Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα στην παρέα.

Ηλία ...πολλά πολλά χρόνια -bye-

Μαστρό Πανάγο .... τι να πω ...πολυγέρασες ...(εδώ γελάνε) :flipout::flipout:
Άλλα τόσα εύχομαι και φτάνουν.

Να σας χαίρονται παιδιά όσοι σας αγαπάνε.

Ευχαριστώ φίλε Νικόλα συνομήλικε (καλά θέλεις κάτι μήνες ακόμα. :flipout::flipout:}
Να είμαστε πάντα καλά.

Από το τι παραλάβαμε σήμερα...

Πολύ το ψάχνετε ρε παιδιά .... οι παλιοί μαστόροι με πέντε ψωροεργαλεία και τα περισσότερα ιδιοκατασκευές φτιάχνανε μεγαλεία ....τώρα κοιτάτε και από που είναι η βίδα... -bye-

Είναι αυτό που λέμε ""βλέπεις το δέντρο και χάνεις το δάσος"

Last edited:
Καλημερα.
Χρονια Καλα και Πολλα Παναγιωτη και Ηλια με υγεια και ευτυχια, να τα χιλλιασετε.
Υποθετω οτι εκ παραδρομης τοποθετηθηκαν λαθος οι αριθμοι (λογω ισως και μαστορικης απειριας), αλλα ελπιζω να τους συγχωρεσες που εκαναν το 36, 63.
Η προθεση εξαλου ηταν καλη, και "τι διαολο" τα "συγχω ρ ναμε", παιδια ειναι, θα μαθουν.
Υγεια παιδια (ψυχικη και σωματικη) για εσας και τις οικογενειες σας και τα αλλα εποντε.

Τωρα για τον κυριο Μπαμπη τι να πω;
Με κατεστρεψες κυριε μου.
Δεν μπορουσες να μου βαλεις χειροτερες φωτογραφιες. Βελη φαρμακερα που βρηκαν τον στοχο τους.
Ελπιζω να μην ξαναβαλεις αλλες τετοιες, και να επανορθωσεις το κακο που μου εκανες, με καποιες που απεικονιζουν πιο εμψυχα θεματα.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημερα.
Χρονια Καλα και Πολλα Παναγιωτη και Ηλια με υγεια και ευτυχια, να τα χιλλιασετε.
Υποθετω οτι εκ παραδρομης τοποθετηθηκαν λαθος οι αριθμοι (λογω ισως και μαστορικης απειριας), αλλα ελπιζω να τους συγχωρεσες που εκαναν το 36, 63.
Η προθεση εξαλου ηταν καλη, και "τι διαολο" τα "συγχω ρ ναμε", παιδια ειναι, θα μαθουν.
Υγεια παιδια (ψυχικη και σωματικη) για εσας και τις οικογενειες σας και τα αλλα εποντε.

Τωρα για τον κυριο Μπαμπη τι να πω;
Με κατεστρεψες κυριε μου.
Δεν μπορουσες να μου βαλεις χειροτερες φωτογραφιες. Βελη φαρμακερα που βρηκαν τον στοχο τους.
Ελπιζω να μην ξαναβαλεις αλλες τετοιες, και να επανορθωσεις το κακο που μου εκανες, με καποιες που απεικονιζουν πιο εμψυχα θεματα.

Καλημέρα Δημήτρη, σε ευχαριστώ για τις ευχές και το γέλιο που μου χάρισες πρωί-πρωί.

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Παναγιώτη, να κατοστήσεις τα χρόνια σου και να υπερ-χιλιάσεις τα εργαλεία και τις κατασκευές σου. :firstprize:
Να ζήσεις να σε χαιρόνται αυτοί που σε αγαπουν

Καλημεεεεεεεερα.

Δεν μιλας σοβαρα;;;
Οχι ρε "γαμωτο". Και εγω που παρακολουθουσα ολες τις αναρτησεις σου, σου εγραφα συνεχεια καλα σχολια για τις κατασκευες σου, ημουν "ποταμος καλοριζικων" στις παραλαβες σου, ακομη και που στις φωτο απο τις συγκεντρωσεις ελεγα οτι εισαι η πιο "φωτεινη παρουσια" - ενας πραγματικος φαρος προσωπικοτητας - !!!!!!!!

Ολα αυτα για το τιποτα;

Τοση χρηση "γλωσσας μετα σιελου" τσαμπα;

Πες μου οτι με τρολλαρεις, πες μου οτι την ωρα που εγραφες τις ειχες διπλα σου, και σου ειπαν να αστειευτεις λιγο μαζι μου πριν μας συστησεις.
Δεν μπορει να λες αληθεια, δεν ειναι δυνατον να λες αληθεια, ειναι κριμα και αδικο να λες αληθεια..........................

Σκοτωσες την ελπιδα........................... αν λες αληθεια.

Καλημερα Δημήτρη.
ΑΠΑΙΧΤΟΣ οπως παντα.
Λίγο "καθυστερημένος" στην απαντηση μου, αλλα πολλές οι υποχρεώσεις κι ελάχιστος ο χρόνος για το χόμπι.

Sent from my iPad using Tapatalk

Και να θές ν´ αγιάσεις δεν σ´ αφήνουνε ρε παιδί μου...
Ούτε απ´ το παράθυρο του ξενοδοχείου δεν μπορείς να κοιτάξεις...:silly::silly::silly:

Attachments

• IMG_5218.jpg
    IMG_5218.jpg
    152.7 KB · Views: 108

Χρόνια πολλά και καλά Παναγιώτη, ωραία εκπληξούλα σου έκαναν τα παιδιά!

Ευχαριστώ Νίκο, ναι όντως ήταν εντελώς ανεπάντεχη. Όταν είδα και το θέμα της έπαθα πλάκα.

Άμα μου ξαναμιλησεις έτσι άσχημα θα έχουμε άλλα.....
Άκου εκεί....

Δεν το εννοούσα... :p:p

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δίπλα μη μπείς,δε νομίζω να σου πηγαίνει το ξυρισμένο κεφάλι και η χρυσαφί ρόμπα!!Στα εργαλεία βουρ!!

Ά, έχει και εργαλεία δίπλα; Δεν το είχα προσέξει... :flipout:

Εδω ρε φιλε, καλα σε γενικες γραμμες.
Τα οικονομικα χειροτερεψαν και μαζεύτηκα απο αγορες και το diy γενικοτερα.. μπαινω διαβαζω ομως.. το χομπι δεν το αφηνεις.. μαστορευω οσο θυμαμαι τον εαυτο μου ρε ! :guitarist: