Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Και γω οπου και να ειμαι αν εχει ιντερνετ μπαινω στο φορουμ, δεν εχει σχεση σν κανω διακοπες ή οχι. Απλα γουσταρω ναμαθαινω, να διαβαζω ιστοριες και νεες κατασκευες αλλα λεω και τα δικα μου. Δεν ειναι θεμα αυτοπσρουσιασης και διαφημισης, μοιρασμα εμπειριων το βλεπω εγω.

Πολλά "μέτωπα" βλέπω σήμερα !!!!:chinscratch::sleepey:
Εγώ που σας αγαπάω όλους ... τι να κάνω τώρα ???
Μάλλον θα κάνω μια πίπα "καπνοσύριγγα" και θα το ξεπεράσω :bandit:

Ρε Νίκο τι ειναι αυτή η καπνοσυριγγα για μένα τον άσχετο ;
Κι όσο αφορά τα κ...κια, κάνε λίγο υπομονή για οταν θα πας διακοπές.
Είμαι σίγουρος οτι αν ανεβεί ξεκολ φωτο θα διαγραφουμε.

Sent from my iPad using Tapatalk

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εγώ βασικά μπήκα να πω μια καλησπέρα σας μετά από καιρό :)

Σα τα χιονια σα τα μάραθα θα πείτε μερικοί αλλά μόλις τώρα ηρέμησα κάπως και ίσως να ξαναπιάσω εργαλείο (ηλεκτρικό ή μπαταρίας μη πάει αλλού το μυαλό σας :p ).
Επίσης έχουμε ιδέα αν ο panava είναι καλα; Τον έχω πάρει 2 τηλέφωνα και ειναι κλειστό. Ελπίζω να ειναι διακοπές ο μάστορας και να μη του συμβαίνει κάτι.

Καλώς την Αγαπη.
Λογικα ο Παναγιώτης ειναι κι αυτός διακοπές.
Εγω πάντως τα εργαλεια τα πιάνω για να ηρεμήσω.
Χθες για παράδειγμα, έκανα την ψυχοθεραπεία μου στον Dr. Strs
Με ανέχθηκε, άκουσε τον πόνο μου, δεν με έβρισε για τα σφάλματα μου και δεν μου πήρε και λεφτα στο τέλος !
Α, και κέρασε και καφε ! Όχι σκέτο...
Ε, ειναι να μην ξαναπάω ;

Sent from my iPad using Tapatalk

Last edited:
Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Ηρεμα παιδια. Ο γραπτος λογος παρεξηγητε ευκολα, ο Νικος πιστευω δεν ειχε σκοπο να βλαψει οικονομικα τον Αχχιλεα, αλλα εγινε. Κια γω να ημουν θα θυμωνα με το Νικο, αλλα το να μαλωνουμε για χαζομαρε η καμια κουβεντα παραπανω δεν αξιζει,ειδικα σε ενα φορουμ που απουσιαζει η φυσικη παρουσια του ατομου.
Το φορουμ ειναι ενα σημειο που εχει κανονες και οσοι συμμετεχουν πρεπει να τους τηρουν και αν ξεφυγουν μερικες φορες δεν πρεπει να σηκωνουν μπαιρακι αν βρει καποιος υπευθηνος να τους "μαλωσει". Αν παλι καποιος ειναι τετοιος χαρακτηρας που δεν σηκωνει ουτε μυγα στο σπαθι του, παλι θα πρεπει να συνετιστει. Αν δεν συνετιστει υπαρχει πιθανοτητα να "φυγει" με συνολτικες διαδικασιες. Αυτο συμβαινει τουλαχιστον 15 χρονια που γνωριζω το ιντερνετ και το διαδικτυο.
Αν παλι θελει να αποχωρησει το κανει και δεν ασχολειται αλλο.
Ολοι εχουν να προσφερουν, καθενας στο τομεα και με το τροπο του. Το μαγικο κλειδι ειναι να ακουμε και αν δεν μας αρεσει να μην μιλαμε/ασχολουμαστε ή να αντιπαραθετουμε την αποψη μας ευγενικα, οπως θα καναμε σε ενα αγνωστο. Γιατι μπορει να γνωριζομαστε ολοι αλλα εξ ιδιαν ελαχιστοι εχουν μιλησει μεταξυ τουε και εχουν μια καλυτερη εικονα για το συνομιλητη τους,

Καλως ηρθες ξανα Αγαπη, φοβηθηκα πως ησουν τζιχαντιστρια και χαθηκες για να μην σε βρουν...:BDGBGDB55:

Δεν θα μπορουσα να τα γραψω καλυτερα Νεκταριε και να το διαβασει και ο φιλος Sakisap καθως αυτο θα του στειλω και στο πμ παρεα με την κιτρινη καρτουλα.

