Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Πριν 15 μέρες πέρασα με κανό
Ήταν σίγουρα τρομακτικό γιατί περνανε και μεγάλα πλοία – αν και αυτά μη ξεχνάμε έχουν καπετάνιο και πλήρωμα μαθημένο στα στενά αυτά.

Το κακό είναι ότι όντως σε ένα τόσο μικρό στενό, πέρανε ταχύπλοα με μεγάλες ταχύτητες
…Ο κάθε πλούσιος κανακάρης με τις τεράστιες μηχανές … και την γκόμενα…
Και … καλή τύχη

Μια φορά πήγα … μια φορά πέρασα … αλλά το μονό σίγουρο είναι ότι από την δική μου οπτική γωνία
Ήταν ένα αναμενόμενο ατύχημα - an accident waiting to happen

Kρίμα ρε Κυριάκο ναί,χάθηκαν άνθρωποι και δυστυχώς κι ένα παιδάκι.Τραγωδία πραγματική.
Αλλά......αυτό το γ@@@@νο αλλά.....Που πας με 200 στην παραλιακή;Που πας με 200 κοντά στη στεριά;;;;;;;;Που πας με 200 όταν υπάρχουν "άμαχοι" γύρω σου;;;;
Που πας ρε γμτ;;;;;;;;;

To πήρεεεεεεεεεεεεεεεεε με τη καρδια του ο Γιαννιώτης ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Πωπω τι αγώνας ήταν αυτός ρε;;;;

edit: Τωρα που βλέπω το ριπλέι νομίζω είναι δεύτερος αλλά τον δίνουν πρώτο......

Καλημερα.
Που εισαι βρε Δημητρη, χαθηκες και...

"με κατεστρεψε ο βελιουρας,
με τιναξε στον αερα η αγριαδα,
δεν αφησε τιποτα η μουχριτσα"
(διαφημιση του '88).

Κριμα για τους ανθρωπους που πληρωσαν την μαλα.ια, του σκαφατου. Ποιος ξερει που ειχε το μυαλο του ή δεν ξερω γω τι αλλο, και με ποσα πηγαινε, για να μην (ακουσον - ακουσον) δει το τουριστικο.
Μου εχει τυχει και εμενα, σε αποσταση 50 περιπου μετρων απο παραλια γεματη κοσμο, και ενω εκανα περιηγηση στην επιφανεια με μασκα, ακουω θορυβο απο μηχανη, βγαζω κεφαλι, και βλεπω το μαλα.α να ερχετε καταπανω μου. Ευτυχως φοραγα βατραχοπεδιλα, και μπορεσα και βουτηξα λοξα και βαθια, και περασε απο πανω μου.
Τα δεπτερολεπτα απο την ωρα που τον ειδα, μεχρι που καταλαβα οτι περασε απο πανω χωρις να με ακουμπησει, ηταν σε slow motion.
Δυστυχως δεν προλαβα να δω τα διακριτικα του σκαφους ουτε εγω, αλλα ουτε και καποιοι απο την παραλια που ειχαν παρει χαμπαρι τι ειχε συμβει, αλλα ουτε και καποιος αναγνωρισε το σκαφος.
Κριμα γιατι ηθελα παρα πολυ τη νυχτα να χρονομετρησω ποση ωρα θα εκανε να παει πατο, με την ταπα βγαλμενη.

Λυκουρεζος ο σκαφατος, και "πιπινι" 77 χρονων, φυσικα ΑΝ οδηγουσε αυτος και δεν καλυπτει αλλον. Οποτε οπως καταλαβαινετε δεν θα παθει και τιποτα, αντε τιποτα χρονακια με αναστολη, που βεβαια δεν θα επιστρεψουν στους "ζωντανους" τους δολοφονημενους.

Καλημερα.
Που εισαι βρε Δημητρη, χαθηκες και...

"με κατεστρεψε ο βελιουρας,
με τιναξε στον αερα η αγριαδα,
δεν αφησε τιποτα η μουχριτσα"
(διαφημιση του '88).

Συνονόματε Δημήτρη κάτι οι λίγες μέρες διακοπών,κάτι η θερινή ραστώνη όντως δέν έγραφα τακτικά,σταδιακά γυρνάμε σε κανονικούς ρυθμούς.
Ποτίζεις πολύ καί φαίνεται οπως ο βήχας καί ο έρωτας πού λέμε χαχαχα,ατιμα πραγματα και ο Βελιουρας και η μουχρίτσα.
Πρέπει νά έχεις καί πολύ πατημένο χώμα,δοκίμασε φρεζάρισε το φθινόπωρο μέ τίς πρώτες βροχές και τήν άνοιξη επίσης,γιά να αποφύγεις τά χημικά ζιζανιοκτόνα,άν μπορείς οικονομικά (ανάλογα τήν έκταση) καί οπτικά νά βάλεις κανα γεωύφασμα στα σημεία πού έχεις γιά διαδρόμους.

Kαλημερα, ονειρο ζω και δεν ξυπνω, στο σπιτακι στο χωριο :))

Επιτελους αληθινο μαστορεμα! Υαλοβαμβακωμα, ασταρωμα, και αυριο καλλιτεχνικο βαψιμο!
Το 30χρονο θαλασσοποδηλατακι που το ρουφηξε η θαλασσα και το μαδησε..θα ξαναζωντανεψει !

29012240116_466da3b065_c.jpg

Kαλημερα, ονειρο ζω και δεν ξυπνω, στο σπιτακι στο χωριο :))

Επιτελους αληθινο μαστορεμα! Υαλοβαμβακωμα, ασταρωμα, και αυριο καλλιτεχνικο βαψιμο!
Το 30χρονο θαλασσοποδηλατακι που το ρουφηξε η θαλασσα και το μαδησε..θα ξαναζωντανεψει !

29012240116_466da3b065_c.jpg

Καλημερα Μιχάλη και καλωσόρισες

Sent from my iPad using Tapatalk