Ολα καλα θα πάνε, είναι ο κύκλος της ζωής, της ιστορίας κλπ κλπ.
Θα το περάσουμε και αυτό.
Καλημέρα στην παρέα.
Θα το περάσουμε και αυτό.
Καλημέρα στην παρέα.
Δεν υπαρχει σωτηρια. Οσο και να προσπαθησεις στο σπιτι, ειναι τοσες οι "παρεμβολες με αγγελικο προσωπο" (και οχι μονο στο σχολειο) που πρεπει να εισαι "επανω - καταπανω" 24/7. Η γενια του πολυτεχνειου (μη χεσω) εκαψε την ελλαδα, η δικη μας πουληθηκε και πουλησε το μελλον, η επομενη ειναι στα "παπακια της" κυριολεκτικα, και η μεθεπομενη ειναι Lost in Space.
Με εκνευριζει φοβερα ενας 30αρης να μην ξερει να γραφει, και να προσπαθει να τεκμηριωσει κατι που δεν ισχυει με αρλουμπες, λογια του αερα, λεκτικες αναντιστοιχιες, και στο τελος με ενα χαζο υφος και την φραση "νταξει μωρε".
Ειναι καλα οργανωμενο και σερβιρεται με μια πολυ καλη βιτρινα του να φτιαξουμε 1, ασχετα αν απο πισω χαλαμε 10. Αν αυτα τα 10 ομως εκαναν την ελληνικη κοινωνια να εχει συνοχη και να δουλευει για τον ανθρωπο, τοτε ειναι εγκληματικο.
Αυτη τη στιγμη που η πιεση μεσα στο καζανι ειναι μεγαλη, αυτος που θα επεμβει και θα ανοιξει μια τρυπα, θα κατευθυνει τον ατμο εκει που θελει και οχι στην βαλβιδα εκτονωσης - ασφαλειας. Μπορει η τρυπα να ανοιξει και απο μονη της απο μεσα, λογω μη συντηρησης του υλικου του καζανιου. Θα δειξει.
Welcome to the club. Με τοση πιεση τι περιμενες ;;;;;;;;; Να μεινει αλωβητη η υγεια. Μεγαλη κουβεντα, το πουθενα να πιαστεις για να ανεβεις. Γιατι μετα ειναι ή η χημεια ή η σκανδαλη. Και δεν ειναι μονο το οικονομικο.
Ποτε σε ολα τα χρονια μου, δεν εχω δει τοσο "θανατικο" οσο τα τελευταια 2-3. Πολεμος, και θυμαμαι τον πατερα μου που μου ελεγε εκεινο το "εμεις στην κστοχη......" και του απαντουσα, "χεσε μας ρε πατερα με την κατοχη, περασε πια...........".
Ποσο μακακας ημουν...........
Καλημερα σας Κυρια και Κυριοι, και συγνωμη για το "μελανο" της αναρτησης.
Είναι ο ίδιος που ανέλαβε το service των Bosch πρόσφατα. Είχα κι εγώ μια περιπέτεια με μια μπαταρία (10,8V 4Ah) της μπλε σειράς που είχε ελάττωμα εξαρχής. Έχουν πολύ περισσότερο φόρτο εργασίας απ'ό,τι αντέχουν σαν οργάνωση, οπότε θα πρότεινα να στείλεις mail στον αντιπρόσωπο της Dremel (δηλαδή στη Bosch) και να τους πεις τι γίνεται. Εγώ έτσι έβγαλα άμεσα άκρη.
Τέτοια στήριξη στον σουλτάνο....δεν την περίμενα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.