Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Βασίλη, ο πύργος του AMX-30.
Για να θυμηθούμε και τα παλιά.

Attachments

• IMG_5157.JPG
    IMG_5157.JPG
    181.2 KB · Views: 86
  • IMG_5161.JPG
    IMG_5161.JPG
    176.9 KB · Views: 86
  • IMG_5164.JPG
    IMG_5164.JPG
    203.4 KB · Views: 85
Χρόνια πολλα Παναγιώτη , γεμάτα δύναμη και χαρές !
Την αντιστοιχη τουρτοεκπληξη την πέρασα πριν μια βδομάδα !

Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας.

Ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.
Αυτά είναι.
Πολύχρονος Παναγιώτη να τα 100στησεις κ να χαίρεσαι την οικογένεια σου.

Πολυχρονος με υγεια και χαρα Παναγιωτη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Α! Τώρα κατάλαβα κ το....."ειδικά σήμερα". Πολύχρονος.

Χρόνια πολλά και καλά Παναγιώτη.

Χρόνια πολλα Παναγιώτη , γεμάτα δύναμη και χαρές !
Την αντιστοιχη τουρτοεκπληξη την πέρασα πριν μια βδομάδα !

Πολύχρονος Ηλία, να τα εκατοστήσεις. (η ευχή είναι πάντα ευχή)

Παναγιώτη μη μου πεις ότι κ ο μάστορας στην τούρτα έχει κ αυτός "μπανταρισμενο" το δάχτυλο του !!!

Χαχαχα όχι Κώστα, αν και ειπώθηκε αλλά είναι και το άλλο χέρι. :flipout: :ciao:

Μπάμπη, μου θύμισες ένα γνωστό καναλάρχη με αδυναμία στα στρατιωτικά οχήματα παντός είδους, μεταξύ των οποίων και μερικά τανκ από τον ελληνικό στρατό, με μπετοναρισμένες τις θέσεις των μηχανών που έσπασε το μπετόν και έφερε μηχανές από την Ολλανδία (ίσως από τη συγκεκριμένη γυάρδα), και να τις τοποθετήσει, απλά και μόνο, για να τα βλέπει ...

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλό μήνα σέ όλους

Μπάμπη τί ωραία κονέ είναι αυτά πού ξέρεις,αυτό νά υποθέσω είναι τό Ολλανδικό γιουσουρούμ,σέ μεγαλογραφία βέβαια μιάς πού βρίσκει κανείς όχι μόνο εξαρτήματα στρατιωτικού υλικού,αλλά ατόφια κομμάτια.Καλά νά περνάς,καί ευχαριστούμε πού τά μοιράζεσαι μαζί μας.-bye-

Παναγιώτη χρόνια πολλά,μέ υγεία να τά εκατοστήσεις και νά χαίρεσαι τήν οικογένεια σου,πολύ ωραίο τό γούστο τών παιδιών σου γιά τήν τούρτα. :SFGSFGSF:

Παναγιωτη χρονια πολλα και πολλες ομορφες κατασκευες οπως μας εχεις συνηθησει!!!
Μπαμπια αν και δεν προλαβα amx 30 οτι και να πω για το μερος ειναι λιγο !!υπεροχο!!!

Χρόνια Πολλά Παναγιώτη και Ηλία !!

Χρόνια Καλά και ας είναι και ... Πολλά, με την όμορφη οικογένειά σου.

Καλό μήνα σέ όλους
Παναγιώτη χρόνια πολλά,μέ υγεία να τά εκατοστήσεις και νά χαίρεσαι τήν οικογένεια σου,πολύ ωραίο τό γούστο τών παιδιών σου γιά τήν τούρτα. :SFGSFGSF:

Μπαμπη σε ζηλευω.
Παναγιωτη, πολυχρονος με υγεια!

Παναγιωτη χρονια πολλα και πολλες ομορφες κατασκευες οπως μας εχεις συνηθησει!!!

Σας ευχαριστώ συνάδελφοι για τις ευχές σας, ότι επιθυμείτε.

Παναγιώτη,απ`τις ωραιότερες φωτογραφίες που έχω δει εδώ.
Τις καλύτερες (και ειλικρινείς,από καρδιάς) ευχές μου.Να χαίρεσαι τους "δημιουργούς" της :ernaehrung004:!

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Σημερινή έκπληξη από τα παιδιά μου
8753f18eee7549292c6bbc90b3c22723.jpg

Παναγιώτη, να κατοστήσεις τα χρόνια σου και να υπερ-χιλιάσεις τα εργαλεία και τις κατασκευές σου. :firstprize:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Παναγιώτη,απ`τις ωραιότερες φωτογραφίες που έχω δει εδώ.
Τις καλύτερες (και ειλικρινείς,από καρδιάς) ευχές μου.Να χαίρεσαι τους "δημιουργούς" της :ernaehrung004:!

Παναγιώτη και Ηλία χιλιόχρονοι και γεροί σαν τον Ψηλορείτη σας εύχομαι!Μόνο χαρά,υγεία και ευημερία!

Παναγιώτη, να κατοστήσεις τα χρόνια σου και να υπερ-χιλιάσεις τα εργαλεία και τις κατασκευές σου. :firstprize:

Δημήτρη, Νικόλα και Βαγγέλη σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας. Ότι επιθυμείτε.

Χρόνια πολλά Παναγιώτη έυχομαι!
Το ότι θα είναι και καλά, φαίνεται και με το παραπάνω ! :D
Να χαίρεσαι τους αθρώπους σου, πάντα δημιουργικός και με κέφια !

Σε ευχαριστώ πολύ Στέλιο, να είμαστε όλοι καλά και να δημιουργούμε με υγεία. Καλό μας μήνα.

Ηλία ...πολλά πολλά χρόνια -bye-

Μαστρό Πανάγο .... τι να πω ...πολυγέρασες ...(εδώ γελάνε) :flipout::flipout:
Άλλα τόσα εύχομαι και φτάνουν.

Να σας χαίρονται παιδιά όσοι σας αγαπάνε.