Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα Κώστα, εγώ άναψα χτες για πολύ λίγο καλοριφέρ, (πέλλετ), και για να ζεστάνει νερό στον ηλιακό.
Μαζευόμαστε σιγα σιγά εν όψη χειμώνα. Winter is coming.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα ρε μάστορια. Σωτηρη σου έφυγε ο τάκος ε;
Αντώνη ένα μόνο σου λέω χτες κοιμήθηκα από τις 9:30 (δεν θυμάμαι να έχω κοιμηθεί ξανά τόσο νωρίς) ....εντελώς πιασμένος σχεδόν παντού....σήμερα μόνο η μέση είναι σε πρόβλημα...

Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Αντώνη ένα μόνο σου λέω χτες κοιμήθηκα από τις 9:30 (δεν θυμάμαι να έχω κοιμηθεί ξανά τόσο νωρίς) ....εντελώς πιασμένος σχεδόν παντού....σήμερα μόνο η μέση είναι σε πρόβλημα...
Ωχ. Σε νιώθω

Πριν από λεπτά άρχισε η μπόρα με πολύ έντονη βροχή και αέρα, έρχεται με πλάγια κατεύθυνση από δυτικά. Χαμός, εδώ έχουμε πρόβλημα πλυμήρας
όταν βρέχει πολύ ο δρόμος γίνεται ποτάμι.

Παρήγγειλα αυτό εδώ (https://www.elight.gr/lampes-led/lampa-led/led-g9/lampa-led-diolamp-g9-7w-smd.html) μιας και ήθελα κάτι λίγο δυνατότερο.
Είναι 200 lumen παραπάνω (με διπλάσια κατανάλωση στα 7watt αλλά που είναι πάλι πολύ μικρή).

Αναρωτιεμαι αν αυτο στο παραπανω λινκ ειναι το ονομα του εμπορου.................

untitled.JPG

Καλό βράδυ καί από εμένα.
Μού θυμίσατε τό παλιό έργο "Οικογένεια Waltons" Καληνύχτα John boy,καληνύχτα Jason,καληνύχτα Μarry Hellen κ.τ.λ. :ernaehrung004:

Και συ μου θυμισες τωρα το μικρο σπιτι στο λιβαδι, το ταξιδι στ'αστερια, τον φυγα, τον μπαρμπα μυτουση, τις Ελληνικες ταινιες του σαββατου και την αγαπημενη μου σειρα 'Μαχη' με τον λοχια Σωντερς! :)))

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.