Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλησπέρα από Μουρνιές Λασιθίου, ένα χωριουδάκι μερικά χιλιόμετρα από το μαρτυρικό χιλιοκαμένο Σελάκανο, πάλι καιγόταν η περιοχή από χθες το βράδυ, Νίκο Πετειναράκη εσύ ίσως θα γνωρίζεις..

Γνωρίζω Γιώργη..Κρίμα πάλι για το Σελάκανο..

..και βγαίνουν και ωραίοι αμανίτες εκεί ρε γμτο, άσε που υπάρχουν και πολλές κυψέλες με μελίσσια, ελπίζω να μην είναι ολική η καταστροφή, κρίμα πάντως

Φτιάχνω ένα μεγάλο ντουλάπι-παπουτσοθήκη που μου ζήτησε η μάνα μου,αποκλειστικά απο τάβλες ελάτης,μου έχει φύγει ο κ@λος παιδιά.Αφήστε που θα βγεί ασήκωτο,πώς διάολο θα το κατεβάσουμε απο τον δεύτερο..Αν βέβαια καταφέρω να το τελειώσω.......

Φτιάχνω ένα μεγάλο ντουλάπι-παπουτσοθήκη που μου ζήτησε η μάνα μου,αποκλειστικά απο τάβλες ελάτης,μου έχει φύγει ο κ@λος παιδιά.Αφήστε που θα βγεί ασήκωτο,πώς διάολο θα το κατεβάσουμε απο τον δεύτερο..Αν βέβαια καταφέρω να το τελειώσω.......

Νικ, για να μην στραβώσει φρόντισε να το ενισχύσεις κατάλληλα και όπου μπορείς να βάλεις οριζόντιες τραβέρσες.

Καλημέρα από τις μαγευτικές περιστεριες νήσους με φουλ όρεξη για δουλειά και πληρωμή φπα τςβε εφορίας. Όνειρο ζω μη με ξυπνατε

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα από τις μαγευτικές περιστεριες νήσους με φουλ όρεξη για δουλειά και πληρωμή φπα τςβε εφορίας. Όνειρο ζω μη με ξυπνατε

Όλα θα πάνε καλά μωρέ. Υγεία να χουμε.