Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Τι να σε πω...τετοιο πονο σαν το δικο σου δεν εχω, οπως και εσοδα ομως...
:ernaehrung004:

Μακαρι να ειχα εσοδα να τους τα έδινα. Μας έφαγαν τα τεκμήρια. Τεκμήριο για το σπίτι που είναι με δάνειο, τεκμήριο τα χρήματα που δίνεις στο δάνειο, τεκμήριο η Ασφάλεια του δανειου και για το ίδιο σπίτι να πληρώνεις και ενφια. Και μετά με ρωτάνε γιατί θέλω να φυγω

Μακαρι να ειχα εσοδα να τους τα έδινα. Μας έφαγαν τα τεκμήρια. Τεκμήριο για το σπίτι που είναι με δάνειο, τεκμήριο τα χρήματα που δίνεις στο δάνειο, τεκμήριο η Ασφάλεια του δανειου και για το ίδιο σπίτι να πληρώνεις και ενφια. Και μετά με ρωτάνε γιατί θέλω να φυγω

Όσο είσαι νέος Αχιλλέα. Κανε την τώρα που μπορείς.

Sent from my iPad using Tapatalk

Νικόλα μια απορία εχω μόνο. Τι θα κάνουμε όλα αυτά τα εργαλεία που έχουμε?

Τα βλέπω Μιχάλη και σε χαίρομαι. Εγώ αλλού το πάω. Δεν έχω κάπου να τα αφήσω φεύγοντας από Ελλάδα οπότε αναγκαστικά θα τα δώσω. Ήδη είχε αρχίσει και εδινα πριν κάνα εξάμηνο αλλά μετά πλάκωσε δουλεια

Kαθε εμποδιο σε καλο Αχιλλεα. Δωσε τα.
Αν βρεις δουλεια εξω, εχει καλως, κανενα προβλημα.
Αν απο την αλλη παει καλα η δουλεια μεσα, παλι εχει καλως γιατι θα παρεις καινουρια και καλυτερα!

Τα βλέπω Μιχάλη και σε χαίρομαι. Εγώ αλλού το πάω. Δεν έχω κάπου να τα αφήσω φεύγοντας από Ελλάδα οπότε αναγκαστικά θα τα δώσω. Ήδη είχε αρχίσει και εδινα πριν κάνα εξάμηνο αλλά μετά πλάκωσε δουλεια

Πάρ τα μαζί σου βρε Αχιλλέα.
Εκεί ειναι το πρόβλημα;
Βάλε κι ενα μετασχηματιστή αν πας σε χωρα με 110 V κι όσο αντέξουν.
Τα βαριά επαγγελματικά, ειναι ενα θεμα, αλλα ποσά τετοια εχεις ;
Ας τα βάλει για πώληση κάποιος δικός σου κι όσο και να κάνουν να φύγουν, δεν σε νοιάζει αν ήδη δουλεύεις στο εξωτερικό.
Κι εσυ κατέχεις και το άθλημα.

Sent from my iPad using Tapatalk

Καλημεεεεεερα, Πεεεεερα ως Πεεεερα.
Αχιλλεα για ποιο State εισαι; Μηπως ειναι κατα Lake Michigan μερια;

Πολλές καλημέρες από την Πάτρα & ευελπιστώ από Δευτέρα να σας τις στέλνω από αλλού, λίγο πιο δροσερές.