Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Είμαι εξαιρετικά εκνευρισμενος.

Έλαβα το απόγευμα ένα μυνημα από ένα πενταψηφιο αριθμό 54666 που μου έλεγε να εγγράφω σε ένα σαιτ για παιχνίδια.
Το αγνοησα και γύρισα πλευρό.
Μετά τρία λεπτά ήρθαν τρία μυνηματα από άλλον αριθμό και το μυαλό μου πήγε να ελέγξω τον λογαριασμό μου.
Έχω καρτοκινητο και είχα υπόλοιπο 7 ευρώ το οποίο είχε εξανεμιστει.
Κάλεσα το δίκτυο μου και τους το ανέφερα και μου είπαν πως θα βάλουν φραγη στο νούμερο μου να μην δέχεται τέτοια μυνηματα.
Κύριοι προσοχή!!!!!!
Ευτυχώς δεν έχω συμβόλαιο να με έχει χρεωσει τα όσα!!!!
mygroovyapps έγραφε το μυνημα και το σαιτ των κ@ριο##@###(:/!!!! Δεν έχει στοιχεία επικοινωνίας.
Ψαρευουν τηλέφωνα από σαιτ παραγγελιών ενημερώθηκα και τα σκίζουν.
Ποιο site παραγγελιων ψαρευουν?
Κανεις παραγγελιες μεσω κινητου?
Τι ζητησες απο την τηλεφωνικη ετσιρια?αποκλεισμο απο 5ψηφια νουμερα?

Εγώ λάμβανα πριν 3 χρόνια μηνύματα στο Whats up από ένα 5ψήφιο 19χχχ και μου έτρωγε όλο το υπόλοιπο σε .
Πήρα την εξυπηρέτηση πελατών και τους ζήτησα να αποκλείσουν όλα τα 5/ψήφια και ησύχασα.

Mobile terminating. Και MO η Mobile originating. Βασικά ΜΤ σημαίνει ότι σε χρεώνουν όταν σου στέλνουν το sms και ΜΟ χρεωνεσαι όταν στέλνεις sms.

Καταγγελία στο ινστιτούτο προστασίας καταναλωτή. Χρειάζεται όμως να χεις στοιχεία της εταιρείας που καταγγελεις

Sent from my iPad using Tapatalk

Kαλημέρα, δεν κατάλαβα ποια είναι τα τηλέφωνα παραγγελιών, ένα παράδειγμα.

Κσλημερες.
Καλεστε τους παροχους σας και ζητηστε φραγη απο τα 5ψηφια 54 και 19 να σωθειτε.
Δεν παραγγειλα τηλεφωνικα τπτ αλλα εβαλα το τηλ μου σε δυο φορμες παραγγελιας ηλεκτρονικων καταστηματων.
Ισως απο εκει να εγινε η δουλεια.

Καλημερα σας!

Πανεμορφο το χειμερινο δημιουργημα του WWMM.

Κσλημερες.
Καλεστε τους παροχους σας και ζητηστε φραγη απο τα 5ψηφια 54 και 19 να σωθειτε.
Δεν παραγγειλα τηλεφωνικα τπτ αλλα εβαλα το τηλ μου σε δυο φορμες παραγγελιας ηλεκτρονικων καταστηματων.
Ισως απο εκει να εγινε η δουλεια.

Καλημερα σας!

Πανεμορφο το χειμερινο δημιουργημα του WWMM.
Καλημέρα,
Τα έχεις τα 5ψηφια που σε χρέωσαν να μου τα δώσεις να ελεγξω κάτι, εντελώς ενημερωτικά;

τι να πω ωραια ολα αλλα οι ατιμοι εχουν κατι εργαστιρια που θα τα ζηλευε και επαγγελματιας!!

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

τι να πω ωραια ολα αλλα οι ατιμοι εχουν κατι εργαστιρια που θα τα ζηλευε και επαγγελματιας!!

Έτσι είναι, άλλος κόσμος, τι να λέμε τώρα;
Δες αυτά τα εργαστήρια και μπές και σ´ ένα εργαστήριο κάποιου επαγγελματία στην Ελλάδα...
Όταν υπάρχουν τα λεφτά κι έχεις μεράκι και τιμές, σε σχέση με την Ευρώπη, χώμα αυτά είναι τα αποτελέσματα.

Καλησπέρα κύριοι!Αν θυμάστε την κάβα που είχα φτιάξει,σήμερα "αγκάλιασε" τις πρώτες φιάλες!Παιδιά δεν ξέρω γιατί μου τις γυρνάει,wtf??

Attachments

• Γβ€ Γβ€°Γβ€žΓŽΒΏΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ―ΓŽΒ± (16).jpg
    Γβ€ Γβ€°Γβ€žΓŽΒΏΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ―ΓŽΒ± (16).jpg
    125.1 KB · Views: 623