Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Την καλη μου εσπερα σεβασμιοι συναδελφοι!

Με την ευκαιρια να πω σε ολους τους φιλους και τα μελη, εαν θελουν καποια πληροφορια/συμβουλη, να προτιμουν να ρωτανε απ'ευθειας στο φορουμ και οχι με πμ. Εκτος και αν υπαρχει καποιος ιδιαιτερος λογος.

Ετσι και πιο πολλες απαντησεις/ιδεες θα παρουν αλλα και θα ειναι χρησιμο για ολους που μας διαβαζουν.

Last edited:
Μπορώ να ανοίξω ένα νέο νήμα π.χ. "Η γωνίτσα του Παππού" (!!!), οπού εκεί μέσα να ανεβάζω σιγά - σιγά & όποτε έχω χρόνο, όσα δικά μου εργάκια έχω ήδη φτιάξει καθώς & όσα μελλοντικά πρόκειται να φτιάξω με μια απλή περιγραφή - επικεφαλίδα, ώστε να είναι όλα μαζί κάπου συγκεντρωμένα ?

Μπορώ να ανοίξω ένα νέο νήμα π.χ. "Η γωνίτσα του Παππού" (!!!), οπού εκεί μέσα να ανεβάζω σιγά - σιγά & όποτε έχω χρόνο, όσα δικά μου εργάκια έχω ήδη φτιάξει καθώς & όσα μελλοντικά πρόκειται να φτιάξω με μια απλή περιγραφή - επικεφαλίδα, ώστε να είναι όλα μαζί κάπου συγκεντρωμένα ?

με τόσα που κάνεις και την ενέργεια που έχεις, μια γωνίτσα δεν σου φτάνει!
-bye-

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

χαχαχα, καλη σκεψη Κωστα αλλα ειναι μαλλον καλυτερα οι δημιουργιες σου να κοσμουν τα αντιστοιχα νηματα, για να ειναι οντως ολα μαζεμενα, ολων μας.

Ασε που μετα ο καθενας μας μπορει να θελει να κανει τη δικη του "γωνιτσα"...και αντε μετα να του αρνηθεις :))

με τόσα που κάνεις και την ενέργεια που έχεις, μια γωνίτσα δεν σου φτάνει!
-bye-

Θα σε δω στον αέρα κυρΠαύλε μου.
Άσε τους καφέδες & γύρνα στο Εργαστήριο γιατί κάτι μου .................χρωστάς ! :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

χαχαχα, καλη σκεψη Κωστα αλλα ειναι μαλλον καλυτερα οι δημιουργιες σου να κοσμουν τα αντιστοιχα νηματα, για να ειναι οντως ολα μαζεμενα, ολων μας.

Ασε που μετα ο καθενας μας μπορει να θελει να κανει τη δικη του "γωνιτσα"...και αντε μετα να του αρνηθεις :))

..

Με δυό τρείς εξαιρέσεις Κώστα μου, τον Παναγιώτη τον Παύλο και τα σεγόπαιδα :grinning-smiley-043, όλη η ενότητα των κατασκευών "η γωνίτσα του παππού" έπρεπε να λέγεται. :grandpa:

Με δυό τρείς εξαιρέσεις Κώστα μου, τον Παναγιώτη τον Παύλο και τα σεγόπαιδα :grinning-smiley-043, όλη η ενότητα των κατασκευών "η γωνίτσα του παππού" έπρεπε να λέγεται. :grandpa:

Για να σε δω λοιπόν τώρα το Πάσχα στο χωριό θα το ενισχύσεις το forum ή θα σε φάνε τα κοψίδια & η προετοιμασία του κοκορετσίου ?

Μπά...
Έχω 4 στρέματα να αποψιλώσω την πρώτη βδομάδα πρίν έρθουν τα βλαστάρια μου... Με στέλνουν εμπροσθοφυλακή, σαν ομάδα αγγαρείας.
Μετά θα ασχοληθώ με το τορνάκι. Αν δεν αντιμετωπίσω χρονοβόρα προβλήματα και μου μείνει χρόνος μπορεί να φτιάξω και κάτι.

Κώστα ανεβαζε έργα να βλέπουμε!!!!
Φεύγοντας από την δουλεία πριν λίγο πάω να κατέβω το πεζοδρόμιο και ταααακ γύρισε ο αστραγαλος....
Πάγος τώρα και βλέπουμε.
Και ήθελα να πάω να ξεκινήσω ένα καναπεδακι....
Τα νεύρα μου....