Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα κύριοι.

Με τα παραπάνω που διαβάζω αλλά και με άλλα που έχουν συμβεί στο πρόσφατο παρελθόν αρχίζω και αναθεωρώ πράγματα για εδώ μέσα.

Ή θα πρέπει να πέσουν άμεσα οι τόνοι ή άντε γειά για πάντα και από εμένα.

Φίλοι μου που διαβάζουν το Forum, συνεχώς μου την λένε ότι αυτό είναι Forum γκρίνιας, επιδειξιομανίας και προσωπικής αυτοπροβολής.

Νίκο Diab. δεν διορθώνονται ΟΛΑ με χρήματα.

Φιλικά προς όλους και προς τον εαυτό μου
Παππούς Κώστας

Είναι δεύτερη φορά που γίνεται παρεξήγηση και μετά και από αυτό θα αποχωρήσω από το Φόρουμ. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Αλλά πραγματικά τα είχα ανάγκη τα χρήματα αυτά. Εύχομαι κανείς να μην χάσει ποτέ λεφτά και να φταίω. Σίγουρα είχα να δώσω στο φόρουμ σίγουρα είχα να πάρω. Δεν πειράζει. Για όλους τους φίλους τα τηλέφωνα μου ισχύουν και είναι ανοιχτά 24/7.

Ο Κωστακης μέ το που μπηκε νεαρουδι στο φορουμ πριν 3 μηνες τσακωθηκε με την μια και ηταν ετοιμος να αποχωρηση,αλλα σιγα μην αποχωρηση ,ολο απειλες και απο πραξεις τζουφια λαχανα που λεμε.
Και μια παρατηρηση για να ανεβαζεις φωτογραφιες ξενων ανθρωπων στο ιντερνετ θα πρεπει να εχεις την αδεια τους.

Μια απο τα ιδια και ο μεταλικας καθε τρεις και λιγο με καποιον θα τσακωνεται,και θα απειλη να αποχωρηση,αλλα τζουφια λαχανα

Εφοσον κυριοι δεν μπορειτε χωρις το φορουμ γιατι λετε μεγαλα λογια ; θα απαντησω για εσας,για εναν και μονο απλο λογο για να παρουν οι υπολοιποι το μερος σας και να σας παρακαλανε μην φυγεται καθηστε και τα συναφη,οποιος θελει να φυγει απο το φορουμ θα την κανει διακριτικα χωρις τυμπανοκρουσιες και φανφαρες,τα πολλά λογια ειναι ναχουμε τα λεμε.

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Φίλοι μου που διαβάζουν το Forum, συνεχώς μου την λένε ότι αυτό είναι Forum γκρίνιας, επιδειξιομανίας και προσωπικής αυτοπροβολής.

Kοιταξε Κωστακη,μηπως εισαι και εσυ μεσα στο παραπανω τριπτυχο των "φιλων'' σου

Καλή συνέχεια γιουσουφάκι.

Koιτα να κανεις κανα μπανιο στην θαλασσα εφοσον εισαι σε διακοπες οπως λες Κωστακη,και ασε το κινιτο και το φορουμ γιατι βλεπω να σου ερχεται ιπταμενη σαγιοναρα απο την συζυγο.
Οσο για το γιουσουφακι σε λαθος ανθρωπο το λες,γιατι την λεω οταν βλεπω στραβομαρες (οπως σημερα) παντα και παντου.

Καλή συνέχεια .........

Tετοιοι χαρακτηρισμοι να λειπουν.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Θα παρακαλεσω να μην υπαρξει συνεχεια. Απο καμμια πλευρα. Οποιοδηποτε flame θα σβηνεται.

Last edited:
Εγώ βασικά μπήκα να πω μια καλησπέρα σας μετά από καιρό :)

Σα τα χιονια σα τα μάραθα θα πείτε μερικοί αλλά μόλις τώρα ηρέμησα κάπως και ίσως να ξαναπιάσω εργαλείο (ηλεκτρικό ή μπαταρίας μη πάει αλλού το μυαλό σας :p ).
Επίσης έχουμε ιδέα αν ο panava είναι καλα; Τον έχω πάρει 2 τηλέφωνα και ειναι κλειστό. Ελπίζω να ειναι διακοπές ο μάστορας και να μη του συμβαίνει κάτι.

Bρε καλως την Καρμεν, οντως σαν τα χιονια!! Nα πουμε καλο χειμωνα? :))
O Παναγιωτης ειχε αναφερει οτι κατι για την προσβαση του κατα την περιοδο των διακοπων του, αρα ολα ειναι καλα ελπιζω.

