Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Ένα κ ένα θεματάκι για όλους εμάς

https://youtu.be/-xIBHHdJQ14
Χαχαααα, βλέπω συνονόματε οτι έχουμε και τις ίδιες συνδρομές στο γιουτούμπ. ;-)

Καλημέρες

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τρεις συνταξιούχοι στο καφενείο:
Θανάσης: - Αφήστε ρε παιδιά δεν περίμενα ότι θα καταντήσω έτσι. Προχθές μου ζήτησε η εγγονή μου να την διαβάσω και δεν έβλεπα τα γράμματα. Ποιος εγώ που χτύπαγα πουλί στα διακόσια μέτρα.
Κώστας: - Που να δείτε τι έπαθα εγώ. Πήγα να δω ένα φίλο, τον Μήτσο που μένει στον πρώτο όροφο, μόνο δεκαεπτά σκαλοπάτια και φούσκωσα,. Ποιος εγώ που για προθέρμανση έτρεχα μαραθώνιο.
Πάνος: - Και που να σας πω τι έχω πάθει εγώ. Προχθές ήρθε η Σβετλάνα να μου καθαρίσει το σπίτι. Ανέβηκε στην σκάλα, εγώ από κάτω κοίταζα. Έχει ένα κωλο, κάτι πόδια και γαμώ.
Την κατέβασα από την σκάλα, το ένα έφερε το άλλο και την πήδηξα. Όταν τελειώσαμε γυρνάει θυμωμένη και μου λέει: "Αμάν, κύριε Πάνος τρίτη φορά σήμερα! Τι έχετε πάθει;
Είδατε ρε παιδιά; ΞΕΧΝΑΩ, ΞΕΧΝΑΩ.

Καλημερα.
Παναγιωτη αυτο που δεν καταλαβε ο Νεκ ειναι οτι, αλλαξες τα ονοματα στην ιστορια και εβαλες το δικο σου, για να μην εκτεθω εγω!!!!!!!!!!!

Καλημερα στην παρεα!!!
Καλη Κυριακη να εχουμε.
Και ας κρατησει λιγακι παραπανω...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ένα κ ένα θεματάκι για όλους εμάς

https://youtu.be/-xIBHHdJQ14

Να ειχαμε και τα ξυλα που εχει....

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και εδω το αλλο φαινομενο που σας ελεγα οταν δουλευετε με μασιφ ξυλεια.

https://youtu.be/EhmoAqUZUnc?t=93

Αποχαιρεταμε και τον Ινδικο παλισσανδρο... Το Dalbergia Latifolia ειναι στη λιστα cites και απαγορευεται η εμπορια του διεθνώς... Σε λιγα χρονια θα μας λειψουν και οι κιθαρες απο Ινδικο παλισσανδρο οπως εγινε και με τον Βραζιλιανικο ( οσοι ειχαν μαδερια βεβαια συνεχιζουν να χρησιμοποιουν με την αναλογη τιμη πωλησης... )

Θυμαμαι τον PRS που ειχε βγαλει κατι κομματια απο βραζιλιανικο προ δεκαετιας απο το custom shop του και τα πουλαγε σε κατι εξωφρενικες τιμες (με αντιστοιχα εξωφρενικη δουλεια σε inlays και binding)...
Δεν ξερω αν θελω να μαθω τι τιμες παιζουν τωρα για αυτα.

Θυμαμαι τον PRS που ειχε βγαλει κατι κομματια απο βραζιλιανικο προ δεκαετιας απο το custom shop του και τα πουλαγε σε κατι εξωφρενικες τιμες (με αντιστοιχα εξωφρενικη δουλεια σε inlays και binding)...
Δεν ξερω αν θελω να μαθω τι τιμες παιζουν τωρα για αυτα.

Για κλασσικη κιθαρα με πλαινα/πατο απο βραζιλιανικο , ελληνικης κατασκευης χειροποιητη, να υπολογιζεις 8.000 . Το σετ βεβαια κομμενο πριν γινει οργανο κοστιζει το λιγοτερο 600 για παχος 3mm

Πανεμορφο ξυλο ομως αν πετυχεις ωραια νερα
timthumb.php

Πήγα "Ναυτικό σαλόνι" σήμερα.
Πολύ φτώχεια, λίγα εκθέματα κι ελάχιστα τα ενδιαφέροντα πράγματα.
Έτσι είπα να μαζέψω υλικό και ιδέες για μελοντικά projects του Χρήστου του μουλωχτού... :flipout:

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    121 KB · Views: 117
  • image.jpg
    image.jpg
    98.4 KB · Views: 113
  • image.jpg
    image.jpg
    111.3 KB · Views: 116
  • image.jpg
    image.jpg
    119.5 KB · Views: 119
Για κλασσικη κιθαρα με πλαινα/πατο απο βραζιλιανικο , ελληνικης κατασκευης χειροποιητη, να υπολογιζεις 8.000 . Το σετ βεβαια κομμενο πριν γινει οργανο κοστιζει το λιγοτερο 600 για παχος 3mm

Πανεμορφο ξυλο ομως αν πετυχεις ωραια νερα
timthumb.php
Δηλαδή είμαι πλούσιος και δεν το γνωρίζω? Έχω αρκετό ινδικό παλισανδρο.

Δηλαδή είμαι πλούσιος και δεν το γνωρίζω? Έχω αρκετό ινδικό παλισανδρο.
Οι τιμες ηταν για τον Βραζιλιανικο. Αλλα σε λιγα χρονια ετσι θα ειναι και για τον Ινδικο. Οποτε μην σπαταλας τον ινδικο ακομη.

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Πήγα "Ναυτικό σαλόνι" σήμερα.
Πολύ φτώχεια, λίγα εκθέματα κι ελάχιστα τα ενδιαφέροντα πράγματα.
Έτσι είπα να μαζέψω υλικό και ιδέες για μελοντικά projects του Χρήστου του μουλωχτού... :flipout:

Ωραίο φινίρισμα έχουν τά καγιάκ και γυαλιστερό βερνίκι
Μπάμπη λές νά πάμε αύριο καμμιά βόλτα από κέντρο βίδας ?
Θα κάνω μιά στάση από εκεί κατά τίς 11:00 τό πρωί αν έρθεις.