Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Θα βγάλω φώτο παιδιά και ότι θέλετε μου λέτε!!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Έχουμε γνωστό εκεί που ότι θέλετε μπορεί να μας το κρατήσει.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Στην σελίδα του πάντως δεν έχει βάλει τίποτα..... Αν γίνεται κάνε μας εσύ ένα review....

Εμένα στο σάιτ του μου το βγάζει κανονικά,και μάλιστα εκτός του 50% στη σειρά 18 volt της ΜΑΚΙΤΑ
με κάθε αγορά ενός προιόντος κάνει δώρο μία μπαταρία 4ah.
Μήπως δεν έβαλες τον κωδικό ? (pro-apr)

Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Καλημερα Κυριακο!

Το lidl θα φερει τη σεγα παγκου και το δισκοπριονο παγκου τη μεθεπομενη βδομαδα.
Εσωτερικη πληροφορηση...

Καλημέρα από την ηλιόλουστη Κρήτη.Νεκτάριε ποιά ακριβώς εννοείς?Έχουμε καμιά φωτό πρόχειρη από παλιότερα?

Kαλημερα παιδια!

Πηρα τηλεφωνο τον Παναγιωτη στον Ντετσικα και δεν εχει καποιες προσφορες.

Σωτηρη, η περηφανια και το καμαρι για τις επιτυχιες των παιδιων μας ειναι κορυφαιο συναισθημα!

Συγχαρητηρια στη κορη σου για το πτυχιο -και με καλο βαθμο μαλιστα. Παντα να την καμαρωνεις φιλε.

Εμένα στο σάιτ του μου το βγάζει κανονικά,και μάλιστα εκτός του 50% στη σειρά 18 volt της ΜΑΚΙΤΑ
με κάθε αγορά ενός προιόντος κάνει δώρο μία μπαταρία 4ah.
Μήπως δεν έβαλες τον κωδικό ? (pro-apr)

Το κωδικό που ακριβώς τον βάζω; Προφανώς κάτι δεν κάνω εγώ καλά... (...εξακολουθώ να μην μπορώ να δω την έκπτωση.)

Kαλημερα παιδια!

Πηρα τηλεφωνο τον Παναγιωτη στον Ντετσικα και δεν εχει καποιες προσφορες.

Σωτηρη, η περηφανια και το καμαρι για τις επιτυχιες των παιδιων μας ειναι κορυφαιο συναισθημα!

Συγχαρητηρια στη κορη σου για το πτυχιο -και με καλο βαθμο μαλιστα. Παντα να την καμαρωνεις φιλε.
Δεν ξημερωσε ακομη πρωταπριλια εκει; :p

χαχα, απλα πηρα τον Παναγιωτη για να μου στειλει επιτελους το κολωνατο δραπανο που εχω παραγγειλει εδω και 2 μηνες και τον ρωτησα για τις προσφορες του Κυριακου :))

Φιλοι μου , εγω σημερα και καθε 1 απριλη ξυπναω προετοιμασμενος τα 10 χρονια που διδασκω. Εχω να κανω με μικρα διαβολια του δημοτικου. Προς το τελος ομως της μερας απο τη δουλεια ολο και καποιο θα με ξεγελασει :p

Η πλάκα με το κέντρο βίδας έπρεπε να λήξει νωρίτερα. Έφτασα Κόρινθο κ γυρνώ πίσω γιατί ήθελα τον τορνο. Ας προσεχα βέβαια, αλλά το "αστείο" του Κυριακού σε εμένα στοίχισε 40 ευρώ.

Καλημερα και καλο μηνα !!
@ strs Συγχαρητηρια να την χαιρεσαι και εις ανωτερα !
@ enduras1 Εγραψες !!!! καλο !

Η πλάκα με το κέντρο βίδας έπρεπε να λήξει νωρίτερα. Έφτασα Κόρινθο κ γυρνώ πίσω γιατί ήθελα τον τορνο. Ας προσεχα βέβαια, αλλά το "αστείο" του Κυριακού σε εμένα στοίχισε 40 ευρώ.

Και να φανταστείς πως τηρώντας το έθιμο και πηγαίνοντας by the book η πλάκα λήγει στο τέλος της ημέρας ή αλλιώς με το πέσιμο του ήλιου....