Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Να σου πω, πλησιάζει ή ώρα του πάλι, γιατί άρχισαν τα σκαλιά να ψηλώνουν ! :(
Το καφεδάκι όμως δεν το κόβω ! :)

Μια που το λέμε, σήμερα ήπια μετά από ποοοοολύ καιρό ελληνικό (ή τούρκικο, όπως προτιμάτε)... Ωραίος ήταν ο άτιμος!

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Εξετασεις προ 10 ημερου εδειξαν χοληστερινη 146 με κατωτερο οριο 140 .καλα ειμαστε αν και αγγιζω τα δευτερα αντα..

Σε κερδισα, σε κερδισα..............259 mg/dl !!!!!. Αλλα εμενα λεει επιθυμητη <200.
Θα αρχισει παλι ο doc τα μην αγχωνεσαι, μην εκνευριζεσαι, μην, μην, μην.

Το πρωι δεν παιζει με τιτοτα να μην πιω ελληνικο σε "κουβα".

Τα ορια ειναι 140 εως 220 .

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πηγα το σαββατο στο λεφου να παρω ενα φοστνερ η φτερου 40 μμ και βρηκα μονο φτερου στα 38μμ και φοστνερ στα 35 ξερετε που θα βρω 40αρια;;

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Πηγα το σαββατο στο λεφου να παρω ενα φοστνερ η φτερου 40 μμ και βρηκα μονο φτερου στα 38μμ και φοστνερ στα 35 ξερετε που θα βρω 40αρια;;

Σιγουρα στο banggood.

http://www.banggood.com/Alloy-Forstner-Drill-Bit-Woodworking-Hole-Saw-from-15-65MM-p-963476.html

Βασίλη πάρε ένα τηλέφωνο στόν Βαρδάκα στήν Νίκαια νά ρωτήσεις νομίζω έχει 40 άρι,αλλά σίγουρα πρίν πάς πάρε τηλέφωνο.
Στό Leroy-Merlin δέν έχω δεί 40 mm Forstner πάντος καί γενικά έχει έλλειψη από εξαρτήματα wolfcraft ,ρωτώντας μιά υπάλληλο στά εργαλεία μού είπε ότι θά αλλαξουν προμηθευτή και θά φέρουν αρκετή ποικιλία,καί μάλιστα απόρισα πού μού ζήτησε καί συγγνώμη πού δέν έχουν αρκετά εξαρτήματα Wolfcraft

Εδώ αλλά δεν είναι φτηνό...

Βασιλη θα ρωτήσω αυριο ενα μεγάλο μαγαζί στα μέρη μου, που δυστυχώς δεν εχει eshop και θα σου πω αν βρω.

Εγώ παρήγγειλα ένα 40άρι από τον Μπανγκονγκ (Ευρωπαϊκή αποθήκη). Εντυπώσεις όταν το λάβω.
Πάντως από φτερού προσφέρει πολύ καλύτερη ποιότητα κοπής σε αντίθεση βέβαια με την ταχύτητα.

Καλημέρα κι απο μένα & καλή βδομάδα.

Sent from my iPad using Tapatalk

Επίσεις, Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλη την μαστοροπαρέα.

Στάλθηκε από το M6Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk