Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Tο Καφενείο των Μαστόρων

https://db.tt/NX2qB3fA
το βρηκα στα μαστορεματα του προηγουμενου μηνα.
θα κανουμε τιποτα αντιστοιχο για το πασχα;;

Καλημέρα σε ολους. Εξαιρετική ιδέα Βασιλη.
Δεν ξέρω αν ισχυει κατι τέτοιο, αλλά προτείνω στα μέλη και αναλαμβάνω κι εγω, κατασκευές σε οποίο τέτοιο ή παρεμφερές ίδρυμα εχει ανάγκη, με μόνη παράκληση την προμηθεια των υλικών, την οποία δεν μπορω να αναλάβω. Κατι σαν δωρεάν παροχή υπηρεσιών, με τα υλικά δικά τους.
Και γιατι να περιοριστούμε μονο στο Πάσχα ;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πολύ θα το ήθελα αλλά δυστυχώς οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις είναι μόνιμες και αέναες... Κάποια στιγμή θα τα καταφέρω να ξεκλέψω λίγο χρόνο όμως!

Καλημέρα. Αφου είμαστε και γείτονες, ενα καφέ τον κανονίζουμε και στα γρήγορα κι απρογραμμάτιστα.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Ξεχιονιζα και φτυαριζα κανα μισαωρο να ξεθαψω το αυτοκινητο και για να κανω διαδρομο να βγω, ιδρωσα πρωι πρωι κι ας ειχε και -5!

Περαστικα στους ασθενεις μας!! Μπολικα βραστικα, τριψιμο με οινοπνευμα και φιδεδες, oπως οι γεροντες -ευκαιρια και για αποτοξινωση!

Kαι ενα βιβλιαρακι με τα βασικα να περναει η ωρα http://www.popularwoodworking.com/wp-content/uploads/2011/02/ICDTBookHiResJune10.pdf

Καλημέρα Μιχάλη. Εντελώς τυχαία έπεσα σ αυτο το ποστ και φυσικά το κατέβασα ! Ευχαριστω πολύ. Πρόσφατα ξεκίνησα να παρακολουθώ τον Chad και χάρηκα που είδα πολλα μαζεμένα project σε ενα βιβλίο. Θα το ξεψαχνίσω. Αγοραστό ; Εχεις κι αλλα ; Εχω κι εγω συλλογή. Ενδιαφερεσαι ;

Καλημερα...
Σνιφ, σνιφ, σνιφ..............ΒΑΝ μου μυριζει..........
Ακου εκει "μπουλη" (Θου, Κύριε, φυλακήν τω στόματί μου) τον (σρλουπ, σρλουπ, σρλουπ) αξιοσεβαστο κυριο συντονιστη !

ΕΕΕΕ εσυ απο κατω μας πεθανες πρωι-πρωι.

Αληθεια εχεις καμμια σχεση με τους πρωτους Β. Ζωγοπ..., και δεν θυμαμαι πως ελεγαν τον αλλον:

Last edited:

20151205_102028.jpg

Καλημερα!
Η πρωινη μου δημιουργια.
(τωρα ειμαι στο χωνευτικο)

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Καλημέρα στους Κους μαστόρους και καλές σημερινές εργασίες !

20151205_102028.jpg

Καλημερα!
Η πρωινη μου δημιουργια.
(τωρα ειμαι στο χωνευτικο)

χαχαχα ωραίος !! ούτε μεσημεριανό χρειάζεσαι με τόσο πλούσιο πρωϊνό

Το βασίλειο της χοληστερίνης .Δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι , αλλά με τέτοιες ...απαριες έχεις εξασφαλισμένη χοληστερίνη , ανεξαρτήτως ηλικίας . θα γίνεις ο καλύτερος πελάτης της La Roche στα φάρμακα με στατίνες.
Εκφράζω προσωπική άποψη , προς αποφυγή παρεξηγήσεων .

Το βασίλειο της χοληστερίνης 2 τηγανητά αυγά;

Καλημέρα σας απο την ηλιολουστη Ακρόπολη :D

Για το πρωινό δε θα πω τίποτα :p. Οσο για τα περι χοληστερινης και τα αυγουλάκια, μακάρι να τρώγαμε με το που ξυπνάμε, όλα αυτά που είναι να χλαπακιάσουμε βραδυνές ώρες.

Καλημερα! Και τεχνη και γυμναστικη! Αντε γιατι καλομαθαμε με τα εργαλεια ρευματος.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Πολυ καλος ο ρωσος. Φαντασια και τεχνη!
Ολα τα εργαλεια στο χερι, τροχο, πλανη ρουτερ.
Νικο, ασε τα ρεσο και προχωρα παραπερα.

Καλημερα! Και τεχνη και γυμναστικη! Αντε γιατι καλομαθαμε με τα εργαλεια ρευματος.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Ο ορισμος του DIY...να φτιαχνεις από το τιποτα!

Η σουστα,ξυλινη είναι?

Πενια τεχνας κατεργάζεται!!!

https://youtu.be/M8X2cAiyakI

Θα ηθελα οποιος γνωριζει να μου ελεγε τι ισχυει με την εγγυηση σε εργαλεια παραεισαγωγης. Εν προκειμενω για makita . Πιστευω θα ενδιαφερει αρκετους μιας κ αγοραζουμε ολοι απο αγγλια-γερμανια

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αν εχει τεθει παλαιοτερα συγχωρεστε με αλλα δε το κοιταξα μιας κ ειμαι απο κιν

Sent from my iPhone using Tapatalk

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Πολυ καλος ο ρωσος. Φαντασια και τεχνη!
Ολα τα εργαλεια στο χερι, τροχο, πλανη ρουτερ.
Νικο, ασε τα ρεσο και προχωρα παραπερα.

Κάνε υπομονή... Όταν θα φτιάξω το τέλειο ρεσώ θα ασχοληθώ και παραπέρα! ;)

Καλησπέρα στη μαστοράτζα:)
Σήμερα κυριολεκτικά φρίκαρα και θέλω να μοιραστώ τη γκρίνια μου μαζί σας!
Πήρα προ ημερών τον οδηγό για καβίλιες απ`το toolstore 16.5 ευρώ(εξαιρετικό εργαλείο btw,λύνει χέρια.).Σήμερα ήμουν στο praktiker και χάζευα.......29.99 τον είχε ρε &@&@@%&&@!!!!!!Και μιλάμε για τον ίδιο,όχι την επόμενη έκδοση με τα διάφορα συμπαραμαρτούντα μέσα!Ήμαρτον ρε γαμώτο,διπλή τιμή;;;;;;;;;;;Και ακόμα υπάρχουν άνθρωποι που πάνε σε "πολυκατάστημα" γιατί είναι "φθηνότερα απ`τους σκιτζήδες τους Ελληνες";;;;;;