Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Κώστα ανεβαζε έργα να βλέπουμε!!!!
Φεύγοντας από την δουλεία πριν λίγο πάω να κατέβω το πεζοδρόμιο και ταααακ γύρισε ο αστραγαλος....
Πάγος τώρα και βλέπουμε.
Και ήθελα να πάω να ξεκινήσω ένα καναπεδακι....
Τα νεύρα μου....

Περαστικά αλλά προς το παρόν ξάπλωσε σε κάνα έτοιμο καναπεδάκι.

περαστικά Κυριάκο...αυτό με τους αστραγάλους το είχα πρωτοπάθει στα 22 μου τρέχοντας να προλάβω να δώσω μάθημα....μετά από κει το παθαίνω συνέχεια και πλέον με ενοχλεί λίγο όταν συμβαίνει...εκτός βέβαια του μόνιμα πρησμένου αστραγάλου εδώ και 25 χρόνια...

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

αυτό με τους αστραγάλους το είχα πρωτοπάθει στα 22 μου τρέχοντας να προλάβω να δώσω μάθημα....

Και μετά σου λένε "διάβαζε για να πας μπροστά"...

Περαστικά σου Κυριάκο!

Περαστικα Κυριακο. Συμβαινουν αυτα, λιγο η βιααυνη λιγο η κουραση ερχεται το στραβοπατημα.

Περαστικά Κυρ. Κι όχι τώρα που θα είσαι ξάπλα, να ρημάξεις το Ίντερνετ στις παραγγελίες !
Σεμνά και ταπεινά, γιατί έρχεται και Πάσχα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Απάντηση: Re: Σχολιασμος στις προσφορές εργαλείων.

Ωραία .... μια ώρα ψάχνω σε διάφορα νήματα και έχω πήξει στα καλοδούλευτα και καλορίζικα...

Αυτό είναι τεράστιο πρόβλημα... Κι όχι μόνο αυτό...

Re: Σχολιασμος στις προσφορές εργαλείων.

Ωραία ....με το από πάνω του Νίκου εξαντλήθηκε το θέμα....
Μπορεί τώρα να μου πει κάποιος που είχα δει εδώ μέσα τελευταία μια πένσα ακροδεκτών που είχε και μια στρογγυλή θήκη με διάφορα νούμερα αντάπτορες.... μια ώρα ψάχνω σε διάφορα νήματα και έχω πήξει στα καλοδούλευτα και καλορίζικα...

Αυτό είναι τεράστιο πρόβλημα... Κι όχι μόνο αυτό...

Μεγάλη κουβέντα ανοίξατε πάλι
Καλά είναι καί τά καλορίζικα καί τά καλοδούλευτα Νικόλα καί Μπάμπη,όλα χρειάζονται,είμαστε κατά πρώτον άνθρωποι μέ αισθήματα καί όχι ρομπότ,νά βάζουμε ορθά-ξερά ένα αντικείμενο και μετά άκρα τού τάφου σιωπή.Και τα καλοριζικα χρειάζονται και τά σχόλια επάνω στίς συγκεκριμένες αγορές,μερικές φορές παρατραβάει κάτι όντως μέ αγορές άλλα ντάλλων,αλλά μήν τό κάνουμε πονάει κεφάλι κόψει κεφάλι.Πάν μέτρον άριστον -bye-

Μήπως ψάχνεις αυτό ?

https://www.amazon.de/gp/product/B00203M5YO/ref=ox_sc_sfl_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF

Κώστα ανεβαζε έργα να βλέπουμε!!!!
Φεύγοντας από την δουλεία πριν λίγο πάω να κατέβω το πεζοδρόμιο και ταααακ γύρισε ο αστραγαλος....
Πάγος τώρα και βλέπουμε.
Και ήθελα να πάω να ξεκινήσω ένα καναπεδακι....
Τα νεύρα μου....
Περαστικά σου και γρήγορη ανάρρωση Κυριάκο!!

Περαστικά καί ταχεία ανάρρωση Κυριάκο,δυστυχώς οι αναποδιές μέσα στήν ζωή είναι,αλλά όσο είναι φυσικά δυνατόν νά είναι πιό ανώδυνες.