Εκει που πορσπαθουμε να φτιαξουμε το κλιμα μεταξυ μας πες μας σε παρακαλω ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ειχες να γραψεις τα παρακατω????????????

Ο Κωστακης μέ το που μπηκε νεαρουδι στο φορουμ πριν 3 μηνες τσακωθηκε με την μια και ηταν ετοιμος να αποχωρηση,αλλα σιγα μην αποχωρηση ,ολο απειλες και απο πραξεις τζουφια λαχανα που λεμε.

Μια απο τα ιδια και ο μεταλικας καθε τρεις και λιγο με καποιον θα τσακωνεται,και θα απειλη να αποχωρηση,αλλα τζουφια λαχανα

Εφοσον κυριοι δεν μπορειτε χωρις το φορουμ γιατι λετε μεγαλα λογια ; θα απαντησω για εσας,για εναν και μονο απλο λογο για να παρουν οι υπολοιποι το μερος σας και να σας παρακαλανε μην φυγεται καθηστε και τα συναφη,οποιος θελει να φυγει απο το φορουμ θα την κανει διακριτικα χωρις τυμπανοκρουσιες και φανφαρες,τα πολλά λογια ειναι ναχουμε τα λεμε.

Κυριάκο εγώ σαν παππούς Κώστας ή σαν Κωστάκης!!! δεν έχω πρόβλημα με κανέναν κ με τίποτα.
Τον Diab. τον παραδέχομαι γιατί είναι μαχητής της γνώμης του. Τον Μεταλλ. τον παραδέχομαι γιατί είναι μαχητής της δουλειάς του. Τον Μιχάλη τον παραδέχομαι γιατί γνωρίζει του κόσμου τα πράγματα κ αφιερώνει του κόσμου τις ώρες για πολλά πράγματα. Εκείνο που με χαλάει είναι μερικές επιλεκτικες παρατηρήσεις, κατευθύνσεις, προτροπές του.
Δεν έχω πρόβλημα ούτε με τον Sakisap. Mου αρέσει που με, μας, διαβάζει.

Έχω περάσει πολλά παρόμοια στην ζωή μου όποτε όλα αυτά απλά επιβεβαίωνουν κατάστασεις. Αντέχω εγώ. Εργοδηγός 28 χρόνια χρόνια σε βαριά βιομηχανία είμαι άλλωστε.

Εσύ μην χαλιέσαι κ είσαι μέσα στα μέλια !

ωχ παναγία μου!!!!

Καλοχώνευτα να ειναι κυριε Κώστα

Ψητή σαρδέλα πετάλι είναι μωρέ στο Μούρτο (βλ. Σύβοτα πλέον), οπότε χωνευετε εύκολα.

Συμφωνώ με τον Κυριάκο απόλυτα.
Κώστα δώσε λάσκο ...είμαστε λίγοι οι Πατρινοί μην αποδυναμώνουμε την ομάδα. :coool:
Νεκ. για άλλη μια φορά με εξ έπληξες ....:a0210:

Αγάπη χάρηκα που σε είδα και που όλα πλέον έχουν μπει στο δρόμο τους. Συγνώμη δεν ήξερα ότι ήσουν εδώ και παρεκτράπην πριν.:handkiss:
Ο Πανάγος θα έχει επιπτώσεις διότι παρ' όλα τα προβλήματα επικοινωνίας ....μπορούσε να στείλει ένα περιστέρι !!!
Όπως είπε και ο Μιχάλης ...τέλος καλό ....όλα καλά .... μην γραφτεί άλλη λέξη για τα συμβάντα παρακαλώ θερμά.
Ευχαριστώ

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Δεν θα μπορουσα να τα γραψω καλυτερα Νεκταριε και να το διαβασει και ο φιλος Sakisap καθως αυτο θα του στειλω και στο πμ παρεα με την κιτρινη καρτουλα.

Εκει που πορσπαθουμε να φτιαξουμε το κλιμα μεταξυ μας πες μας σε παρακαλω ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ειχες να γραψεις τα παρακατω????????????

