Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Δεν θα βάλω Bosch μέσα. Οπότε δεν θέλω να αναφέρεται καν σε bosch, ούτε χρωματικά!

Τι σημασία έχει Μιχάλη. Εγώ απλά σου το πρότεινα καθώς είναι πιο μεγάλο σε διαστάσεις ενώ σαν τιμή πώλησης θα είναι απλά λίγο παραπάνω από το μικρό της Wiha.

Χρόνια πολλά στους Γιώργηδες (Αγρότες κ μη) κ στις Γεωργίες.

Χρόνια πολλά κ στους Θωμάδες (άπιστους κ πιστούς).

Mike αν και ειδα οτι τα δινεις ολα μαζι θα με ενδιεφερε το τροχακι της bosch.

Καλησπέρα σέ όλους.
Μιχάλη εμένα μέ ενδιαφέρει τό δυναμόκλειδο μιά τιμή,άντε να τά βρούμε νά τά πάρουμε ξεχωριστά κομμάτια,ο Βασίλης το γωνιακό τροχό,ο Κυριάκος τό GSR,καί εγώ τό δυναμόκλειδο.

Παιδιά, τα'χω βάλει και στο facebook και γίνεται λίγο πανικός!.
Φυσικά αν είναι να τα πάρουν άτομα του φόρουμ, θα το προτιμήσω.
Εγώ γιά όλα αυτά θέλω 150 .
Οι τιμές που έχω βάλει στο facebook είναι 70 το κλειδί, και από 40 τα άλλα δύο.
Δημήτρη, επειδή είχαμε συζητήσει και μου είχες πεί σε τι τιμή θα σε ενδιέφερε, θα βγεις λίγο χαμένος εσύ.
Μπορούν όμως τα παιδιά να μοιραστούν τη διαφορά και να πάρεις εσύ το κλειδί 60 και τα άλλα δύο από 45 .
Ευχαριστώ!

Με 45 το παιρνω και εγω το gsr αμα δεν το θελει βεβαια ο Κυριακος.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά, τα'χω βάλει και στο facebook και γίνεται λίγο πανικός!.
Φυσικά αν είναι να τα πάρουν άτομα του φόρουμ, θα το προτιμήσω.
Εγώ γιά όλα αυτά θέλω 150 .
Οι τιμές που έχω βάλει στο facebook είναι 70 το κλειδί, και από 40 τα άλλα δύο.
Δημήτρη, επειδή είχαμε συζητήσει και μου είχες πεί σε τι τιμή θα σε ενδιέφερε, θα βγεις λίγο χαμένος εσύ.
Μπορούν όμως τα παιδιά να μοιραστούν τη διαφορά και να πάρεις εσύ το κλειδί 60 και τα άλλα δύο από 45 .
Ευχαριστώ!

Mιχάλη μέχρι 60 ευρώ μπορώ νά δώσω γιά τό δυναμόκλειδο,άν συμφωνεί ο Βασίλης και ο Κυριάκος να δώσουν από 45 ευρώ έκαστος γιά τόν γωνιακό τροχό και τό Bosch GSR αντίστοιχα,τότε κλείσαμε.