Μεγάλη κουβέντα ανοίξατε πάλι
Καλά είναι καί τά καλορίζικα καί τά καλοδούλευτα Νικόλα καί Μπάμπη,όλα χρειάζονται,είμαστε κατά πρώτον άνθρωποι μέ αισθήματα καί όχι ρομπότ,νά βάζουμε ορθά-ξερά ένα αντικείμενο και μετά άκρα τού τάφου σιωπή.Και τα καλοριζικα χρειάζονται και τά σχόλια επάνω στίς συγκεκριμένες αγορές,μερικές φορές παρατραβάει κάτι όντως μέ αγορές άλλα ντάλλων,αλλά μήν τό κάνουμε πονάει κεφάλι κόψει κεφάλι.Πάν μέτρον άριστον

Ακριβώς... "Παν μέτρον άριστον".
Ποιό είναι το "μέτρον" όμως; Νομίζω οτι το έχουμε χάσει προ πολλού.
Εδώ (υποτίθεται) ειμαστε χώρος που κατά κύριο λόγο (θα έπρεπε να) ασχολείται με κατασκευές - ιδέες - απορίες και λύσεις. Κι όλα αυτά όσο το δυνατόν καλύτερα ταξινομημένα και οριοθετημένα ώστε κάποιος που θα μπεί για πρώτη φορά, ή θα χρειαστεί να ψάξει για κάτι να μπορέσει να βγάλει μια άκρη.
Ισχύει αυτό νομίζεις;
Καλό είναι να βλέπω το καινούριο εργαλείο που αγόρασε ο Χ ή ο Ψ αλλά ακόμα καλύτερα θα ήταν να διαβάσουμε και μια περιγραφή της λειτουργίας του όπως και κάποιοα άποψη για την ποιότητά και τις δυνατότητές του.
Το να βλέπουμε συνεχώς διάφορα εργαλεία να περνάνε σαν μια πασαρέλα εργαλείων life style δεν βοηθάει νομίζω. Όπως και το να γράφουμε άσχετα posts σε διάφορα άσχετα νήματα.
Δεν βγάζω βέβαια τον εαυτό μου απ´ έξω, εννοείται οτι κι εγώ έχω πολύ μεγάλη ευθύνη γί αυτό.

Re: Σχολιασμος στις προσφορές εργαλείων.

Μπάμπη θά κάνω replay στό καφενείο γιά νά μήν βγούμε off-topic σέ αυτό τό νήμα.

Ακριβώς... "Παν μέτρον άριστον".
Ποιό είναι το "μέτρον" όμως; Νομίζω οτι το έχουμε χάσει προ πολλού.
Εδώ (υποτίθεται) ειμαστε χώρος που κατά κύριο λόγο (θα έπρεπε να) ασχολείται με κατασκευές - ιδέες - απορίες και λύσεις. Κι όλα αυτά όσο το δυνατόν καλύτερα ταξινομημένα και οριοθετημένα ώστε κάποιος που θα μπεί για πρώτη φορά, ή θα χρειαστεί να ψάξει για κάτι να μπορέσει να βγάλει μια άκρη.
Ισχύει αυτό νομίζεις;
Καλό είναι να βλέπω το καινούριο εργαλείο που αγόρασε ο Χ ή ο Ψ αλλά ακόμα καλύτερα θα ήταν να διαβάσουμε και μια περιγραφή της λειτουργίας του όπως και κάποιοα άποψη για την ποιότητά και τις δυνατότητές του.
Το να βλέπουμε συνεχώς διάφορα εργαλεία να περνάνε σαν μια πασαρέλα εργαλείων life style δεν βοηθάει νομίζω. Όπως και το να γράφουμε άσχετα posts σε διάφορα άσχετα νήματα.
Δεν βγάζω βέβαια τον εαυτό μου απ´ έξω, εννοείται οτι κι εγώ έχω πολύ μεγάλη ευθύνη γί αυτό.

Συμφωνώ!