Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Strs είσαι λάθος όσον αφορά την ιστορία της βίδας δεν βγήκαν με αυτή την σειρά και επαιξαν πατέντες και άλλα πράγματα για το ποια και γιατί επικράτησε.

Κάπου την είχα πετύχει πιο παλιά την ιστορία και έχει αρκετο ενδιαφέρον
ναι ρε γαμ'ωτη κάπου την είχα πετύχει και εγώ αλλά τώρα δεν την βρίσκω...

Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Συναισθήματα ?
Ανάμεικτα ? 50 - 50?

Ακριβως Κωστα, 50-50. Τρια χρονακια σχεδον ηταν αυτα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ε.... όπως και να το κάνεις ..... είχε και τις παρέες του :)

Και μονο οι συναδελφοι απο το εργοστασιο, φτανουν :)))

Mιχάλη άν καί ξέρω ότι είναι δύσκολα γενικά,εύχομαι ότι καλύτερο μέ τήν επάνοδο στήν πατρίδα.

Καλημέρα, ωραίο θέαμα Κυριάκο, τυχεροί όσοι θα το δούνε. Δυστυχώς ακατάλληλη ώρα για μας.

Καλημερα.
Δυσκολη μερα μαλλον σημερα. Πρεπει να μαζεψω τις ελιες και σημερα λεω να ξεκινησω. Αλλα βαριεμαι συν οτι τις επομενες μερες ερχεται κακοκαιρια και δεν προλαβαινω, εχω και δουλειες.

Καλημερα.
Εσυ τωρα δηλαδη μαζευεις ελιες με internet;;;;
Αντε μια ψυχη που ειναι να βγει.........
Σε νιωθω, γιατι μια μερα μου μενει να ξεκουραστω, κανω προσωπικες εργασιες, δω φιλους, ζησω, και δεν μου φτανει η ρημαδα.
Αλλα πρεπει να ξεκινησω, κλεινω πι-τσι, ματια, μυτη καιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι βουταω!!!!!!!!!!!!!!!

Γεια σου Μπάμπη με τις κοτούλες σου ...πολύ ωραίο έγινε !!! Προς την παραλία το έκανες ??? Το σπίτι πρέπει να απέχει καμιά εκατοστή μέτρα από την παραλία έτσι ??

Νικόλα για λέγε λίγα τεχνικά γιατί δεν το έχουμε και πολύ το θέμα, εγώ δηλαδή καθόλου.
Έχουμε κάνει δύο αντικρυστές πόρτες, που κάποια στιγμή που θα χρειάζεται θα κλείνουν με ψιλό δίχτυ για εξαερισμό.
Χρειάζεται και στα πλάγια ή στην οροφή;

Μιχάλη ποιά εταιρία;
Μόνοι μας το στήσαμε από παλιές σωλήνης PVC άρδευσης που δεν χρησιμοποιούμε πλέον.

Νίκο όντως, περίπου 150 μέτρα το δικό μου, δίπλα στην παραλία του αδερφού μου. Είναι ενιαίο κτήμα 9 στρεμάτων και το θεροκήπιο το κάναμε ενδιάμεσα.
Κι έχει κάτι μέρες... κάτι μπουνάτσες... Ότι πρέπει για καφέ στην παραλία... Δίπλα στο γερο-φτελιά που τον τσάκισε η αρρώστεια. Αλλά, ως γνωστόν, τα (καλά) δέντρα πεθαίνουν όρθια. :a0210:

Attachments

• IMG_4530.jpg
    IMG_4530.jpg
    122.2 KB · Views: 31
  • IMG_4543.jpg
    IMG_4543.jpg
    101.8 KB · Views: 31
Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα σέ όλους,καί καλή εβδομάδα επίσης.