Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Φίλος παρήγγειλε από Κίνα ένα μηχάνημα, όχι εργαλείο αξίας 300 . Δεν ήξερε πως θα το στείλουν με εταιρεία courier (TNT), οι οποίες εταιρίες περνάνε τα εμπορεύματα από το τελωνείο. Αυτό είναι το email που του ήρθε από την εταιρεία TNT:

Θέμα: ανάλυση εξοδολογίου εκτελωνισμού C/N:531203497

Αξιότιμε κε

παρακάτω μπορείτε να βρείτε εκτίμηση κόστους του συνεργαζόμενου με την ΤΝΤ εκτελωνιστή κου Ρίζου σχετικά με την ανάληψη διαδικασίας εκτελωνισμού της αποστολής σας, απο αυτόν για λογαριασμό σας.

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι εφόσον συμφωνείτε, θα πρέπει να προηγηθεί κατάθεση ηλεκτρονικής εξουσιοδότησης στον εκτελωνιστή κο Ρίζο σε περίπτωση που δεν έχετε ήδη υποβάλει.

Παρακαλώ επιβεβαιώστε μας οτι λάβατε το email .

View attachment 134433

Γιαυτό και δεν ζητάμε ποτέ να σταλθούν εμπορεύματα από χώρες εκτός ΕΕ με εταιρίες courier.

Νομιζω οτι και χωρις κουριερ παλι θα πληρωνε τελωνειο αφου λες οτι ηταν μηχανημα. Κατι μικρα δεματα και αναλογα πως τα κοβουν με το ματι και το βαρος δεν τα ελεγχουν. Αλλα κατι βαρυ και σχετικα ογκωδες πολυ δυσκολα θα ξεφυγει απο τελωνειο οπως και να στο στειλουν.

Για δες και του 2015!
9169RZBk-rL._SL1500_.jpg

Εχει μεσα το Zyclops

81KF4Uf9K1L._SL1500_.jpg
Τα φετινά τι εργαλεία έχουν?

Αυτα τα δωρακια εργαλειων ειναι να τα παρει η γκομενα δωρα στο γκομενο και να μπει κατω απο το δεντρο. Γιατι πληρωνεις και τη συσκευασια χριστουγεννων. Σκετα τα εργαλεια νομιζω αν τα δει κανεις, βγαινουν ακριβοτερα.
Μου αρεσε παντως το σετ μυτων με το ανταπτορα τοσο της wera αλλα και της wiha, που δεν το ειχα δει οτι βγαινει με κοντες μυτες συν ανταπτορα. Πολυ καλη εναλλακτικη εναντι του makita gold.

Είμαι εξαιρετικά εκνευρισμενος.

Έλαβα το απόγευμα ένα μυνημα από ένα πενταψηφιο αριθμό 54666 που μου έλεγε να εγγράφω σε ένα σαιτ για παιχνίδια.
Το αγνοησα και γύρισα πλευρό.
Μετά τρία λεπτά ήρθαν τρία μυνηματα από άλλον αριθμό και το μυαλό μου πήγε να ελέγξω τον λογαριασμό μου.
Έχω καρτοκινητο και είχα υπόλοιπο 7 ευρώ το οποίο είχε εξανεμιστει.
Κάλεσα το δίκτυο μου και τους το ανέφερα και μου είπαν πως θα βάλουν φραγη στο νούμερο μου να μην δέχεται τέτοια μυνηματα.
Κύριοι προσοχή!!!!!!
Ευτυχώς δεν έχω συμβόλαιο να με έχει χρεωσει τα όσα!!!!
mygroovyapps έγραφε το μυνημα και το σαιτ των κ@ριο##@###(:/!!!! Δεν έχει στοιχεία επικοινωνίας.
Ψαρευουν τηλέφωνα από σαιτ παραγγελιών ενημερώθηκα και τα σκίζουν.

Έλαβα το απόγευμα ένα μυνημα από ένα πενταψηφιο αριθμό 54666 που μου έλεγε να εγγράφω σε ένα σαιτ για παιχνίδια.
Μετά τρία λεπτά ήρθαν τρία μυνηματα από άλλον αριθμό και το μυαλό μου πήγε να ελέγξω τον λογαριασμό μου.
Κάλεσα το δίκτυο μου και τους το ανέφερα και μου είπαν πως θα βάλουν φραγη στο νούμερο μου να μην δέχεται τέτοια μυνηματα.
Κύριοι προσοχή!!!!!!
mygroovyapps έγραφε το μυνημα και το σαιτ των κ@ριο##@###(:/!!!! Δεν έχει στοιχεία επικοινωνίας.

Πώς γίνεται αυτό Κυριάκο να σού στέλνουν 3 sms και να χρεώνεσαι 7 ευρώ,άν κατάλαβα σωστά ?

Κύριοι προσοχή!!!!!!
Εάν σε χρέωσαν χωρίς την συγκατάθεση σου, είναι παράνομο, σύμφωνα με τον κώδικα δεοντολογιας της ΕΕΤΤ.
Παίρνεις την κοσμοτε και απαιτείται τα χρήματα σου πίσω καθώς δεν έδωσες της συγκατάθεση σου για να πάρεις μηνύματα με ΜΤ χρέωση.
Επίσης κάνεις καταγγελία στην ΕΕΤΤ.
Δώσε και το πενταψηφιο που σε χρεώσε. (το 54666 είναι δωρεάν http://www.telebox.gr/services.html)