Οπως σου ειχε πει τις προαλλες πολυ σωστα ο strs να εισαι αμεροληπτος και να μην βαζεις τις προσωπικες σου φιλιες με καποια μελη υπερανω καποιον αλλων
ολοι ξερουν οτι ο μεταλλικας σου εφτιαξε την κουζινα π.χ.
Επισης ακυρη η κιτρινη καρτα σου και στην επιστρεφω,οταν μαθεις να εισαι δικαιος τοτε θα την δεχτω,πιο πανω ο κωστακης με αποκαλεσε γιουσουφακι και σε αυτο εκανες τον αοματο.
Οσο για τον λογο που εγραψα τα παραπανω ειναι γιατι εχω βαρεθει καθε τρεις και λιγο να διαβαζω απειλες για αυτοδιαγραφες,αν θελει καποιος να αυτοδιαγραφει δεν το κανει ντελαλι αλλα μια και καλη πραξη,ο ντελαλης σημαινει οτι θελει παρακαλια

Δεν θα το συνεχιζα αν δεν μου ζηταγες τον λογο,και ειμαι σιγουρος οτι συμφωνουν και αλλοι μαζι μου,αλλα δεν παρεμβενουν για να μην μπουν στην μαυρη λιστα οπως εγω.

Last edited:
Ήδη ο Κώστας για την έκφραση του δέχθηκε κάρτα από τον έτερο συντονιστή του φόρουμ.

Στην κοινότητα αυτή κάθε μέλος συντελει θετικά και γιαυτό δε θέλουμε να αποχωρήσει κανείς. Το να τους προτρεπεις λοιπόν να το κάνουν και να μην είναι κότες είναι ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟ.

Τέλος σε λίστες μαύρες ο καθένας μπαίνει μόνος του με την συμπεριφορά του.

Δεν εχω ιδεα απο ιντερνετ , δεν εχω φεισμπουκ,ινσταγκραμ τουιτερ κ.λ.π.δεν ειμαι μελος σε κανενα φορουμ πλην απο αυτο εδω και γενικα δεν το εχω με τα διαδυκτιακα.το οτι κολλησα με το παρων νημα και εχει γινει καθημερινη συντροφια αν και μου αρεσει η φυσικη επαφη και οχι η ιντερνετικη σημαινει πολλα .εκτος απο την ιδια τρελα για τα εργαλεια και της κατασκευες εδω βρηκα απιστευτα ατομα και αρκετους τους εχω γνωρισει απο κοντα .μην χαλαμε αυτην την ατμοσφαιρα και να μην βαζουμε τους διαχειρηστες σε δυσκολη θεση.οποιος εχει διαχειριστει ανθρωπους και ειναι υπευθυνος να τηρουντε οι κανονες ( κατι που κανω καθημερινα στην δουλεια μου )θα καταλαβει ποσο δυσκολο ειναι .

Στην υγειά σου Κώστα! Να´σαι πάντα καλά!
Τέτοιο απίστευτο σερβίρισμα σε ψάρια δεν έχω ξαναδεί !!

Όλα καλά θα πάνε Σωτήρη.

Δεν εχω ιδεα απο ιντερνετ , δεν εχω φεισμπουκ,ινσταγκραμ τουιτερ κ.λ.π.δεν ειμαι μελος σε κανενα φορουμ πλην απο αυτο εδω και γενικα δεν το εχω με τα διαδυκτιακα.το οτι κολλησα με το παρων νημα και εχει γινει καθημερινη συντροφια αν και μου αρεσει η φυσικη επαφη και οχι η ιντερνετικη σημαινει πολλα .εκτος απο την ιδια τρελα για τα εργαλεια και της κατασκευες εδω βρηκα απιστευτα ατομα και αρκετους τους εχω γνωρισει απο κοντα .μην χαλαμε αυτην την ατμοσφαιρα και να μην βαζουμε τους διαχειρηστες σε δυσκολη θεση.οποιος εχει διαχειριστει ανθρωπους και ειναι υπευθυνος να τηρουντε οι κανονες ( κατι που κανω καθημερινα στην δουλεια μου )θα καταλαβει ποσο δυσκολο ειναι .

Όλα καλά θα πάνε Βασίλη. Εγώ να δεις με πόσα άτομα έρχομαι σε επαφή (επαγγελματική ε?! ) κάθε μέρα, αλλά κ απόγευμα κ νύχτα.

Συμφωνω κωστα αρα καταλαβαινεις .στην παρουσα φαση εχω 117 !!ανθρωπους να διαχειριστω και μαλιστα μικρης ηλικιας και με πολλα προβληματα.

Κωστα οι προτροπες και οι παρατηρησεις ειναι μερος της δουλειας μου σαν διαχειριστης. Επιλεκτικες δεν ηταν ποτε. Δεν διαχωριζω ποτε και εχω παρεξηγηθει απο φιλους εδω μεσα ακριβως για αυτο.

Εισαι σε βαρια βιομηχανια, το ιδιο και εγω. Γνωριζεις τοτε αριστα οτι η δουλεια μας ειναι να κανουμε παρατηρησεις που νομιζουμε σωστες και δικαιες για να δουλευουν ολα αρμονικα στο δυσκολο περιβαλλον που εργαζομαστε.

