Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων
Καλημερες!!!!!!
Αντε να έρθει το ΣΚ να ηρεμησουμε λίγο από τη δουλειά.
Καλημερες!!!!!!
Αντε να έρθει το ΣΚ να ηρεμησουμε λίγο από τη δουλειά.
Μ2399 στον δικο μου browser![]()
Φιλε Δραπετη,ενα μικρο off topic μηνυμα με αφορμη το nick σου..Συγκινηθηκα λιγο καθως το "δραπετης" ηταν και το δικο μου παρατσουκλι στον τοπικο μικροκοσμο της ελευθερης (πειρατικης φυσικα) ραδιοφωνιας τη δεκαετια του '90...Πω πω κατι χρονια ρε παιδια..
Που να δεις και τελος 70 αρχες 80 στα ΑΜ...:SFGSFGSF:
Χάχάχά όλοι δηλαδή έχουμε υπάρξει κεραμιδόγατοι νά απλώνουμε σύρματα (όχι μπουγάδας) στίς ταράτσες,πρέπει νά κάνουμε μιά κουβέντα στό καφενείο,σέ ακρόαση.
Ωραιο θεμα επιασες!!!Καλημερα......
Ελα να κανουμε ενα ραδιοτηλεφωνο.
Λοιπον κανω αναμεταδοση τον Νικο, ο Νικος τον Πανο, ο Πανος τον Δημητρη, και ο Δημητρης εμενα. Αν θελει καποιος να μετρησω τα ποσοστα του, να μου το πει γιατι θα κλεισω μια πριν αρχισουμε να δω γιατι εχει κοκκινισει η λαμπα απο τα στασιμα. Με εχει μαμησει η 6146, αρχιζω και επιθυμω την 504, αλλα δεν εχει δυναμη ρε παιδια. Ευτυχως που μου εχει φερει ο Θοδωρης την γεφυρα και θα μπορεσω να κανω κατι.
Αλλα που θα παει θα φτιαξω το καινουργιο με 1 σταδιο 2Ν (εχω ξεχασει το υπολοιπο) 2ο BLY 89 και 3ο BLY 94 military type και θα πεταξω ενα RG58. Τωρα επανω δεν ξερω τι θα κανω, αν θα βαλω 5/8 η μια 3λ/4 που ρυθμιζει με μονωτες στην συχνοτητα και δεν θελει κοψιμο. Θα μαμαει το μηχανημα, αλλα εκει δεν εχει τετοια στασιμα γιατι εκαψες το τραζιστορ για πλακα. Και ειναι πανακριβο το μπουρδ.....ο.
Τωρα για τους μεσατζηδες δεν ξερω να πω. Εσεις παιζεται σε αλλο επιπεδο, 5000V στην καθοδο λεει, και ρυθμιζουν με λαμπες στο χερι. Ασε ρε λιγο δεινοσαυροι με τις "απλωστρες" στις ταρατσες 500 μετρα χαλκινο και καλα. Στον αλλο παιδι προχτες, εκανε "αρκ" η υπερυψηλη και περασε ο σπινθιρας μεσα απο το δακτυλο του και του εκανε ενα σημαδι σαν ηφαιστιο. Μπορει να φταιει που δεν εχει χωρο να απλωσει μπουγαδα, και εχει κανει το δωματιο πηνιο. Εχει καψει εγκεφαλο απο τα ραδιοκυματα μεσα εκει.
Παντως απο αρμονικες δεν εχετε, τουλαχιστον σε μενα, ειστε ολοι καλα.................Να ειστε ολοι καλα, αλλες εποχες, πιο απλες, πιο ωραιες.
Υ.Γ. Αν κανεις μαθει για τα "καρακολια" οτι εβγαλαν τον "κερατα" βολτα, να ριξει συρμα να μην ανοιξουμε και βασανιστουμε.
Αλλα που θα παει θα φτιαξω το καινουργιο με 1 σταδιο 2Ν (εχω ξεχασει το υπολοιπο) 2ο BLY 89 και 3ο BLY 94 military type και θα πεταξω ενα RG58.
Τα ραδιογωνιομετρα (VW) εβγαιναν απ την Δαβακη στην Καλλιθεα χωρις ενστολους,
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.