inmatrixout
AVClub Enthusiast
- 4 October 2014
- 1,099
Καλημερα και Χρονια Πολλα στους Αντρικους, τις Ανδριανες και τους πατρινους.
Ανταποκριση απο Εγνατια, πολυ χιονι μεχρι τα διοδια Πολυμυλου, και ομιχλη σε καποια σημεια, αλλα ο δρομος καθαρος. Λογικα και πιο περα θα εχει "πραγμα μπολικο" αφου βλεπω στην "live" του Μετσοβου, χιονια.
Γιατι δεν πας απευθειας στην "πηγη";;;
http://www.gein.noa.gr/el/
Απο χιονι εκει πανω τι εχει κανει Νεκ;;
Καποιος πρεπει να μου θυμησει πως κανουν λινκ μια λεξη........
Update απο Εγνατια, παρα πολυ χιονι απο Δ. Πολυμυλου μεχρι το Μετσοβο, σε καποια καποια σημεια ειναι κλειστο το ενα ρευμα και η κυκλοφορια γινεται μονο απο το ενα, και μολις βγηκε ειδοποιηση για ισχυρους ανεμους.
Μηπως ετσι εξηγειται οτι οι γυφτοι (και οχι οι τσιγγανοι) πηγαινουν περπατωντας για προσκυνημα στον Αγιο Ανδρεα, πραγμα που δεν εγω δει για καποιο αλλο Αγιο;
Μιχαλη οταν γιορταζει ο Αγιος Ανδρεας στην Πατρα, αυτοι απο 3-4 μερες πριν περπατανε προς την εκκλησια χιλλιομετρα, για να προσκυνησουν. Και μου εχει κανει εντυπωση που δεν ειναι τσιγγανοι (αυτους τους ξεχωριζεις), αλλα γυφτοι.
Για το λιγουστρο πες μου, το αλλο που σου λεω ειναι κεδρο, απλα δεν ξερω που να τα βαλω για να μην σκασουν μεχρι να επιστρεψεις και να παραλαβεις.
Ειχες ζητησει καραγατσι (φτελια), απλα επειδη φτελια δεν εχω κοψει ακομα, και τωρα κοβω λιγουστρα δεντρα 4 μετρων, γι αυτο σε ρωτησα μηπως ηθελες.
Θα χωρεσουν στο κοντεινερ???
συνωνυμες για δυο διαφορετικούς λαούς... Οι γυφτοι , εχουν καταγωγή την Αίγυπτο . Οταν έκανα μαθημα ιστορίας της τέχνης, ο καθηγητής μας έλεγε πως η λέξη γύφτος προέκυψε απο την λέξη αιγυπτιος. Η Ρομάν αν δεν κανω λαθος ειναι λαός που ήρθε απο την Ασία- Ινδία .Noμιζα οτι ηταν συνωνυμες λεξεις αυτες!!
Για λιγουστρο που λες, εχω μεν στο κηπο μου περιμετρικα σαν φραγη αλλα το αντικαθιστω σιγα σιγα με λιμπουρνο.
Νομιζω ομως οτι με μπερδευεις με καποιον αλλο, δεν ειχα ζητησει κατι σε λιγουστρο, ευχαριστω παντως)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.