Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Μου φαινεται πρεπει να ανοιξω νημα για ομαδικη παραγγελεια Χιακων προιοντων!
Και που να δοκιμασετε την Χιωτικη σουμα.
Δεν υπαρχει δευτερο ποτο!

Άντε τι περιμένεις...

Μου φαινεται πρεπει να ανοιξω νημα για ομαδικη παραγγελεια Χιακων προιοντων!
Και που να δοκιμασετε την Χιωτικη σουμα.
Δεν υπαρχει δευτερο ποτο!

σιιιιιγά, ρακί σε πότισε κανείς να δεις την διαφορά ;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

για τον Νίκο (Diabolic)

'' επαέ '' καλά αυτό σίγουρα το ξέρεις, αλλά το '' εσβολώθηκες '' αποκλείεται

κάθε ψάξιμο στο Google είναι άκυρο εντάξει ; :laugh:

Συνωνυμο της λεξης που σου εβαλα θελω!!!

εεεε τώρα και συ, δεν μούρχεται κάτι στο μυαλό.. εκεί κόλλησες ;

Κυριάκο, ναι καλά, ήπια και σούμα, Σαμιώτικη βέβαια, δεν ξέρω πως είναι η Χιώτικη αλλά μου έκανε ένα κεφάλι, ένα 24 ωρο έβγαζα τα άντερά μου, αλήθεια τώρα έτσι είναι η δικιά μας ρακί ;

με απογοήτευσες, ένα πράγμα σε σώζει, που είσαι τριφύλλι αχαχχαχαχα !!

Δε ξέρω τι μαστορευουν εκεί νότια μας στην Σάμο αλλά η δικιά μας είναι το κάτι άλλο.
Μπορεί να πιεις ένα μπουκάλι να γίνεις γκολ κυριολεκτικά αλλά την άλλη μέρα θα πας δουλειά κανονικά.

Είχα σταματήσει να γράφω (όχι όμως να παρακολουθω) αλλά τώρα που είδα σούμα πρέπει να αναφέρω ότι την τελευταία φορά που ο πατέρας μου ήπιε σούμα με τον Κυριάκο γύρισε μαγαζί και κοιμήθηκε πάνω στο γραφείο μέχρι το τρίτο δεκάλεπτο του περσινού τετάρτου τελικού στο μπάσκετ.
Υστερόγραφο (προς Κυριάκο): μου έφεραν σήμερα από δύο κιβώτια κόκα κόλα κανονική και ζερο. Ποια πίνεται να φέρω?

Δε ξέρω τι μαστορευουν εκεί νότια μας στην Σάμο αλλά η δικιά μας είναι το κάτι άλλο.
Μπορεί να πιεις ένα μπουκάλι να γίνεις γκολ κυριολεκτικά αλλά την άλλη μέρα θα πας δουλειά κανονικά.

δεν έχω πιει και δεν έχω άποψη, πιστεύω όμως στα λεγόμενά σου.
Αν κάποια στιγμή βρεθούμε σε κάποια συνάντηση κανόνισε να φέρεις.

Όλο μπαρουφιές διαβάζω εδω, αλλα ενα σοβαρό ποτό (εκτός της Απαλαρινας) δεν εχω πιεί. Κανονίστε κατάσταση με δοκιμές, ειδάλλως σταματήστε την κουβέντα για το ποιο μέρος κανει το καλύτερο πιοτό

Sent from my iPad using Tapatalk

Πάντως έχω διαβάσει ότι γενικά τα ούζα είναι μόνο χημείο και καλύτερα να μην τα πίνουμε!

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Πάντως έχω διαβάσει ότι γενικά τα ούζα είναι μόνο χημείο και καλύτερα να μην τα πίνουμε!

Τα ουζα ναι, τα τσιπουρα οχι.

Ναι μόνο σε ούζο αναφέρομαι!
Πάντως προσωπικά προτιμώ καθαρές γεύσεις, δεν μπορώ με τίποτα το γλυκάνισο και τα διαφορα αρώματα που βάζουν σε διάφορες περιοχές της χώρας. Θέλω τσιπουράκι αρωματικό από το σταφύλι και μόνο!

Τα ουζα ναι, τα τσιπουρα οχι.

σωστοοοος ! γνήσιο πιοτί κι αν το νοθεύσεις μόνο με νεράκι έτσι για να γίνει λίγο ελαφρύ (εγώ πάντως ποτέ)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Όλο μπαρουφιές διαβάζω εδω, αλλα ενα σοβαρό ποτό (εκτός της Απαλαρινας) δεν εχω πιεί. Κανονίστε κατάσταση με δοκιμές, ειδάλλως σταματήστε την κουβέντα για το ποιο μέρος κανει το καλύτερο πιοτό

Sent from my iPad using Tapatalk

θα γίνει κι αυτό Χρήστο θα γίνει αλλά εσύ θα είσαι ο Νο 1 δοκιμαστής όλων όσων θα φέρουμε (με ότι αυτό συνεπάγεται) μιας και δεν έχεις πιει άλλο σοβαρό ποτό, έτσι για να μαθαίνεις... :ADFADF1:

Και γω τωρα ρουφαω και χαλαρωνω ενα υπεροχο ημιγλυκο απο την γειτονικη Μολδαβια. Φοβερα κρασια αυτη η χωρα!
(Μου τελειωσαν οι κοκα κολες αλλα και το κρασακι καλο ειναι μετα την μακαροναδα:))