Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Eκει κανει απειρως πιο πολυ ζεστη απο το εργαστηριακι μου που εχω και τον 18 βολτο ανεμιστηρα Ryobi, αν χρειαστει:))

Ειχα μια δουλεια στο Χαλανδρι σημερα αλλα πηρα ταξακι κλιματιζομενο και οχι την μηχανη.
Στην επιστροφη ομως ειχα τη φαεινη ιδεα να περπατησω μεχρι την Κηφισιας να βρω ταξι...και εμεινα στο λιοπυρι αλλο ενα 10λεπτο μεχρι να βρω!

Ευχαριστώ
Είναι δυσεύρετο πλέον και δεν θα ξανά βγεί ...και σε αυτή την τιμή ρούτερ για 1/2" δεν υπάρχει.
Το θέλω για κάτω από τον πάγκο μόνιμα ....και να κρατήσω το μικρό για δουλειές στο χέρι.

χε χε χε 41 είχε σε όλη την διαδρομή από σταυρό Αγ. Παρασκευής, Παλλήνη, Σπάτα, Πικέρμι, Λούτσα και Ραφήνα...περίπου την ίδια ώρα.....
38-39 στην παραλία....

Εμένα μου άρεσε αυτή η φάση.. Δυο μέρες τώρα κλείσαμε το εργοτάξιο κολλήσαμε και το ΣΚ που δεν δουλεύουμε να πως βγαίνει το 4ημερο.. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Κυριάκο έδωσα παραγγελία στο μαγαζί στην Χιο το ρούτερ της B&D το 1600W https://toolshouse.gr/εργαλεια/ερασ...εργαλεία/black-decker-kw1600eka-ρούτερ-1600w/
και δήλωσα μέλος της κλίκας Κυριάκος -Avclub οπότε άρχισε να πέφτει η τιμή στα 135+11 μεταφορικά.

Πριν καιρό το είχε βγάλει σε προσφορά 119 και πήρα 2.

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα,καλό μήνα,και καλό Σαββατοκύριακο νά έχουμε.