Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.
Ο Κωστακης μέ το που μπηκε νεαρουδι στο φορουμ πριν 3 μηνες τσακωθηκε με την μια και ηταν ετοιμος να αποχωρηση,αλλα σιγα μην αποχωρηση ,ολο απειλες και απο πραξεις τζουφια λαχανα που λεμε.
Και μια παρατηρηση για να ανεβαζεις φωτογραφιες ξενων ανθρωπων στο ιντερνετ θα πρεπει να εχεις την αδεια τους.
Μια απο τα ιδια και ο μεταλικας καθε τρεις και λιγο με καποιον θα τσακωνεται,και θα απειλη να αποχωρηση,αλλα τζουφια λαχανα
Εφοσον κυριοι δεν μπορειτε χωρις το φορουμ γιατι λετε μεγαλα λογια ; θα απαντησω για εσας,για εναν και μονο απλο λογο για να παρουν οι υπολοιποι το μερος σας και να σας παρακαλανε μην φυγεται καθηστε και τα συναφη,οποιος θελει να φυγει απο το φορουμ θα την κανει διακριτικα χωρις τυμπανοκρουσιες και φανφαρες,τα πολλά λογια ειναι ναχουμε τα λεμε.
Καλημέρα κύριοι.
Με τα παραπάνω που διαβάζω αλλά και με άλλα που έχουν συμβεί στο πρόσφατο παρελθόν αρχίζω και αναθεωρώ πράγματα για εδώ μέσα.
Ή θα πρέπει να πέσουν άμεσα οι τόνοι ή άντε γειά για πάντα και από εμένα.
Φίλοι μου που διαβάζουν το Forum, συνεχώς μου την λένε ότι αυτό είναι Forum γκρίνιας, επιδειξιομανίας και προσωπικής αυτοπροβολής.
Νίκο Diab. δεν διορθώνονται ΟΛΑ με χρήματα.
Φιλικά προς όλους και προς τον εαυτό μου
Παππούς Κώστας
Είναι δεύτερη φορά που γίνεται παρεξήγηση και μετά και από αυτό θα αποχωρήσω από το Φόρουμ. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Αλλά πραγματικά τα είχα ανάγκη τα χρήματα αυτά. Εύχομαι κανείς να μην χάσει ποτέ λεφτά και να φταίω. Σίγουρα είχα να δώσω στο φόρουμ σίγουρα είχα να πάρω. Δεν πειράζει. Για όλους τους φίλους τα τηλέφωνα μου ισχύουν και είναι ανοιχτά 24/7.
Ο Κωστακης μέ το που μπηκε νεαρουδι στο φορουμ πριν 3 μηνες τσακωθηκε με την μια και ηταν ετοιμος να αποχωρηση,αλλα σιγα μην αποχωρηση ,ολο απειλες και απο πραξεις τζουφια λαχανα που λεμε.
Και μια παρατηρηση για να ανεβαζεις φωτογραφιες ξενων ανθρωπων στο ιντερνετ θα πρεπει να εχεις την αδεια τους.
Μια απο τα ιδια και ο μεταλικας καθε τρεις και λιγο με καποιον θα τσακωνεται,και θα απειλη να αποχωρηση,αλλα τζουφια λαχανα
Εφοσον κυριοι δεν μπορειτε χωρις το φορουμ γιατι λετε μεγαλα λογια ; θα απαντησω για εσας,για εναν και μονο απλο λογο για να παρουν οι υπολοιποι το μερος σας και να σας παρακαλανε μην φυγεται καθηστε και τα συναφη,οποιος θελει να φυγει απο το φορουμ θα την κανει διακριτικα χωρις τυμπανοκρουσιες και φανφαρες,τα πολλά λογια ειναι ναχουμε τα λεμε.