Το ιδιο προσπαθω να κανω και εδω -με ιδιαιτερη ευαισθησια και προσοχη μαλιστα, καθως ανηκω στην ομαδα των ανθρωπων που φτιαξαμε αυτον τον ομορφο χωρο πριν λιγα χρονια. Ας τον κανουμε ολοι ομορφοτερο.

Μιχάλη, δεν μπορεί κάπου - κάποτε θα βρούμε τις ισορροπίες μεταξύ μας κ τότε θα λυθούν ΟΛΕΣ οι forumoπαρεξηγήσεις.

Με όλους όσους έχω μιλήσει μου έχουν πει τα καλύτερα για εσένα, έλα όμως που εμένα με χαλάνε κάποιες λεπτομέρειες (π.χ. Proxxon k ξερό ψωμί, όταν ο άλλος ψάχνει για μεροκάματο ).
Θα μου πεις τώρα εσύ είσαι ο τέλειος? Είσαι ο Ρομπεν των Δασών? Σίγουρα Όχι.
Αλλά κάπου χαλιέμαι. Ίσως να φταίω Εγώ.

Την άσχετη και άπειρη άποψη σου κρατά την για τον εαυτό σου. Εγώ για το κηροπήγιο ούτε είπα τίποτα ούτε ήταν για πελάτη σου. Ούτε έχασες χρήματα. Και αν είναι πιο προχωρημένοι από μένα που το ξέρεις? Έχεις δει όργανα μου? Τώρα Ποιος ήταν ο μόνος Έλληνας που έδειξε όργανα του στην Έκθεση του Στρασβούργου πέρσι και φέτος και μετά μιλάμε. Οι πιο προχωρημένοι που λες φτιάχνουν όργανα από ότι ξύλα έχουν. Τακους φλαμουρι και κολλάνε μαυρομουρια πηχακια. Το είδες σίγουρα γιατι σχολιάστε από κάτω. Αν θες να δεις πως φτιάχνετε μια ποντιακή λύρα κατέβασε τον οδηγό του βαδιλειαδη ΝΑ δεις πως γίνεται.

Όπως δεν ήξερα εγώ αν θα χάσεις χρήματα έτσι δεν ήξερες και εσύ αν εγώ έχασα.

Από δέντρα που κόβει τα φτιάχνει, φλαμουριές, δαμασκηνιές κλπ.

Η απάντηση του βέβαια είναι ότι τελικά η κόλλα πολυουρεθάνης για την συγκεκριμένη περίπτωση κάνει γιατί δεν υπάρχει άλλη λύση, ωστόσο εσύ πρωτού δεις την απάντηση μου επιτέθηκες λες και εγώ είχα την διάθεση να σε προσβάλω ή εγω ήξερα ότι μία απορία μου θα σε έκανε να χάσεις χρήματα.

Πάντα προσέχουμε τι δημοσιεύουμε και που. Δεν μπορώ να γνωρίζω εγώ και οποιοσδήποτε άλλος σε τι κοινό απευθύνονται οι δημοσιεύσεις σου.
Όσοι παρουσιάζουν δουλείες στο Internet σίγουρα δεν το κάνουν από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς και πόσο μάλλον με τα σχόλια ανοικτά από κάτω.
Μία απορία είχα την οποία εσύ την εξέλαβες ως προσβολή.

Λυπάμαι πραγματικά γιατί εγώ στο παρελθόν δεν σου είχα δώσει ποτέ δείγματα για να με κατακρίνεις. Έτρεξα για τόσες ομαδικές που ήσουν μέσα χωρίς να έχω την υποχρέωση της ταχύτητας και της συνέπειας (και δεν το λέω για να σώσω το τομάρι μου γιατί κάποιοι εδω μέσα ξέρουν τι είμαι και τι δεν είμαι από αυτά που μου φορτώνεις).

Αυτά από μένα και σταματάω εδώ. Καληνύχτα και καλά να περνάτε όλοι σας.

Ρώτησα έναν φίλο που έχει εργοστάσιο με καπνοσύριγγες (πίπες Χρήστο) σχετικά με τις κόλλες ξύλων και αυτές που χρησιμοποιούν στην οργανοποιία αναφέροντας του τις πολυουρεθάνης και την ψαρόκολλα και μου είπε ότι το σωστό πλέον είναι κουνελόκολλα που γίνεται από οστά κουνελιών.Την χρησιμοποιούν και αυτοί στα "γεμίσματα"
Το αναφέρω πληροφοριακά .... δεδομένου ότι ο άνθρωπος δεν είναι της οργανοποιίας.