Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Και σήμερα να την θες, πως να στην στείλω για να την έχεις? Αν την έχει σίγουρα και καίγεσαι μπορώ να πεταχτώ...πες μου άμεσα

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Καλημέρα από το Miami μάστορες, η επισκευή πήγε καλά, θα πάω το βαπόρι με τον Α' του μέχρι το Corpus Christi και αν όλα πάνε καλά ευελπιστώ
να κάνω ανάσταση σπίτι μου...τα ξαναλέμε !

free photo hosting

Γεια σου madpax!
Με το καλο να γυρισεις!
Ξερω θες να ερθεις σπιτι σου, αλλα εγω θα ηθελα να μπορω να ταξιδευω με τη δουλεια σε μερη που δεν μπορει να παει καποιος ευκολα.

Α, τωρα εξηγειται το Ιαπωνικο αβαταρ Μαστρο ΜadPax :)))

Το φορτηγο αριστερα ειναι το βαπορι? 3 μερουλες δρομο για το τεξας!

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Καλημέρα από το Miami μάστορες, η επισκευή πήγε καλά, θα πάω το βαπόρι με τον Α' του μέχρι το Corpus Christi και αν όλα πάνε καλά ευελπιστώ
να κάνω ανάσταση σπίτι μου...τα ξαναλέμε !

free photo hosting

Καλα ταξίδια μαστορα!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Το φορτηγο αριστερα ειναι το βαπορι? 3 μερουλες δρομο για το τεξας!

Ναι φίλε μου, ένα μπάλκερ της Kristen Navigation, ήταν να το βρω Ν.Ορλεάνη αλλά είχε PSC και το κράτησαν εκεί, έχει DNV και είναι Ice Class II, παρουσίασε
πρόβλημα στο μεταγωγέα προσανάποδα από τη γέφυρα, δεν έδινε τις στροφές στις εντολές του πιλότου, ο πιλότος το ανέφερε στο PSC και το PSC στο νηογνώμονα,
και ο DΝV με έστειλε για επιθεώρηση, το σενιάραμε και είναι έτοιμο...έχει και μια κούκλα Kawasaki B+W 6L42MC το άτιμο, σκυλιά μηχανές, σχετικά καινούριο του 2009
κατασκευή MHI.

Καλα ταξίδια μαστορα!

Σε ευχαριστώ φίλε μου.

...αλλα εγω θα ηθελα να μπορω να ταξιδευω με τη δουλεια σε μερη που δεν μπορει να παει καποιος ευκολα.

Ευχαριστώ Νεκτάριε, συνήθεια είναι όλα μετά από 30 χρόνια φίλε μου...

χεχε, καραβια Χιωτικα! Γνωστος πηγε σε νεα παραλαβη LNG της Μaran gas στην Κορεα πριν λιγες μερες.

Καλοταξιδος παντα φιλε, μεγαλη λατρεια εχω στη θαλασσα!
19776465466_1d1794a200_b.jpg

καλημερα. Ωραιες, ηρεμες, θαλλασινες φωτο.
Το λεω αυτο γιατι υπαρχουν συμπατριωτες μας που εκτος απο τα κανονικα προβληματα που μπορει να προκυψουν σε ενα ταξιδι, πολλες φορες στην χειροτερη αναγκαζονται να κυβερνησουν απο το δωματιο ασφαλειας, ενω στην καλυτερη να πλυνουν το πλοιο απο τα αιματα, και να μαζευουν καλυκες απο παντου. Τρελες καταστασεις μιλαμε.

Καλημέρα στη παρέα, ωραίες φώτο, καλή επιστροφή Νίκο.

Καλημέρα σε όλους! Καλά ταξίδια στους θαλασσοπόρους μας!

Καλημερα,

Θαλαττα!
Θαλαττα!

(ξενοφων)

Τ'άλατα!
Τ'άλατα!

(Νικόλαος)