Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Εγώ πάντως δεν έχω αναστολές !
Λέω καλημέρα ή καλησπέρα ανάλογα με το πόση απόσταση έχει αυτό ααπό την ώρα που ξύπνησα! :D

Σε άλλα τώρα !
Έχετε ακούσει που λένε ότι ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον!
Σίγουρα και επίσης ότι πολλές φορές ξέρουμε κάτι αλλά δεν το συνειδειτοποιούμε ?
Ε σε μια τέτοια περίπτωση έπεσα σήμερα !

Πριν καιρό (κοντά 5 χρόνια) η δουλειά μου με έφερε σε μια σκοπιά!
Ε και τράβηξα μερικές φωτό από αυτά που γράφουν τα φαντάρια τις ώρες της απιστευτης βαρεμάρας!
Σήμερα για άσχετο λόγο έπεσα πάνω σε μια από αυτές τις φωτογραφίες και κάτι μου χτύπησε στο μάτι!

DSC_1002.jpg

Λέτε να έχουμε ένα ενστανέ από την ιστορική διαδρομή κάποιου μέλους από εδώ . . . . . :D

Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

οχι που δεν θα βρισκαμε την λυση...
νομιζω οτι μπορω ετσι να πεισω και την συζυγο οτι ειναι αναγκαιο...

Γιατί δεν αγοράζεις το festool cs 70 που δίνω? :p

Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Γιατί δεν αγοράζεις το festool cs 70 που δίνω? :p

Ηθελα να σε ρωτησω...αυτο το τουμπανο που το βρηκες...???

Και ειναι ναυτικο φυλακιο!

Μάλλον για της αεροπορίας το κόβω, αλλά δε ξέρω κιόλας γιατί η σκοπιά αυτη είναι σε μια κοινή υπηρεσία .
Άσε να το δεί και ο "αναφερόμενος" ( ! ) και θα δούμε ! :D

Xaxaxaxaxa!! ! !

Κάτσε να σου δείξω , μπορεί να θυμηθείς !]

DSC_0999.jpg

Αν και δε φαινεται καλά!
Τα τελευταία χρόνια στο κτήριο αυτό στεγάζεται η Ε.Μ.Υ. (μετεωρολoγική υπηρεσία) κάπου κοντά στο Αεροδρόμιο του Ελληνικού ! :)
Είναι στη πίσω μεριά του κτηρίου, εκεί που είναι και το parking!

Για πες μας τώρα την ιστορία ! :D

Η πίσω σκοπιά της ΕΜΥ στο πάρκιγκ!!Στέλιο με έχεις συγκινήσει απίστευτα!!!Πω πω ρε παιδιά τι έπαθα......

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Σε αυτή την καρέκλα είχα κοιμηθεί σε Γερμανικό,και η κοπελιά που μου έκανε έφοδο μου πήρε το εφοδόχαρτοκαι το υπέγραψε χωρίς να με ξυπνήσει!Ω ναι...

Το έχει πεί ο ποιητής !
"Αυτός ο κόσμος ο μικρός , ο Μέγας"!
Ένα μικρό σημάδι από το πέρασμά σου! :D

Η πίσω σκοπιά της ΕΜΥ στο πάρκιγκ!!Στέλιο με έχεις συγκινήσει απίστευτα!!!Πω πω ρε παιδιά τι έπαθα......

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Σε αυτή την καρέκλα είχα κοιμηθεί σε Γερμανικό,και η κοπελιά που μου έκανε έφοδο μου πήρε το εφοδόχαρτοκαι το υπέγραψε χωρίς να με ξυπνήσει!Ω ναι...

Tελικα, αεροπορια ή ναυτικο?