Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Crazy Sundays

http://www.e-shop.gr/polyergaleio-ilektriko-dremel-multi-max-mm40-1-9-p-TLS.070177

Ε! Δεν την λές & άσχημη αυτήν την προσφορά !

Η προσφορα ειναι αριστη.

Το μονο που πρεπει να σκεφτει καποιος ειναι οτι δεν θα μπορει να χρησιμοποιησει αναλωσιμα τριτων, καθως με το καινοτομο συστημα αλλαγης εξαρτηματων χωρις εργαλειο, οι επιλογες περιοριζονται μονο σε αναλωσιμα/εξαρτηματα dremel.

Kατα τη γνωμη μου αυτος ειναι ανασταλτικος παραγοντας, εκτος αν η χρηση του εργαλειου ειναι περιστασιακη και τα ακριβα αναλωσιμα της dremel δεν ειναι προβλημα.

Μετά 4 ώρες σπατουλαρισμα μου αξίζει μια Βεργίνα στην παραλία της Λουτσας!
Εις υγειά!!!

DSC_2611.jpg

Εβίβες Κυριάκο!Εμένα μάλλον μου έσκασε "αγγαρεία",έφερε ένα ξαδερφάκι μου σήμερα το πρωί στο λιμάνι ένα τρεχαντήρι 13 μέτρα σκέτη ομορφιά,θα αναλάβει καθήκοντα τουριστικού cruiser σύντομα.Χρειάζεται δυνατό φρεσκάρισμα και λέω να συνδράμω,θα έχει πολύ πλάκα!Εν τω μεταξύ οφείλω να καταθέσω τα σέβη μου στο μπάρμπα μου που με έναν κολλητό του έκαναν 33 ώρες πλου για να το φέρουν απο τον Πειραιά,περιπλέοντας και τη μισή Κρήτη!

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Εβίβες Κυριάκο!Εμένα μάλλον μου έσκασε "αγγαρεία",έφερε ένα ξαδερφάκι μου σήμερα το πρωί στο λιμάνι ένα τρεχαντήρι 13 μέτρα σκέτη ομορφιά,θα αναλάβει καθήκοντα τουριστικού cruiser σύντομα.Χρειάζεται δυνατό φρεσκάρισμα και λέω να συνδράμω,θα έχει πολύ πλάκα!Εν τω μεταξύ οφείλω να καταθέσω τα σέβη μου στο μπάρμπα μου που με έναν κολλητό του έκαναν 33 ώρες πλου για να το φέρουν απο τον Πειραιά,περιπλέοντας και τη μισή Κρήτη!

Ωραία εμπειρία.
Κράτησε μας φωτογραφικά ενημερωμένους, αν αυτό είναι εφικτό.

Καλησπέρααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Καλώς σας ξαναβρήκα!!!! Τι μου κάνετε και πως περάσατε? Αλλαντικά είδα, πίτσες χταποδιού είδα άρα θεωρώ ότι περάσατε τόσο καλά όσο εγώ που πήρα μαζί μου και 2 κιλάκια από την περιοδεία μου στη Κρήτη :rofl:

Ένα περίεργο πράγμα όμως... Ακόμα δε μπορώ να μπω σε ρυθμούς Αθήνας και νομίζω ότι μυρίζει ρακή όλο το λεκανοπέδιο :rofl:

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλησπέρααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Καλώς σας ξαναβρήκα!!!! Τι μου κάνετε και πως περάσατε? Αλλαντικά είδα, πίτσες χταποδιού είδα άρα θεωρώ ότι περάσατε τόσο καλά όσο εγώ που πήρα μαζί μου και 2 κιλάκια από την περιοδεία μου στη Κρήτη :rofl:

Ένα περίεργο πράγμα όμως... Ακόμα δε μπορώ να μπω σε ρυθμούς Αθήνας και νομίζω ότι μυρίζει ρακή όλο το λεκανοπέδιο :rofl:

Με το καλό η επιστροφή κ είθε η έντονη ξυλουργική ενασχόληση να λειτουργήσει ως το καλύτερο fitness room.

Α ρε τυχερέ Νικόλα. Θα πλήρωνα (τρόπος του λέγειν) για να συμμετείχα σε κατασκευη, ανακατασκευή, ή έστω συντήρηση ξύλινης βαρκας. Απο τις τέχνες που αργοπεθαίνουν (τουλ. στην ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ πατρίδα μας).
Έχετε δει όλοι φαντάζομαι το βιντεάκι...

https://youtu.be/y-CS1Py7JVo

Και στις πολιτισμένες χώρες, ιδρύουν ακόμα και σημερα σχολές που διδάσκουν παλιοί καραβομαραγκοί, για να μην πεθανει η αρχαιότατη αυτή ΤΕΧΝΗ. Τανα χώρα.

Φωτό ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ Νίκο.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλώς τηνε κι ας άργησες.
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ. Και του χρόνου με υγεια.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλησπέρα στα μαστορια. Ειχα δει πριν λίγο καιρό, αγγελία για αεροσυμπιεστη βαλιτσάκι του Lidl, απο συνφορουμιτη. Δεν μπόρεσα να την εντοπίσω όμως, για να μάθω αν ισχύει ακόμη. Καμία ιδέα ; Μήπως δεν ψάχνω σωστά ;

ΑΚΥΡΟ. Τη βρήκα.

Sent from my iPad using Tapatalkhttps://youtu.be/y-CS1Py7JVo

Welcome back! We missed you :))