Tο Καφενείο των Μαστόρων.

H τύπισσα έχει επίσημο σπόνσορα την Triton ,οπότε όλα τα εργαλεία είναι δωρεάν . Πάντως στο βίντεο λέει ότι την έφτιαξε σε επτά μέρες και τη μια φοράει καλοκαιρινά , λες και είναι στην παραλία , και την άλλη φοράει τζάκετ και μακρύ παντελόνι , λες και είναι χειμώνας . Εντάξει δεν ξέρουμε που μένει ,αλλά τη μια τα μπούτια έξω και την άλλη να φοράς ....παλτό (τρόπος του λέγειν ) , ξέρω και εγώ επτά μέρες έκανε ή επτά μήνες (!!!)

H τύπισσα έχει επίσημο σπόνσορα την Triton ,οπότε όλα τα εργαλεία είναι δωρεάν . Πάντως στο βίντεο λέει ότι την έφτιαξε σε επτά μέρες και τη μια φοράει καλοκαιρινά , λες και είναι στην παραλία , και την άλλη φοράει τζάκετ και μακρύ παντελόνι , λες και είναι χειμώνας . Εντάξει δεν ξέρουμε που μένει ,αλλά τη μια τα μπούτια έξω και την άλλη να φοράς ....παλτό (τρόπος του λέγειν ) , ξέρω και εγώ επτά μέρες έκανε ή επτά μήνες (!!!)

Μπορει να εννοει οτι την εφτιαξε σε 7 εργασιμες και οχι αναγκαστικα σε 7 συνεχομενες μερες.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

H τύπισσα έχει επίσημο σπόνσορα την Triton ,οπότε όλα τα εργαλεία είναι δωρεάν .

Στα ζόρια όμως προτίμησε ένα αντρικό εργαλείο.... :grinning-smiley-043

Εγώ τον γρύλο της τον ζήλεψα πάντως... Ωραίο εργαλείο.

Aπό τό φύλλωμα των δέντρων Βαγγέλη σέ μιά εποχή πάντος τό έφτιαξε -bye-

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Στα ζόρια όμως προτίμησε ένα αντρικό εργαλείο.... :grinning-smiley-043

Εγώ τον γρύλο της τον ζήλεψα πάντως... Ωραίο εργαλείο.

Ωραίο εργαλείο Μπάμπη,αλλά καί η τσάπα μέ τό πατόφτυαρο πιό γρήγορα θά τό έβγαζε.

Εγω πάλι τον άντρα της

Sent from my iPad using Tapatalk

Εγώ πάλι τόν λυπάμαι τόν καημένο Χρήστο :flipout:

Λάρισα, με τον τέλειο καιρό!

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Ισως δείτε καμμιά νιφάδα αύριο τό πρωί Γιώργο,αλλά από κρύο άλλο τίποτα μέχρι τήν Πέμπτη

Αστη μαστορισα και ελα αυριο στο meeting.

Δυστυχώς δέν θά μπορέσω Κυριάκο.

Καλημέρα σέ όλους,από τήν κρύα μέ αέρα Αθήνα τών 8,1 °C
"Σειρά" Κώστα,δέν μάς νανουρίζει η σύζυγος πλέον καί ξυπνάμε απο τά μαύρα χαράματα (σαφώς καί εγώ τό ίδιο) :flipout:

Καλημέρα Δημήτρη.
Η κόρη σαν αναπληρώτρια Δασκάλα φέρνει την εγγονή πολύ πρωί για να συνεχίσει να πάει στην δουλειά.
Εγώ καθημερινά στις 7.00 πρέπει να βρίσκομαι 20 χιλ. έξω από την Πάτρα, στην εταιρεία.
Οπότε έχει πολύ πρωί εγερτήριο κ από τις 22.30' στο κρεβάτι !!!

Χρόνια πολλά στον Ανδρέα, Ανδριανή κλπ.

Μεγάλη γιορτή για την Πάτρα που τιμά τον Πολιούχο της σήμερα.

Σήμερα στην Πάτρα είναι Ταγιαντρεός (του Αγίου Ανδρέα).

http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/304101

Κατάλαβα Κώστα,αστειευόμενος τό είπα
Χρόνια πολλά καί στούς εορτάζοντες/ζουσες σήμερα
Από τού Αγίου Ανδρέα καί μετά λένε ανδριώνει τό κρύο.

Καλημέρα μας, πολύχρονοι/ες οι εορτάζοντες/ουσες. Χρόνια πολλά στην Πάτρα.