Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Καλημέρα από τη συννεφιασμένη Ανατολική Αττική!

Σήμερα είχα ένα πέρασμα από τόν Νέο Βουτζά καί ήθελα νά μοιραστώ μαζί σας τήν θέα τού νότιου Ευβοικού,στό βάθος η Ραφήνα καί δεξιά στήν ακτογραμμή πίσω απο τά βουνά πρέπει νά είναι τά μέρη τού Νίκου από Πόρτο Ράφτη,χειμωνιάτικο τοπίο σήμερα.

evoiko10.jpg

Όντως εκεί πίσω από τα λοφάκια βρίσκομαι εγώ. Καμιά φορά αγναντεύω το ίδιο τοπίο από την άλλη μεριά (στο λόφο της Χαμολιάς).

Ε φέτος το καλοκαίρι θα κάνετε και στάση σε μένα για καφεδάκι και ό,τι άλλο προκύψει! :ernaehrung004:

Σε φαγώσιμο εννοώ εεεε

Καλά, ας έρθει με το καλό η ώρα και υπάρχουν καλύτερες (και πιο ασφαλείς) επιλογές!

Καλά, ας έρθει με το καλό η ώρα και υπάρχουν καλύτερες (και πιο ασφαλείς) επιλογές!

Τι εννοείς βρε Νίκο; Πιο ασφαλείς ;
Μιλάμε για τον Δημήτρη τον Κωλέτση. Υπάρχει μαγαζί που δεν το ξέρω ;

Χρήστο μου πάντα υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις! Περισσότερα από κοντά!

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

και εγώ βρίσκομαι στην μέση από εσάς, ανάμεσα στην Ραφήνα και την Λούτσα στα σύνορα τους.

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

και εγώ βρίσκομαι στην μέση από εσάς, ανάμεσα στην Ραφήνα και την Λούτσα στα σύνορα τους.

Το καταλαβαμε Σωτήρη. Θα έρθεις το Σάββατο ; Νίκο εσυ;

Να κανω μια προταση .υπαρχει ενα νημα που λεγετε "τι παραγειλαμε σημερα" προτεινω εαν θελετε τα αλλα μελη και κυριως οι διαχειριστες να μετανομαστη σε "τι θα παραγγειλουμε αμεσα" η κατι τετοιο.ο λογος που το λεω ειναι π.χ σημερα παραγγειλα το πρωι ενα φορστνερ 40 μμ απο toolshouse 13 και μετα απο λιγο ποσταρει ο μπαμπης ενα μιλγουοκι 40 αρι με 8 ευρω .ετσι θα μπορουμε και να εξυπηρετουμαστε πολλα μελη απο μια παραγγελεια και θα γλυτωνουμε μεταφορικα κ.λ.π.α
αλλο ενα παραδειγμα κολλα tidebond που παραγγειλα απο θεσ/νικη τιμη κολλας 11 μεταφορικα-αντικαταβολη 7 πανω απ το 50% της τιμης .

Α ωραια κυριακο μαλλον μου διεφευγε οκ θα το εχω υπ οψιν.ευχαριστω!!

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Το καταλαβαμε Σωτήρη. Θα έρθεις το Σάββατο ; Νίκο εσυ;

Πολύ θα το ήθελα αλλά δυστυχώς οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις είναι μόνιμες και αέναες... Κάποια στιγμή θα τα καταφέρω να ξεκλέψω λίγο χρόνο όμως!

https://db.tt/NX2qB3fA
το βρηκα στα μαστορεματα του προηγουμενου μηνα.
θα κανουμε τιποτα αντιστοιχο για το πασχα;;