Καλα τα περασες στα ξενα?

Καλά τα πέρασα αν και μολις γύρισα έπεσα στο κρεβάτι με πνευμονία. Έφαγα όλες τις πλημμύρες στη μάπα.
Μετά έφυγα για Ανδρο και γύρισα βρίσκοντας κάτι δυσάρεστο οπότε και απείχα κάποιες μέρες.

Αλλά τώρα όλα καλά τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά.

Ελπίζω να είστε όλοι καλά εδώ :)

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Εγώ βασικά μπήκα να πω μια καλησπέρα σας μετά από καιρό :)

Σα τα χιονια σα τα μάραθα θα πείτε μερικοί αλλά μόλις τώρα ηρέμησα κάπως και ίσως να ξαναπιάσω εργαλείο (ηλεκτρικό ή μπαταρίας μη πάει αλλού το μυαλό σας :p ).

Που να πάει το μυαλό μας;
Μα όταν ηρεμείς ειλναι που πιάνεις τα ηλεκτρικά και τα μπαταρίας...
Τα άλλα τα πιάνεις όταν αγριεύεις. :silly:

Που είσαι συ ρέ;
Ολιγοήμερη άδεια ήτανε δεν ήταν φύλλο πορείας....

Mεγαλη δουλεια να εισαι θετικο ατομο, μπραβο Καρμεν!!

Και δω καλα ειμαστε, με τα πανω μας και τα κατω μας, οπως η κοινωνια μας :))

Μπαμπά μη με μαλώνεις δε θα το ξανακάνω. Απλά στραβώσανε διάφορα που θα στα πω στο σπίτι :hahaha:

Για τα υπόλοιπα μιας και κάτι διάβασα ηρεμία και ψυχραιμία. Εχει τόσο όμορφη μέρα έξω που δεν αξίζει να την χαλάμε :)

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Μπαμπά μη με μαλώνεις δε θα το ξανακάνω. Απλά στραβώσανε διάφορα που θα στα πω στο σπίτι :hahaha:

Όλα θα πάνε καλά, και δεν σε φοβάμαι εσένα γιατί είσαι παληκάρι. :grandpa:

Καλως την Αγαπη και ας αργησε μια μερα.
Χαχαχαχα
Κυριοι θα σας διαβασω ολους με την ησυχια μου μολις τελειωσω απο το Περαμα.
Υποσχομαι πως θα ειμαι ψυχραιμος.

Φιλια πολλα.

Ηρεμα παιδια. Ο γραπτος λογος παρεξηγητε ευκολα, ο Νικος πιστευω δεν ειχε σκοπο να βλαψει οικονομικα τον Αχχιλεα, αλλα εγινε. Κια γω να ημουν θα θυμωνα με το Νικο, αλλα το να μαλωνουμε για χαζομαρε η καμια κουβεντα παραπανω δεν αξιζει,ειδικα σε ενα φορουμ που απουσιαζει η φυσικη παρουσια του ατομου.
Το φορουμ ειναι ενα σημειο που εχει κανονες και οσοι συμμετεχουν πρεπει να τους τηρουν και αν ξεφυγουν μερικες φορες δεν πρεπει να σηκωνουν μπαιρακι αν βρει καποιος υπευθηνος να τους "μαλωσει". Αν παλι καποιος ειναι τετοιος χαρακτηρας που δεν σηκωνει ουτε μυγα στο σπαθι του, παλι θα πρεπει να συνετιστει. Αν δεν συνετιστει υπαρχει πιθανοτητα να "φυγει" με συνολτικες διαδικασιες. Αυτο συμβαινει τουλαχιστον 15 χρονια που γνωριζω το ιντερνετ και το διαδικτυο.
Αν παλι θελει να αποχωρησει το κανει και δεν ασχολειται αλλο.
Ολοι εχουν να προσφερουν, καθενας στο τομεα και με το τροπο του. Το μαγικο κλειδι ειναι να ακουμε και αν δεν μας αρεσει να μην μιλαμε/ασχολουμαστε ή να αντιπαραθετουμε την αποψη μας ευγενικα, οπως θα καναμε σε ενα αγνωστο. Γιατι μπορει να γνωριζομαστε ολοι αλλα εξ ιδιαν ελαχιστοι εχουν μιλησει μεταξυ τουε και εχουν μια καλυτερη εικονα για το συνομιλητη τους,

Καλως ηρθες ξανα Αγαπη, φοβηθηκα πως ησουν τζιχαντιστρια και χαθηκες για να μην σε βρουν...:BDGBGDB55: