Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Φυσικά και γινεται.
Πρέπει να επιλέξεις το εικονίδιο της φωτογραφίας (ή το + αν δεν στο εμφανίζει) και επιλέγεις τη φώτο που θα επισυνάψεις. Εναλλακτικά πατάς το εικονίδιο της φωτογραφικής και τραβάς επι τόπου τη φωτο που θες να ανεβάσεις.
Τα εικονίδια ειναι ακριβως απο κατω απο κει που γράφεις το κείμενο.

Sent from my iPad using Tapatalk

Δυστυχώς δεν μου εμφανίζει καθόλου εικονίδια αλλά ούτε και +. Το μόνο που μου εμφανίζει είναι αυτό:
Screenshot_2017-05-18-07-53-05.jpg
Tέλος πάντων αλλά και για να μη γεμίζουμε το νήμα με άσχετο θέμα θα το κάνω απο το desktop μου.
Σ' ευχαριστώ πολύ πάντως!

Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Θα επιλέξεις από τον browser σου το "αίτηση ιστοτοπου για σελίδα υπολογιστή"
Τότε θα εμφανιστούν τα εικονίδια.

Σ' ευχαριστώ πολύ!

Του δινεις το url της φωτογραφιας?

δεν με αφήνει κάν να δώ τις φωτό γιατί λέει ότι δεν υποστηρίζεται σε mobile έκδοση...

Σαραντη τις φωτο πρεπει να τις ανεβασεις αρχικα σε ενα σαιτ φιλοξενιας φωτο.
πχ postimage.org.
Επειτα δινεις το λινκ στο αναδυομενο παραθυρο που σου βγαζει οταν πατας το κουμπι της εικονας.

Σαραντη τις φωτο πρεπει να τις ανεβασεις αρχικα σε ενα σαιτ φιλοξενιας φωτο.
πχ postimage.org.
Επειτα δινεις το λινκ στο αναδυομενο παραθυρο που σου βγαζει οταν πατας το κουμπι της εικονας.

Τις έχω ανεβάσει στο album του forum και νόμιζα ότι μπορεί να τις τραβήξει απο εκεί και στο κινητό.
Άρα το λάθος είναι δικό μου.

Καλησπερα κυριοι.
Παρελαβα σημερα μια βαλιτσα με ροδες απο το λιδλ.
Την εχει παρει κανεις? Ειναι μικρη, ειναι το μεγεθος χειραποσκευης που μπαινει μεσα στα αεροπλανα ή δεν χρεωνεται εξτρα?

Δες απο τα site των αεροπορικων εταιρειων ποιο ειναι το μεγιστο επιτρεπομενο μεγεθος. Συνηθως οι μικρες βαλιτσες τρολεϊ χαρακτηριζονται ως βαλιτσες καμπινας οταν πληρουν τις προδιαγραφες διαστασεων των εταιρειων.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλησπερα κυριοι.
Την εχει παρει κανεις? Ειναι μικρη, ειναι το μεγεθος χειραποσκευης που μπαινει μεσα στα αεροπλανα ή δεν χρεωνεται εξτρα?

Κανει για χειραποσκευη στην aegean.
Για αλλες εταιρειες πρεπει να τσεκαρεις (και τα κιλα). Η ryan air εχει επιτρεπομενο μεγεθος 55χ40χ20.

Καλησπερα κυριοι.
για την ryan air γνωρίζω ότι σου αφήνει μια μικρή να πάρεις μέσα (όπως αυτή που πήρες)αλλά κι αν έχεις δεύτερη δεν έχει θέμα, την παραλαμβάνει και την βάζει κάτω στις αποσκευές αρκεί να κάνεις τσεκ ιν ηλεκτρονικά και όχι στο αεροδρόμιο.