Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Πώς μού διέφυγε αυτό τό post
Mεγαλεία Νικόλα αυτά είναι,κάνε και καμμιά βουτιά καί γιά εμάς -bye-
Καλά νά περνάς,γέμισε καλά τίς μπαταρίες γιά τόν χειμώνα.

Εγώ έχω ακόμη για να πάω.
2 πλήρεις εβδομάδες φιλε.
Υπομονή και επιμονή και με την πρώτη ευκαιρία δρόμο όπως αυτό το ΣΚ!

Τελικά αυτόν τόν καφέ θά τόν πιούμε τόν Σεπτέμβριο :ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Ρε Δημητρό αυτή δεν είναι Καλημέρα, αργή Καληνύχτα είναι.
Τα έσπασες όλα τα κοντέρ !

Eσύ πάς πίσω Κώστα ? καί εσύ χαράματα πάς γιά δουλειά,τά αγαθά κόποις κτώνται. -bye-

Καλημέρα στην παρέα. Άδεια αυτή και την επόμενη εβδομάδα, αλλά διακοπές από το Σάββατο. Τώρα τρώμε τη ζέστη στην πόλη και τρελό baby sitting, ούτε κινητό δεν μπορούμε να ανοίξουμε με τα μικρά... ορμάνε!

Χαχαχαχα!
Καμινι η Αθηνα. Εχω την εντυπωση πως χθες ηταν απο τις πιο ζεστες ημερες του καλοκαιριου.

Και μια φωτο απο την χθεσινη πανσεληνο στην περιοχη του ΣΕΦ.

20170807_210203.jpg

Χαχαχαχα!
Καμινι η Αθηνα. Εχω την εντυπωση πως χθες ηταν απο τις πιο ζεστες ημερες του καλοκαιριου.

Και μια φωτο απο την χθεσινη πανσεληνο στην περιοχη του ΣΕΦ.

Γειά σου Κυριάκο από τήν Αθηναϊκή Ριβιέρα,ωραίο τό φεγγάρι χτές όντως μέ τήν έκλειψη καί τόν πανσέληνο.
Η πιό ζεστή μέρα φέτος ήταν στίς 30 Ιουνίου μέ 43 C βαθμούς στήν Αθήνα,απλά τώρα τό αίσθημα δυσφορίας είναι μεγάλο γιατί λόγο εποχής έχει συσωρευτεί η ζέστη κάθε μέρα,καί έχουν "βράσει τά μπετά και η άσφαλτος" στήν τσιμεντούπολη και δέν πέφτει η θερμοκρασία ούτε τήν νύχτα κάτω από 30 C.
Καί είναι καί αυτό τό βόρειο ρεύμα μέ καταβάτες ανέμους από τά βόρεια πού φτάνει στό κέντρο καί νοτιότερα σάν λίβας,άν είχαμε θαλάσσια αύρα δηλαδή άνεμο νότιο πού θα ερχόταν από τόν Σαρωνικό εσύ στό Κερατσίνι καί στά νότια θά είσαστε πιό δροσερά από τούς βόρειότερους,μέχρι καί εμένα στό Περιστέρι μέ ευνοεί η θαλάσσια αύρα νοτιαδάκι από τόν Σαρωνικό,παρά ο καυτός βοριάς αυτήν τήν εποχή.
Υπομονή μέχρι τήν Κυριακή,από Δευτέρα θά πέσει 3-5 C η θερμοκρασία δηλαδή από τα 39 c θά πάει 34-35 c καί θά είναι πιό υποφερτά τά πράγματα.

Καλημέρα στην παρέα. Άδεια αυτή και την επόμενη εβδομάδα, αλλά διακοπές από το Σάββατο. Τώρα τρώμε τη ζέστη στην πόλη και τρελό baby sitting, ούτε κινητό δεν μπορούμε να ανοίξουμε με τα μικρά... ορμάνε!

Υπομονή Γιώργο τά περάσαμε καί εμείς αυτά χάχάχά πήρες εσύ τήν σκυτάλη τώρα,καλά νά περάσετε.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Eσύ πάς πίσω Κώστα ? καί εσύ χαράματα πάς γιά δουλειά,τά αγαθά κόποις κτώνται. -bye-

Το άσχημο είναι ότι το πολύ πρωινό ξύπνημα με ακολουθεί ακόμα κ στις διακοπές μου.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Το άσχημο είναι ότι το πολύ πρωινό ξύπνημα με ακολουθεί ακόμα κ στις διακοπές μου.

Μιά από τά ίδια "σειρά",εγώ καί 2 - 3 ώρα τό ξημέρωμα να κοιμηθώ τό πολύ 7 ώρα τό πρωί τό μάτι θα είναι γαρίδα,καί δέν νομίζω νά είναι συνήθεια γιατί ο πολύς κόσμος στίς διακοπές ξυπνάει 11:00 μέ 13:00 ,καί άς ξυπνάνε κάθε μέρα γιά δουλειά 6:00-7:00 ώρα τό πρωί.
Καί δέν είναι τά "γεράματα" πάντα ήμουν έτσι από 20 χρονών,είναι στόν άνθρωπο τελικά κληρονομικό χάρισμα πού λένε.

Στίς διακοπές σηκώνομαι σάν τήν Αθήνα άντε λίγο πιό αργά 6 ώρα τό πρωί πίνω καφεδάκι,καί τό ρίχνω στό γρήγορο περπάτημα μιά ώρα μετά μόνος μου γυμναστική,η γυναίκα κοιμάται φυσικά,γυρνάω ανοίγω τό tablet στό μπαλκόνι να διαβάσω καμμιά είδηση,πάει η ώρα 10 πού ξυπνάει η σύζυγος,άσε σού λέω αφασία η κατάσταση.:flipout:

Last edited: