Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Kαι γω εχω παρει τη βαση και το γωνιακο εξαρτημα απο το παραπανω site πριν καποια χρονια. Η καλυτερη βαση που υπαρχει για σεγες.
Δεν υπαρχει στην Ελλαδα. Υπαρχει στα διαφορα αμαζον, με αυτο της γερμανιας να ειναι το φτηνοτερο, αν παραδιδει Ελλαδα.

Ναι, έχω πάρει όλο το σετ.

Αυτά είναι κουμάντα.
Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση τις "βιβλιοθήκες" του forum.

Θα το τολμήσω μάλλον για το πλήρες set με τις λάμες της Bosch.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Kαι γω εχω παρει τη βαση και το γωνιακο εξαρτημα απο το παραπανω site πριν καποια χρονια. Η καλυτερη βαση που υπαρχει για σεγες.
Δεν υπαρχει στην Ελλαδα. Υπαρχει στα διαφορα αμαζον, με αυτο της γερμανιας να ειναι το φτηνοτερο, αν παραδιδει Ελλαδα.
Αυτά είναι κουμάντα.
Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση τις "βιβλιοθήκες" του forum.

Θα το τολμήσω μάλλον για το πλήρες set με τις λάμες της Bosch.

Πω πω περασαν οι μερες αυριο παω στην δουλεια (εχω να παω απο το πασχα) εγερτηριο 5:20 να δω πως θα ξυπνησω αφου καθε βραδυ κοιμομουν 3-4 το πρωι.

73CE23F761525DBA217D1433CCCF3FC0.jpg

Kαλημερα στους Μαστορες ολου του κοσμου.

Πρεπει να δημιουργηθει η παγκοσμια Mερα του Μαστορα :builder:

Βλεπω οτι υπαρχει και γιορταζεται σημερα, 20 Μαιου, η μερα του 'γεματου φεγγαριου'! Εμεις δεν θα'χουμε την μερα μας?

Και μαλιστα προτεινω την 26 Νοεμβριου, την ημερα του Αγιου Γεωργιου του Χιοπολιτη, τον Προστατη των Ξυλουργων!

73CE23F761525DBA217D1433CCCF3FC0.jpg

Kαλημερα στους Μαστορες ολου του κοσμου.

Πρεπει να δημιουργηθει η παγκοσμια Mερα του Μαστορα :builder:

Βλεπω οτι υπαρχει και γιορταζεται σημερα, 20 Μαιου, η μερα του 'γεματου φεγγαριου'! Εμεις δεν θα'χουμε την μερα μας?

Και μαλιστα προτεινω την 26 Νοεμβριου, την ημερα του Αγιου Γεωργιου του Χιοπολιτη, τον Προστατη των Ξυλουργων!

Καλημερα.
Πολυ ωραία ιδέα !

Μιχάλη εγώ κάνω μεταφορά από το δικό μου PayPal στου αδερφού μου και κάνω αγορές από εκεί. Κρατάει βέβαια προμήθεια αλλά τουλάχιστον τη δουλειά μου την κάνω

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Yπαρχει ακομα προβλημα με το paypal ?

Δουλεύει το Paypal κανονικά ακόμα κ με χρεωστική κάρτα (κ κάρτα μισθοδοσίας) όχι απ ευθείας, αλλά μεταφέροντας το ποσό σε νέο δικό σου λογαριασμό του Paypal. Προμήθεια 6 - 7 .

Πως αλλιώς λέγονται τα παλλόμενα π@η ? = Pay-pal.

Σε βλέπω κ σένα για "δωράκι" στο τέλος: http://www.iefimerida.gr/news/26775...isis-kanei-ilektrosok-se-osoys-einai-spataloi

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

https://www.tsouk.gr/paypal-pws-na-kaneis-online-agores-me-ta-capital-controls/