωρες... Εγω εξακολουθω να λεω πως οτι εκαναν οι προγωνοι μας καλως τα εκαναν,. Το τι κανουμε εμεις τωρα ειναι που εχει σημασια...
Σημασια μεγαλη δινω στην ποιοτητα του ανθρωπου, ασχετως καταγωγης θρησκειας χρωματος.. Εχω γνωρησει ανθρωπους καταπληκτικους , απο πολλες εθνικοτητες. Δεν τσουβαλιαζω κανεναν..
Τελος για να κλεισω, πρεπει να πω οτι θεωρω οτι οι Εθνικιστικες τασεις που εκφραζονται στις μερες μας, δεν εχουν καμια απολυτως σχεση με τον τροπο που εβλεπαν και ενεργουσαν οι προγωνοι μας. Καμια σχεςη με την αγαπη για την πατριδα τους κτλ.. Το πραγμα εχει παρει εναν αλλο πολυ επικυνδηνο δρομο που πολυ φοβαμαι οτι δεν θα χει επιστροφη..

Παμε παρα κατω...

Χιωτη αυτος ο φακος καλος για υποβρυχιες βολτες αλλα νομιζω αβολος πολυ για ψαροτουφεκο... Αληθεια βουταει κανενας;

Ακριβώς Σίφη.

Δυστυχώς έχουμε μπερδέψει τις έννοιες του Πατριώτη - Εθνικιστή και του Έλληνα και αυτό είναι το κακό.

Πολλοί ξεχνάμε ότι οι Εθνικιστές σκότωναν τους Πατριώτες...

Εδω εχουμε φταςει να θεωρειται Ιςτορικη η ταινια "300" και εχουμε βαφτησει ως Ελληνα και τον Θεο!
. Εχουμε ξεπερασει τις θεωριες περι Αρειας φυλης και εχουμε φτασει στην θεοποιηση και βαλε... Και εν τω μεταξυ συμπεριφερομαστε στον Ελληνα συνανθρωπο μας χειροτερα και απο ζωο... Anyway...
Θεωρω οτι η Αγαπη για τον συνανθρωπο μας και μονο αυτο ειναι η λυση.. Η Αγαπη ας γινει η "κολα" που θα μας ενωσει.. Οχι το μισος.. Η Αγαπη βγαζει το καθε καλο χαρακτηριστικο που εχουμε μεσα ολοι μας.. Αυτο εχουμε αναγκη... Μισος εχουμε χορτασει για χιλιαδες χρονια...
Ας δειξουμε οτι σαν ανθρωποτητα εχουμε παει μπροστα επιτελους..

Σαν πολλοι βουτηχτές δε μαζευτήκαμε στο καφενείο;;; να κανονίζαμε μήπως καμία υποβρύχια μαστροσυναντηση; Ας την κάνουμε στα μεσονερα για να προσέλθουν κ οι ελεύθεροι;;;😂

Αμα μπλεξουμε με τις εννοιες, καλα ξεμπερδεματα Νικο.
Ετσι οπως εχουμε καταντησει σημερα, και μονο η Ελληνικη Σημαια που εχω στο avatar ειναι ικανη να με χαρακτηρισει σε καποια αρρωστα μυαλα, απογονο των ναζι.

Εσενα σου λεει τιποτα η σημερινη μερα? Aν δεν σου λεει, ασε λιγο χωρο σε αυτους που τους λεει κατι και θελουν να την τιμησουν. Γιατι να χαλαμε τις καρδιες μας με σχολια.
Ουτως η αλλως, Εθνικες και Θρησκευτικες εορτες ειναι ελαχιστες φορες μεσα στο χρονο.

Σηφη, ο φακος ειναι λιγο εμπροσθοβαρης, αλλα ειναι θεμα συνηθειας αν καποιος θελει να τον χρησιμοποιησει και για ψαροντουφεκο.
Ο Βασιλης και ο Νικος απο την Κρητη βουτανε. Εγω βολταρω στα ρηχα :))

Σηφη, ο φακος ειναι λιγο εμπροσθοβαρης, αλλα ειναι θεμα συνηθειας αν καποιος θελει να τον χρησιμοποιησει και για ψαροντουφεκο.
Ο Βασιλης και ο Νικος απο την Κρητη βουτανε. Εγω βολταρω στα ρηχα :))

Τον εχει κολητος μου τον φακο αυτο.. Καλος ειναι, απλα αυτο το εξτρα βαρος ειναι λιγο σπαστικο, ειδικα στα ρηχα ψαχτηρια ..

Yπαρχουν φακοι κεφαλης για καταδυση οπως υπαρχουν και φακοι που δενουν στο χερι. Τους θυμαμαι και στο dx.com και στο banggood.com

light3.png

Χε χε χε.. Ειδικα στο ψαροτουφεκο θες σπεσιαλ πραματακια...

Τετοιο σπεσιαλ?

$_35.JPG

Αν ξερεις κατι πιο σπεσιαλ αναφορικα με υποβρυχιους φακους, let me know :))

Εγω; Ελευθερη παντα...

ΧιωτΑη με γαντι δε βολευει.. Φοραμε ουτως ει αλλως γαντι νεοπρεν, και θες ευελιξια στο πιασιμο.. Φαντασου, οπλιζεις το ψαροτουφεκο, ξεψαριζεις, μαζευεις σχοινακι του μουλινε κτλ...