Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Εγώ ένα μικρό κενό μεταξύ 03.00´- 05.00´ βλέπω στο Καφενείο των Μαστόρων.

Αν καλυφθεί & αυτό το μαγαζί θα έχει 24ωρη κάλυψη – εκπροσώπηση (διημερεύων – διανυκτερεύων).

Το vider δεν δουλεύει;
Παρήγγειλα πλάκα γραφίτη... -bye-

Παύλο, κάτω απ´ τη φλούδα η φτελιά ήταν καθαρή ή είχε μπάμπουρες;

Καλημέρα
η φλούδα στα περισσότερα σημεία είχε πέσει και ναι όντως το ξύλο είχε τρύπες. από αυτά που έκοψα είδα ότι τα σκουλήκια είχαν τρυπήσει το εξωτερικό τμήμα του δένδρου και δεν προχώρησαν στο εσωτερικό, γι αυτό και προχώρησα στην πρίση.

τα πρώτα στατιστικά στοιχεία αναφορικά με την κατανάλωση στο ενεργειακό τζάκι βγήκαν, για όσους τα ζήτησαν.

είναι τουλάχιστον η μισή σε σχέση με το ανοιχτό παραδοσιακό τζάκι, και φυσικά καμία σχέση με την απόδοση.

ενδεικτικά αναφέρω ότι ένα ζεμπίλι ξύλα κρατάει 7-8 ώρες.

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Σημερινό βίντεο από τους φίλους μου τους Άγγλους. Επίκαιρη χρήση ηλεκτρικού σκαρπέλου.

Πού τά ανακαλύπτεις "σειρά" Κώστα,μπράβο,πολύ ωραίο και ευκολία,προβλέπω να τό δούμε στίς παραλαβές σύντομα :firstprize:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Πού τά ανακαλύπτεις "σειρά" Κώστα,μπράβο,πολύ ωραίο και ευκολία,προβλέπω να τό δούμε στίς παραλαβές σύντομα :firstprize:

Καλό μεσημέρι. Μου τα στέλνει η Axminster στο mail μου. Σαν εξάρτημα plus σε γωνιακό τροχό μου κάνει.

Α! Αύριο λόγω της ονομαστικής εορτής σου επιτρέπεται να κοιμηθείς λίγο παραπάνω.
Τυχόν απουσία σου θα είναι απολύτως Δικαιολογημένη!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλό μεσημέρι. Μου τα στέλνει η Axminster στο mail μου. Σαν εξάρτημα plus σε γωνιακό τροχό μου κάνει.

Α! Αύριο λόγω της ονομαστικής εορτής σου επιτρέπεται να κοιμηθείς λίγο παραπάνω.
Τυχόν απουσία σου θα είναι απολύτως Δικαιολογημένη!

Χαχαχα σέ ευχαριστώ μέ τήν άδεια σου,αλλά έλα ντέ πού έχω συνηθίσει τό 6 ώρα καί τίς Κυριακές,ξέρεις εσύ συνάδελφε....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Χαχαχα σέ ευχαριστώ μέ τήν άδεια σου,αλλά έλα ντέ πού έχω συνηθίσει τό 6 ώρα καί τίς Κυριακές,ξέρεις εσύ συνάδελφε....

Σωστό κ αυτό.

To lidl βγαζει ενα συμπαθητικο ηλεκτρικο σκαρπελακι αλλα με μαπα λαμες. Αν ομως βαλει καποιος τις αντιστοιχες λαμες proxxon, ειναι σουπερ.

Καλημέρα καλή δύναμη σε όλους.

Χρόνια πολλά στον Δημήτρη κ την Δήμητρα κ στον... Jimmy Diresta.

Σειρά να σε χαιρόμαστε. Χρόνια σου πολλά.

Καλημέρα σέ όλους
Κώστα σε ευχαριστώ να σαι καλά,καί επίσης χρόνια πολλά στούς συνεορτάζοντες