Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλησπέρααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Καλώς σας ξαναβρήκα!!!! Τι μου κάνετε και πως περάσατε? Αλλαντικά είδα, πίτσες χταποδιού είδα άρα θεωρώ ότι περάσατε τόσο καλά όσο εγώ που πήρα μαζί μου και 2 κιλάκια από την περιοδεία μου στη Κρήτη :rofl:

Ένα περίεργο πράγμα όμως... Ακόμα δε μπορώ να μπω σε ρυθμούς Αθήνας και νομίζω ότι μυρίζει ρακή όλο το λεκανοπέδιο :rofl:

Βρε καλώς την, έλεγα και εγώ...θα μείνεις στην Κρήτη;

Πάντως εγώ χτες την έκανα την προτασή μου για σήμερα Λουτράκι με ουζάκι...

IMG_20160515_135630.jpg

IMG_20160515_135620.jpg

IMG_20160515_135626.jpg

Αυτό Παναγιώτη δεν ήταν "ουζάκι", γαμήλιο τραπέζι άνετα το λες.
Για ξανά κάνε την πρόσκληση σε 2 εβδομάδες μπας κ πείσω κ τον Osatosa κ ανηφορίσουμε παρέα.

Καλώς ήρθες ξανά Αγάπη!

Κυριάκο, μετά από 4 ώρες σπατουλάρισμα απορώ πώς είχες κουράγιο να σηκώνεις το ποτήρι με τη μπύρα!

Αυτό Παναγιώτη δεν ήταν "ουζάκι", γαμήλιο τραπέζι άνετα το λες.
Για ξανά κάνε την πρόσκληση σε 2 εβδομάδες μπας κ πείσω κ τον Osatosa κ ανηφορίσουμε παρέα.

Ευχαρίστως να βρεθούμε!!! Να κανονίσουμε και μαστοροσυνάντηση να βρεθούμε από τις 2 πόλεις. Ωραία ιδέα, έτσι!
Μαστοροσυνάντηση νοτίου Ελλάδας...

Εεεεεε όχι και γαμήλιο τραπέζι. Μια ποικιλία 4 ατόμων (6 άτομα και δεν την καταφέραμε) είνα, με πατάτες και σαλάτες.
Συν τα ουζάκια από την πατρίδα μου.

Να καλωσορίσω μέ τήν σειρά μου τήν Αγάπη καί Χριστός Ανέστη,είμαι σίγουρος ότι θά πέρασες υπέροχα στά πάτρια εδάφη,μέ τά παραδοσιακά τού νησιού :τσικουδιά,καλιτσούνια και ξεροτήγανα εκτός από τό κλασικό τών ημερών τού Πάσχα αμνοεριφίων.

Παναγιώτη πάντα τέτοια εύχομαι μέ καλή παρέα.

Απίστευτο παιχνίδι basket στην ΕΤ1.

Δεν λες τίποτα, φανταστικό όντως με ανατροπές. τουλάχιστον δεν τρίτωσε το κακό για την ΤΣΣΚΑ (εγώ πάντως ήμουν με τους Ρώσους και λόγω Ιτούδη )

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μετά 4 ώρες σπατουλαρισμα μου αξίζει μια Βεργίνα στην παραλία της Λουτσας!
Εις υγειά!!!

DSC_2611.jpg

Μόνο μία ; και σε παραλία κιόλας ; δεν θα δίψαγες πολύ φαίνεται, στην υγειά σου Κυριάκο :ernaehrung004:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλησπέρααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Καλώς σας ξαναβρήκα!!!! Τι μου κάνετε και πως περάσατε? Αλλαντικά είδα, πίτσες χταποδιού είδα άρα θεωρώ ότι περάσατε τόσο καλά όσο εγώ που πήρα μαζί μου και 2 κιλάκια από την περιοδεία μου στη Κρήτη :rofl:

Ένα περίεργο πράγμα όμως... Ακόμα δε μπορώ να μπω σε ρυθμούς Αθήνας και νομίζω ότι μυρίζει ρακή όλο το λεκανοπέδιο :rofl:

Άμα έμπλεξες με Κρητικούς καλά να πάθεις, ας πρόσεχες, πιστεύω πάντως να μην σου κακόπεσε χαχαχαχα
Welcome back λοιπόν, ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ και χρόνια πολλά με υγεία πάντα !!

Με ξελιγώσατε με τα μεζεκλίκια σήμερα....
Δεν παραπονιέμαι όμως γιατί κι εγώ ψαράκι έφαγα σήμερα, και μάλιστα κερασμένο, αφού είχαμε τα εγκαίνια πέργκολας και τραπεζιού. :ADFADF1:

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    248.3 KB · Views: 104
Δεν παραπονιέμαι όμως γιατί κι εγώ ψαράκι έφαγα σήμερα, και μάλιστα κερασμένο, αφού είχαμε τα εγκαίνια πέργκολας και τραπεζιού. :ADFADF1:

Μερακλήδικα πράγματα βλέπω Μπάμπη, ´πάντα τέτοια !!

Ωραία καί ζεστή ατμόσφαιρα Μπάμπη,μόνο αυτή η αντηλιά από τήν πέργκολα δέν ενοχλεί ?

Όχι Δημήτρη... Δεν ενοχλεί καθόλου, τα περίμενα πολύ χειρολτερα τα πράγματα, απ´ την προηγούμενη εμπειρία μου με καλαμωτή, αλλά τελικά το καφασωτό ήταν η ευχάριστη έκλπηξη.

Νικόλα τα πιάτα γέμισαν αλλά ξαναάδειασαν σε χρόνο dt.
Και μιας και σε βρήκα, πορτοκαλέλαιο από που αγοράζεις;

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Όχι Δημήτρη... Δεν ενοχλεί καθόλου, τα περίμενα πολύ χειρολτερα τα πράγματα, απ´ την προηγούμενη εμπειρία μου με καλαμωτή, αλλά τελικά το καφασωτό ήταν η ευχάριστη έκλπηξη.

Νικόλα τα πιάτα γέμισαν αλλά ξαναάδειασαν σε χρόνο dt.
Και μιας και σε βρήκα, πορτοκαλέλαιο από που αγοράζεις;

Από εδώ.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Δεν το χρησιμοποιείς σκέτο και εκτός αυτού δεν τελειώνει ποτέ.
Μιλούσα προχθές με αυτόν που τα φέρνει και ο άνθρωπος έλεγε ότι μπήκε μέσα γιατί είναι μεν ακριβά χρώματα αλλά δεν τελειώνουν ποτέ!
Εγώ τόσα κηροπήγια έχω κάνει, σκαμνιά κλπ και δεν έχω ξοδέψει ούτε 300 ml λινέλαιο... Και 3 χέρια παρακαλώ!

Καλημέρα σε όλους.

Καλημέρα Babis K. ----> σίγουρα αυτό το θέαμα είναι η ανταμοιβή σου για όλη την κούραση των εργασιών σου, σε κάνει υπερήφανο & σου δίνει δύναμη για το επόμενο.

Πάντα τέτοια & καλύτερα (πόσο καλύτερα δηλαδή, αφού το τερμάτισες !!!).