Άντε στην υγειά σας! Εγώ νεράκι γάργαρο βρύσης!
Τσακαλε σαμιωτης;;
Καλά τα διάβασες,αν ο καζανάρης είναι ασυνείδητος γίνονται αυτά.Αν τα τσίκουδα έχουν πολύ ξυλώδη υλικό (κοτσάνια και κουκούτσια) βγαίνει μεθανόλη στην πρώτη απόσταξη η οποία είναι δηλητήριο,χρειάζεται και δεύτερη.Αν πάλι οι ρώγες είναι σάπιες προκύπτουν κετόνες,επίσης δηλητήρια,το απόσταγμα δε σώνεται.Εγώ έχω κλείσει μια καζανιά με τριπλή απόσταξη και απιονισμένο νερό,για πάρτη μου!Χαριτολογώντας με το φίλο μου τον καζανάρη λέμε πως θα βγάλουμε...Κρητική Beluga!
Ρε σεις ούτε να κοιμηθεί κάποιος μια ώρα δε μπορεί....
Μπορείτε να μου πείτε τι παθατε ????
Μπράβο στον καθένα σας για την γνώμη που έχει και κυρίως επειδή βγήκε και την είπε!!!!
Τώρα Κάρμεν είναι ανάγκη να σταματήσεις να γράφεις επειδή πήρες μια απάντηση σε αυτά που γράφεις?
Μπράβο ΞΑΝΑΛΕΩ και πολύ χάρηκα που έχουμε πολλές απόψεις.
Πολύ χάρηκα και την απάντηση του "μικρού" Νικολάου στην κατασκευή του Γιάννη. Αυτό το κέρδισε με την συμμετοχή του.
Αγάπη μείνε, να μείνετε όλοι καθώς όλοι προσφέρετε.
:firstprize::firstprize::firstprize: :worshippy::worshippy::worshippy:
Την καληνύχτα μου σε όλους !!
Καλά τα διάβασες,αν ο καζανάρης είναι ασυνείδητος γίνονται αυτά.Αν τα τσίκουδα έχουν πολύ ξυλώδη υλικό (κοτσάνια και κουκούτσια) βγαίνει μεθανόλη στην πρώτη απόσταξη η οποία είναι δηλητήριο,χρειάζεται και δεύτερη.Αν πάλι οι ρώγες είναι σάπιες προκύπτουν κετόνες,επίσης δηλητήρια,το απόσταγμα δε σώνεται.Εγώ έχω κλείσει μια καζανιά με τριπλή απόσταξη και απιονισμένο νερό,για πάρτη μου!Χαριτολογώντας με το φίλο μου τον καζανάρη λέμε πως θα βγάλουμε...Κρητική Beluga!
μωρε εχε χαρη που ειναι παρανομο να χουμε αμβυκα... θα σου λεγα μετα εγω.. δε θελω κατι μεγαλο..εναν 10κιλο.. να κανεις παπαδες... οτι θες..απο ουισκυ μεχρι οτι τραβα η ψυχη σου... αυτες ειναι ΠΟΛΥ ωραιες ασχολειες για τον χειμωνα... παρειτσα , αποσταξη και δοκιμες...
σωστοοοος ! γνήσιο πιοτί κι αν το νοθεύσεις μόνο με νεράκι έτσι για να γίνει λίγο ελαφρύ (εγώ πάντως ποτέ)
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
θα γίνει κι αυτό Χρήστο θα γίνει αλλά εσύ θα είσαι ο Νο 1 δοκιμαστής όλων όσων θα φέρουμε (με ότι αυτό συνεπάγεται) μιας και δεν έχεις πιει άλλο σοβαρό ποτό, έτσι για να μαθαίνεις... :ADFADF1:
Δεν ήξερα ότι είναι παράνομο για ιδιωτική χρήση, ξέρω κάποιους που έχουν δικό τους βαρέλι κρασί και μια κάβα που πουλάει κιτ για μπύρα (φαντάζομαι πουλάνε και άλλες).
Αν έχεις τον δικό σου χώρο/χρόνο κτλ και μπορείς να κάνεις/φτιάξεις ότι κατεβάζει το κουρκούτι σου πιστεύω είναι ένα βήμα προς την ευτυχία.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.