Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα και καλό μήνα να έχουμε. Δεκέμβρης μήνας γεμάτος γιορτές και τέλος του χρόνου.

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα καί καλό μήνα νά έχουμε όλοι.

Μιχαλααααακη, (Νεκταριε) βγες απο την καταψυξη παιδι μου, θα κρυωσεις!!!!!!!!!!!!!!!

Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α ! ! Καλο Μηνα.

συνωνυμες για δυο διαφορετικούς λαούς... Οι γυφτοι , εχουν καταγωγή την Αίγυπτο . Οταν έκανα μαθημα ιστορίας της τέχνης, ο καθηγητής μας έλεγε πως η λέξη γύφτος προέκυψε απο την λέξη αιγυπτιος. Η Ρομάν αν δεν κανω λαθος ειναι λαός που ήρθε απο την Ασία- Ινδία .
Μου θυμισες που παλια τους γυφτους τους λεγανε "φιραούνηδες", που σημαινει απο τη χωρα του Φαραω. Το ειχα ξεχασει. Και ο Λουντεμης νομιζω τους ελεγε ετσι στα βιβλια του.

Μιχαλααααακη, (Νεκταριε) βγες απο την καταψυξη παιδι μου, θα κρυωσεις!!!!!!!!!!!!!!!

Καλο μηνα στα ζωηρα και σεβασμια Μαστόρια!

Εδω εχουμε Δημητρη ενα πρωτοφανες κυμα ...καλοκαιριας με το θερμομετρο να ΜΗΝ πεφτει κατω απο το μηδεν και ουτε μια νιφαδα στον οριζοντα!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Επανήλθα! Καλησπέρα και καλό μήνα! -bye-

Welcome back Nikolas!!

Με μια λεξη πως περιγραφεσαι σημερα? Καλα, καλυτερα η σχεδον τα ιδια....?

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Μου θυμισες που παλια τους γυφτους τους λεγανε "φιραούνηδες", που σημαινει απο τη χωρα του Φαραω. Το ειχα ξεχασει. Και ο Λουντεμης νομιζω τους ελεγε ετσι στα βιβλια του.

Τελικα η δευτερη ηταν. Την αλλαξε ο μαστορης σε χρονο dt, ουτε σφιγμενη ουτε σκουριασμενη. Beru εβαλα.
ΥΣ. Τελικα με το πουστ# το ρελλε δε μου ειπες το προβλημα ηταν ποιο?

Welcome back Nikolas!!

Με μια λεξη πως περιγραφεσαι σημερα? Καλα, καλυτερα η σχεδον τα ιδια....?

Καλύτερα Μιχάλη, ευχαριστώ που ρωτάς! Θα περάσει καιρός μέχρι να ισιώσουν τελείως τα πράγματα αλλά οι τελευταίες εξελίξεις ήταν θετικές! -bye-

Λοιπόν παιδιά μου, κάποιοι μπορεί να θυμάστε πως είχα γράψει ότι θα χαθώ λίγο... Ε δεν περίμενα ότι θα λείψω 2 μήνες αλλά δεν προλάβαινα καθόλου. Ο Οκτώβριος ήταν κουραστικός και γεμάτος μαστοροδουλειές καθώς έπρεπε να παραδώσω έναν επαγγελματικό χώρο αδειάζοντας όλες τις εγκαταστάσεις. Παράλληλα και χωρίς να το περιμένω, ομολογώ, προέκυψε επαγγελματική πρόταση για τη συνέχεια. Έτσι ο Νοέμβριος με βρήκε ξανά στο χώρο, αν και με ελαφρώς διαφορετικό προϊόν, και σίγουρα σε διαφορετικά λημέρια. Πλέον θα συχνάζω στα Νότια Προάστια (από τα Ανατολικά που είχα συνηθίσει), και δη στη Γλυφάδα! Μπαίνω ξανά σε μια σειρά σιγά σιγά, κάτι που είχα πραγματικά ανάγκη.

Τα φιλιά μου σε όλους! :love: