Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημερα.
Ξεφρακαρε καθολου το νησι ή ειναι πηχτρα ακομα;
Οσο για το δρομο την δευτερα ανεβηκαν καποιοι φιλοι και επαθαν πλακα. Αφου εδωσαν την Αρτα που γινοταν της "κακομοιρας" , ολα καλα που λες και συ.

Cbfdim ο δρόμος είναι καλός με αρκετές ακόμα ελλείψεις στην Ιόνια οδό (έλλειψη σταθμών ανεφοδιασμού κ εστίασης, ελλειπή σήμανση σε πολλά σημεία, πρόχειρο οδόστρωμα σε μερικά σημεία). Κόστος γέφυρας κ διοδίων 22,50 Πάτρα - Ηγουμενίτσα.

Είμαι Ηγουμενίτσα από χθες κ το πρόγραμμα φέτος έχει Παξούς, Λευκάδα κ Μοναστηράκι Δωρίδος στην επιστροφή στους συμπεθερους.

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

.............έλλειψη σταθμών ανεφοδιασμού......
Είμαι Ηγουμενίτσα από χθες κ το πρόγραμμα φέτος έχει Παξούς, Λευκάδα κ Μοναστηράκι Δωρίδος στην επιστροφή στους συμπεθερους.
Ναι η αληθεια ειναι οτι τα βενζιναδικα ειναι προβλημα (μου το ειπαν) και η αναζητηση τους σε βγαζει εκτος πορειας.

Καλη ξεκουραση και ηρεμια. Αν δεις κανενα καλο "τοπίο" βαλε καμμια φωτο εδω και για μας "τα ορφανα περιστερια" (δραματικος τονος - απο το ασμα "απονη ζωη").

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Ναι η αληθεια ειναι οτι τα βενζιναδικα ειναι προβλημα (μου το ειπαν) και η αναζητηση τους σε βγαζει εκτος πορειας.

Καλη ξεκουραση και ηρεμια. Αν δεις κανενα καλο "τοπίο" βαλε καμμια φωτο εδω και για μας "τα ορφανα περιστερια" (δραματικος τονος - απο το ασμα "απονη ζωη").

:a0210:

Τι καίει το εργαλείο σου και θες βενζίνη ??? εγώ Πάτρα -Σύβοτα -Πάτρα την προηγούμενη φορά με το ίδιο ρεζερβουάρ την έκανα.

Κωστάκη ...δεν μας ενοχλεί ένα τηλεφώνημα να δούμε την ομορφιά σου -bye-

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Τι καίει το εργαλείο σου και θες βενζίνη ??? εγώ Πάτρα -Σύβοτα -Πάτρα την προηγούμενη φορά με το ίδιο ρεζερβουάρ την έκανα.

Κωστάκη ...δεν μας ενοχλεί ένα τηλεφώνημα να δούμε την ομορφιά σου -bye-

Γενικά μίλησα για την έλλειψη σε βενζινάδικα. Το εργαλείο το δικό μου καίει πετρέλαιο. Είμαστε Παξούς κ μετά από χρόνια κατάφερα κ ξέχασα το κινητό στην Πάτρα κ το ανακάλυψα ότι μου έλειπε στο Αντίρριο.

Δεν ηταν το δικο μου, αλλα ενα Scenic II με Κ4J730 (1.4 16V) φορτωμενο.
Εσυ με 52 lt ονομαστικη χωρητικοτητα και καταναλωση με λαστιχο απο 205 - 225, εκτος πολης 6,3 lt/100km και μικτη 7,9 lt/100km, ποσα ρεζερβουαρ ηθελες να καψεις;

Το δικο μου το εργαλειο καποτε εκαιγε τον δρομο και εκαιγε καρδιες. Τωρα καιει την ψυχη μου.

Κουοτ Κωστης////...μετά από χρόνια κατάφερα κ ξέχασα το κινητό στην Πάτρα .....Κουοτ/////

Για αυτο δεν το σηκωνεις που θελω να κανουμε μια φαλτσοκοπη σε 10 χ 10 πευκο;;;;;
Και πηγες και διακοπες χωρις να ρωτησεις αν θελουμε κατι πριν φυγεις!!!!!!!!

Πλακα κανω.

Last edited:

Δεν ηταν το δικο μου, αλλα ενα Scenic II με Κ4J730 (1.4 16V) φορτωμενο.
Εσυ με 52 lt ονομαστικη χωρητικοτητα και καταναλωση με λαστιχο απο 205 - 225, εκτος πολης 6,3 lt/100km και μικτη 7,9 lt/100km, ποσα ρεζερβουαρ ηθελες να καψεις;

Το δικο μου το εργαλειο καποτε εκαιγε τον δρομο και εκαιγε καρδιες. Τωρα καιει την ψυχη μου.

Κουοτ Κωστης////...μετά από χρόνια κατάφερα κ ξέχασα το κινητό στην Πάτρα .....Κουοτ/////

Για αυτο δεν το σηκωνεις που θελω να κανουμε μια φαλτσοκοπη σε 10 χ 10 πευκο;;;;;
Και πηγες και διακοπες χωρις να ρωτησεις αν θελουμε κατι πριν φυγεις!!!!!!!!

Πλακα κανω.

Ξεκίνησα προπόνηση με τον κουμπάρο μου για του χρόνου.........
Τέρμα τα ξυλουργικά !

Ο κουμπαρος βλεπω οτι ειναι ετοιμος δεν θελει προπονηση, εσυ θελεις :)))

Καλημερα αρχοντες!

Πρωινο ξυπνημα σημερα για να ετοιμασω βαλιτσες για Χιο. Περιμενω μουσαφιριδες απο Ρουμανια το ΠΣΚ!

Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

ΚΩστας, ΚΩστας, ΚΩστας, ΚΩστας.................ΕΝΑ, ΔΥΟ, ΤΡΙΑ,.....ΚΩ ΣΤΑΣ ΤΙ ΤΑ ΝΙ ΟΣ !!!!!!!!!!!!!!

ΑΑΑΑ και καλημερα.....

Eκανα και γω λιγες παραγγελιες σημερα αλλα δεν τις βαζω εδω για να μη σε σκανδαλισω :))

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Καλα να περασετε στη Χιο.

Γεια σου ρε Παυλο!
Που το εχει το καταστημα?

Επισης ερωτηση.
Θελω να κανω ενα δωρο στην αδερφη μου ενα τηλεφωνο και σκεφτομαι αυτο.
Xiaomi Redmi Note 4 (Snapdragon) 32GB Dual Sim Gold EU

Υπαρχει και το 4Χ με ιδια χαρακτηριστικα.

Τι λετε?

Γεια σου ρε Παυλο!

Επισης ερωτηση.

Τι λετε?
Πριν λιγο καιροπου εψαχνα διαβασα αρκετα θετικα για το κινητο αυτο με τις πολλες ομως ψευτοπαραλλαγες.
Χτυπα το!

Γεια σου ρε Παυλο!

Επισης ερωτηση.

Τι λετε?

Σ ένα στενάκι, δημογεροντίας, στην απλωταριάς.
Όσο για το κινητό μόλις το πήρα για τον μικρό από τον Γερμανό. Από ότι μου είπε πετάει. Στα 220 .

babis_3.jpg

Τωρα πειτε αληθεια, αυτο ποιος το εκανε;

Ο Osatosa για τον Babis K. ;

Ο costas 1965 για τον Babis K. ;