Tο Καφενείο των Μαστόρων.

να μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου τις ονομαστές φακές εγκλουβής....ίσως τις καλύτερες της Ελλάδας και να σου πει καμιά γιαγιά τον παραδοσιακό τρόπο μαγειρέματος.

καλά να περνάς!

Είμαι στη πηγή της φακής κ κάτι ....παραπάνω λόγω συγγένειας.

ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ ΣΕ ΌΛΟΥΣ.

Η φωτο είναι από την μεσημεριανή (δεύτερη) δόση κ το βράδυ έχει κ πανηγύρι στο χωριό.

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Είμαι στη πηγή της φακής κ κάτι ....παραπάνω λόγω συγγένειας.

ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ ΣΕ ΌΛΟΥΣ.

Η φωτο είναι από την μεσημεριανή (δεύτερη) δόση κ το βράδυ έχει κ πανηγύρι στο χωριό.

Γειά σου "Σειρά" φωτορεπόρτερ,σέ βλέπω όταν γυρίσεις Πάτρα θά γκρεμίζεις τοίχους γιά νά μπείς στό σπίτι,μέ όλα αυτά τά τσιμπούσια σέ δίς καθημερινή βάση.
:ernaehrung004:-bye-
Καλά νά περνάς

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Γειά σου "Σειρά" φωτορεπόρτερ,σέ βλέπω όταν γυρίσεις Πάτρα θά γκρεμίζεις τοίχους γιά νά μπείς στό σπίτι,μέ όλα αυτά τά τσιμπούσια σέ δίς καθημερινή βάση.
:ernaehrung004:-bye-
Καλά νά περνάς

Σε ευχαριστώ Δημήτρη. Παιρνάμε καλά.
Επίσης χαίρομαι που κ δικά μου εργάκια θα φιλοξενούνται πλέον σε ένα πανέμορφο Λευκαδίτικο σπίτι.

Σήμερα ο παππούς για να ανταποδώσει εν μέρει, βοηθάει στο ξεκίνημα για το πανηγύρι. Μάθε τέχνη κι άστηνε.............

Επίσης έχω ανακαλύψει κ ένα φανταστικό "δικό μας" μαγαζί στην Καρυά (διπλανό κεφαλοχώρι) κ έχω μαζέψει του κόσμου τις ιδέες για τον χειμώνα καθώς μου λύθηκαν αρκετές απορίες με την στήριξη των φιαλών.

Εμενα περισσότερο απ'όλα μου άρεσε το καλοδιατηρημένο TDR στην τελευταία φωτογραφία... :guitarist::violent-smiley-030::Banane0:

Να βαλω και εγω κατι χτεσινες "βιδες" απεναντι στα επαγγελματικα εργαλεια του Κωστα.

Ψησαμε κατι λαχανικα "εψες".....

Να πω (και ξερω οτι καποιοι θα ανατριχιασουν) οτι η θρακα ηταν απο Ιρόκο, Μεράντι και Οξυά, καθως ο φιλος που ψηνει, εργαζεται σε εταιρια ξυλειας και δεν αφηνει ρεταλι να παει χαμενο. Να σημειωσω οτι εκαναν τοσο καλη θρακα που σχεδον δεν χρειαστηκαν καρβουνα και ειχε φωτια μεχρι και σημερα το πρωι.

DSCN1665 (Medium).JPG

DSCN1664 (Medium).JPG

DSCN1662 (Medium).JPG

Πόσο αρχαίος είσαι τελικά ρε συ Τζιμ ! ?
https://el.m.wikipedia.org/wiki/Κινηματογράφος_Παλλάς_Πάτρας

Προλαβα δωρεαν παραστασεις απο το απεναντι σπιτι στην Ουφα (1931-1989), και ειμαι και νεωτερος εσου.

acflpoizgo56b096ac369e3.jpg

Το Ανοιξη στην Γουναρη και τον καραγκιοζη απεναντι

ffmanevrjd56b09013bb9ca.jpg

Ελπις, Ελιτ, Ζενιθ, Ιντεαλ, Αελω,Ακροπολ, Αστυ, Ερμης - Αρμονια (γκουχ, γκουχ), και ποσα αλλα που εχω ξεχασει τα ονοματα τους. Δεν ξεχνας ομως με τιποτα τις λεμονιτες, το αγιοκλημα, τα σαμιαμιδια στην οθονη, το χαβαλε και την πλακα που γινοταν.

Last edited:
Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Μου σβηνει τα λινκ απο τις φωτο, οποτε

ffmanevrjd56b09013bb9ca.jpg

acflpoizgo56b096ac369e3.jpg

Αν τωρα σου πω οτι εγω δεν μπορουσα να παω, γιατι ο Κοτταρης που ειχε τον Ερμη και την Αρμονια εφτιαχε το VW 311 (αν θυμαμε καλα μπορει να ηταν και 411) στο συνεργειο που δουλευα!!!!!!!!!!!