Ναι η αληθεια ειναι οτι τα βενζιναδικα ειναι προβλημα (μου το ειπαν) και η αναζητηση τους σε βγαζει εκτος πορειας..............έλλειψη σταθμών ανεφοδιασμού......
Είμαι Ηγουμενίτσα από χθες κ το πρόγραμμα φέτος έχει Παξούς, Λευκάδα κ Μοναστηράκι Δωρίδος στην επιστροφή στους συμπεθερους.
Ναι η αληθεια ειναι οτι τα βενζιναδικα ειναι προβλημα (μου το ειπαν) και η αναζητηση τους σε βγαζει εκτος πορειας.
Καλη ξεκουραση και ηρεμια. Αν δεις κανενα καλο "τοπίο" βαλε καμμια φωτο εδω και για μας "τα ορφανα περιστερια" (δραματικος τονος - απο το ασμα "απονη ζωη").
Τι καίει το εργαλείο σου και θες βενζίνη ??? εγώ Πάτρα -Σύβοτα -Πάτρα την προηγούμενη φορά με το ίδιο ρεζερβουάρ την έκανα.
Κωστάκη ...δεν μας ενοχλεί ένα τηλεφώνημα να δούμε την ομορφιά σου![]()
Δεν ηταν το δικο μου, αλλα ενα Scenic II με Κ4J730 (1.4 16V) φορτωμενο.
Εσυ με 52 lt ονομαστικη χωρητικοτητα και καταναλωση με λαστιχο απο 205 - 225, εκτος πολης 6,3 lt/100km και μικτη 7,9 lt/100km, ποσα ρεζερβουαρ ηθελες να καψεις;
Το δικο μου το εργαλειο καποτε εκαιγε τον δρομο και εκαιγε καρδιες. Τωρα καιει την ψυχη μου.
Κουοτ Κωστης////...μετά από χρόνια κατάφερα κ ξέχασα το κινητό στην Πάτρα .....Κουοτ/////
Για αυτο δεν το σηκωνεις που θελω να κανουμε μια φαλτσοκοπη σε 10 χ 10 πευκο;;;;;
Και πηγες και διακοπες χωρις να ρωτησεις αν θελουμε κατι πριν φυγεις!!!!!!!!
Πλακα κανω.
Eκανα και γω λιγες παραγγελιες σημερα αλλα δεν τις βαζω εδω για να μη σε σκανδαλισω)
Πριν λιγο καιροπου εψαχνα διαβασα αρκετα θετικα για το κινητο αυτο με τις πολλες ομως ψευτοπαραλλαγες.Γεια σου ρε Παυλο!
Που το εχει το καταστημα?
Επισης ερωτηση.
Θελω να κανω ενα δωρο στην αδερφη μου ενα τηλεφωνο και σκεφτομαι αυτο.
Xiaomi Redmi Note 4 (Snapdragon) 32GB Dual Sim Gold EU
Υπαρχει και το 4Χ με ιδια χαρακτηριστικα.
Τι λετε?
Γεια σου ρε Παυλο!
Που το εχει το καταστημα?
Επισης ερωτηση.
Θελω να κανω ενα δωρο στην αδερφη μου ενα τηλεφωνο και σκεφτομαι αυτο.
Xiaomi Redmi Note 4 (Snapdragon) 32GB Dual Sim Gold EU
Υπαρχει και το 4Χ με ιδια χαρακτηριστικα.
Τι λετε?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.