Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλή δύναμη και κουράγιο στον φίλο Νικόλα Ολύμπιο, για τη ζημιά που υπέστη το μαγαζί χθες τα ξημερώματα, σε απόπειρα διάρρηξης του ΑΤΜ.

Sent from my C6833 using Tapatalk

Ευχαριστώ παιδιά. Είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει αυτό, αλλά αυτή ήταν πραγματικά φαρμακερή. Διαλύθηκε όλο το μαγαζί. Τώρα είμαι νυχτερινή βάρδια σεκιούριτυ γιατί είναι από παντού ανοιχτό.

Μας έδειξαν και στις ειδήσεις χαχαχα...

Καλημέρα σέ όλους
Νίκο άσχημες καταστάσεις περνάς,τήν υγειά σου νά έχεις καί όλα ξαναφτιάχνονται.

Καλημερα. Εγω το είδα live Κυριάκο και το μαγαζί το κάνανε "καλοκαιρινό" που λέμε.

Sent from my iPad using Tapatalk

Καλημέρα σε ολους..

Εχω φτιάξει 2 ξύλινες πέργκολες μέχρι τώρα και θελω να κάνω μια πρόσθετη προέκταση στην μια απο αυτές σαν διάδρομο.

Θελω να τοποθετήσω στα κάθετα ξύλα (δοκάρια) στην οροφή ξύλα σε ημικύκλιο..
Επειδή μιλάμε για χοντρά ξύλα υπάρχει κάποιος τρόπος να φτιάξω μόνος μου η κάπου να τα δώσω παραγγελία σε λογικό κόστος?

Ενα πρόχειρο σχέδιο..
88449602bd526c9df9af1a3f51e2acba.jpg

Θα χρειαστείς είτε πριονοκορδελα είτε σεγα σε συνδυασμό με κάποιον οδηγό για να κόψεις τόξο στην ακτίνα που θέλεις. Αν ή σεγα αντέχει να δουλέψει αρκετά μακρύ κοπτικό για το πάχος ξύλου που θέλεις, γίνεται και diy.

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα σε ολους..

Εχω φτιάξει 2 ξύλινες πέργκολες μέχρι τώρα και θελω να κάνω μια πρόσθετη προέκταση στην μια απο αυτές σαν διάδρομο.

Θελω να τοποθετήσω στα κάθετα ξύλα (δοκάρια) στην οροφή ξύλα σε ημικύκλιο..
Επειδή μιλάμε για χοντρά ξύλα υπάρχει κάποιος τρόπος να φτιάξω μόνος μου η κάπου να τα δώσω παραγγελία σε λογικό κόστος?

Ενα πρόχειρο σχέδιο..

Εχω κόψει με σεγα της πλάκας Κ/Π 20αρι σε αντίστοιχο σχέδιο σε 4 κομμάτια, που κολλήθηκαν μεταξύ τους και έγιναν το ποδόσταμο βαρκας. Αν εχεις υπομονή και χρόνο, όλα γίνονται.

Sent from my iPad using Tapatalk

εάν κατάλαβα καλά θες να βάλεις κάθετα στον διάδρομο δοκάρια στα σημεία που είναι οι βάσεις και όχι ανάμεσα στις βάσεις δηλαδή παράλληλα στον διάδρομο....

δεν νομίζω να γίνεται αυτό τουλάχιστον εύκολα, διότι μιλάμε για μία διαφορά ύψους από τα άκρα στο μέσο τουλάχιστον 20 πόντους