Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα και δείτε θετικά τα πράγματα! :)
Καλή είναι η βροχούλα, θα σκαρίσουν και τα σαλιγκάρια, χαράς ευαγγέλια δηλαδή για τους ευτυχείς επαρχιώτες! :D
Κοκκινιστοί με κρεμύδια ή πατάτες γιαχνί, είναι μούρλια, για να μην πω μπουμπουριστοί που τραβάει κρασί κι' είναι πρωί ακόμα ! :P

Καλημέρα και δείτε θετικά τα πράγματα! :)
Καλή είναι η βροχούλα, θα σκαρίσουν και τα σαλιγκάρια, χαράς ευαγγέλια δηλαδή για τους ευτυχείς επαρχιώτες! :D
Κοκκινιστοί με κρεμύδια ή πατάτες γιαχνί, είναι μούρλια, για να μην πω μπουμπουριστοί που τραβάει κρασί κι' είναι πρωί ακόμα ! :P

Ειπαμε κριση, αλλα σαλιγκαρια ακομα δεν εχω φαει. Για μενα βεβαια που δεν τρωω το λεω, για αλλους μπορει να ειναι λιχουδια, αλλα οπτικα δεν μου παει να φαω τετοιο πραμα.

Καλημερα και καλη εβδομαδα να εχουμε!

Ευχαριστω, αλλα την εβαλα. (εκλεισα το ρουτερ).

Αλλωστε εσυ θα μου εβαζες κανενα DEWALT πνευματικο...:grinning-smiley-043

Θα εγραφα ανταλλαγες και με καναρινι εργαλεια δεκτες....

Ειπαμε κριση, αλλα σαλιγκαρια ακομα δεν εχω φαει. Για μενα βεβαια που δεν τρωω το λεω, για αλλους μπορει να ειναι λιχουδια, αλλα οπτικα δεν μου παει να φαω τετοιο πραμα.

Μπα, ποιά κρίση, ζήτημα διατροφικής κουλτούρας είναι !
Ας πούμε θα το σκεφτόμουν πολύ να φάω ακρίδες (νοστιμότατες από ότι ακουω απο τους θιασώτες τους :) ) αλλά οι χοχλιοί είναι έδεσμα !
Ξέρω αρκετούς πους τους τρώνε αλλά δεν την παλεύουν να τους μαγειρέψουν, οι έρμοι οι συνειρμοί λύνουν και δένουν ! :P
Πάντως αν βρεθείς μπροστά σε καλομαγειρεμένους μπουμπουριστούς, ας πούμε, δώστους μια ευκαιρία . . . δε ξέρεις, μπορεί να αλλάξεις άποψη ! :D

Μπα, ποιά κρίση, ζήτημα διατροφικής κουλτούρας είναι !
Ας πούμε θα το σκεφτόμουν πολύ να φάω ακρίδες (νοστιμότατες από ότι ακουω απο τους θιασώτες τους :) ) αλλά οι χοχλιοί είναι έδεσμα !
Ξέρω αρκετούς πους τους τρώνε αλλά δεν την παλεύουν να τους μαγειρέψουν, οι έρμοι οι συνειρμοί λύνουν και δένουν ! :P
Πάντως αν βρεθείς μπροστά σε καλομαγειρεμένους μπουμπουριστούς, ας πούμε, δώστους μια ευκαιρία . . . δε ξέρεις, μπορεί να αλλάξεις άποψη ! :D

Πεντανόστιμοι είναι.
Η διαδικασία παρασκευής τους είναι μανίκι βέβαια (πρέπει να φάνε πίτουρα μία μέρα κλπ).

Υ.Γ: Εχει το lidl έτοιμους γεμιστούς με σκορδοβούτυρο στην κατάψυξη. Τους έχει πολύ καλή τιμή και δεν τους παίρνει κανείς, λέω να κάνω μία δοκιμή! :)

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλή είναι η βροχούλα, θα σκαρίσουν και τα σαλιγκάρια, χαράς ευαγγέλια δηλαδή για τους ευτυχείς επαρχιώτες!

Τι είπες τώρα.... :grinning-smiley-043
Χρόνια έχω ν´ ακούσω αυτή την έκφραση. Νόμιζα οτι μόνο στο ξηρόμερο τη λέμε...

Έφτιαχνε σε μια κρητική ταβέρνα εδώ στη Λάρισα, φοβερούς μπουμπουριστούς! Έπαιρνα και πακέτο για το σπίτι πολλές φορές. Αλλά κρίμα γιατί έκλεισε και τώρα έχω καιρό να φάω.

Αυτά του lidl δεν είναι εκείνα τα μεγάλα που τρώνε οι Γάλλοι;

Έφτιαχνε σε μια κρητική ταβέρνα εδώ στη Λάρισα, φοβερούς μπουμπουριστούς! Έπαιρνα και πακέτο για το σπίτι πολλές φορές. Αλλά κρίμα γιατί έκλεισε και τώρα έχω καιρό να φάω.

Αυτά του lidl δεν είναι εκείνα τα μεγάλα που τρώνε οι Γάλλοι;

Ναι λίγο μεγαλύτερα από τα κλασσικά που ξέρουμε. Πρέπει να πάρω για δοκιμή!
Είχαμε έναν θείο στο χωριό που τα έτρωγε ολόκληρα (μαζί με το έντερο). Έλεγε ότι ήταν το καλύτερο χαχαχα!

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Ναι λίγο μεγαλύτερα από τα κλασσικά που ξέρουμε. Πρέπει να πάρω για δοκιμή!
Είχαμε έναν θείο στο χωριό που τα έτρωγε ολόκληρα (μαζί με το έντερο). Έλεγε ότι ήταν το καλύτερο χαχαχα!

Ζωυφιο/εντομο δε ξερω που ανηκει, που μαζι με το σπιτι του, κουβαλαει και το βοθρο μαζι...ποσο πιο παραξενο!
Απαπα οτι ειναι γλοιωδες ή λιπαρο το απεχθανομαι!

Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Ζωυφιο/εντομο δε ξερω που ανηκει, που μαζι με το σπιτι του, κουβαλαει και το βοθρο μαζι...ποσο πιο παραξενο!
Απαπα οτι ειναι γλοιωδες ή λιπαρο το απεχθανομαι!

Μέχρι να το φας. Μετά θα καταλάβεις...

Πεντανόστιμοι είναι.
Η διαδικασία παρασκευής τους είναι μανίκι βέβαια (πρέπει να φάνε πίτουρα μία μέρα κλπ).

Υ.Γ: Εχει το lidl έτοιμους γεμιστούς με σκορδοβούτυρο στην κατάψυξη. Τους έχει πολύ καλή τιμή και δεν τους παίρνει κανείς, λέω να κάνω μία δοκιμή! :)
Για δοκίμασε και πες μας.
Τα σαλιγκάρια είναι μεζές ΑΑΑ!

Sent from my C6833 using Tapatalk

Re: Εργαλεία Χειρός

Και καλά ρε ο Μιχάλης ....έχει άδεια από γιατρό .... οι υπόλοιποι ???
2i1mwer.jpg

Πεντανόστιμοι είναι.

Αυτό δεν σε σκιάζει λίγο;;;