Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Αντε να επιτρεφουν οι πρωτοι να φευγουμε εμεις!
Γεια σας παιδια!

Βρε κΥριακο σε νησι δεν εισαι, παλι να φυγεις στο νησι? :chinscratch:

Αγιος Ισιδωρος, απο τα πιο γραφικα ξωκλησια της Χιου!

36583426546_0842d7b69f_c.jpg

Αθήνα είμαι παιδιά, αύριο το μεσημεράκι αναχωρω για την Χίο.

Όλες οι μέχρι τώρα αποδράσεις ήταν Σαββατοκύριακα.

Μιχάλη μαγική γωνία του νησιού μας εκει. Πήγα πρώτη φορά φέτος το Πάσχα.

Καλημερα.
Μην παραπονιεσαι Sark γιατι υπαρχουν και χειροτερα.
Αλλοι πχ, εχουν ξηλωσει στις "υποτιθεμενες διακοπες τους" τις πλαξουδες απο το multitimer, την ασφαλειοθηκη, την ECU, εχουν βγαλει τα ματια τους στα ηλεκτρικα σχεδιαγραμματα, και τις πλακετες κατω απο τεραστιους μεγενθυτικους, για να βρουν γιατι θυμηθηκε στο "μαμημενο" το ηλεκρικο συστημα, αυτες τις μερες να κοψει τα φλας, να δινει μονιμα φωτα καμπινας ανοιχτα, να εχει κολλησει το λαμπακι του ιμμο αναμμενο (με κλειστο διακοπτη), και να κατεβαζει χωρις εμφανη καταναλωση την μπαταρια μεσα σε ενα βραδυ απο 12,9 σε 4,8...
Better Fu........k me!!!!!!!!!!!!!

Καλημερα.
Αλλοι πχ, εχουν ξηλωσει στις "υποτιθεμενες διακοπες τους" τις πλαξουδες απο το multitimer, την ασφαλειοθηκη, την ECU, εχουν βγαλει τα ματια τους στα ηλεκτρικα σχεδιαγραμματα, και τις πλακετες κατω απο τεραστιους μεγενθυτικους, για να βρουν γιατι θυμηθηκε στο "μαμημενο" το ηλεκρικο συστημα, αυτες τις μερες να κοψει τα φλας, να δινει μονιμα φωτα καμπινας ανοιχτα, να εχει κολλησει το λαμπακι του ιμμο αναμμενο (με κλειστο διακοπτη), και να κατεβαζει χωρις εμφανη καταναλωση την μπαταρια μεσα σε ενα βραδυ απο 12,9 σε 4,8...

Ωωωωωρε π!π@ το μυγάκι.....

Καλημερα.

δε γίνεται να νοικιάσεις ένα?
κρίμα είναι να χάσεις τις διακοπές έτσι

και ποιό αμάξι είναι?

Καλημερα.
Τι Σαββατοκυριακο;
Οχι ρε γαμωτο, εχεις δικιο ειναι Σαββατο σημερα.

Αφου ξερεις Νικο ο κανονας ειναι, οτι οταν πανε σε μαστορα, σταματανε τα συμπτωματα, και δεν ειναι ευκολο να βρεθει η βλαβη.

Σημερα εχει 4ωρο σεχ στη Ζαφειρω Σαγκεμη την 2η (ecu sagem safir 2), με σκοπο να γινει "ευκολη" και να δουλευει χωρις εντολη απο το Multi. Αν θυμιθω την φωτογραφικη θα σας δειξω "τσοντα" πως κανουν σεχ στην Ζαφειρω.

Γενικα τα Clio εχουν ενα θεματακι με την μοναδα αυτη που ειναι κατω απο την ασφαλειοθηκη του οδηγου, καθως και με το immo και τα κλειδια. Ειδικα οταν το κλειδι περασει μια ολοκληρη νυχτα μεσα στη θαλλασα, τοτε γινεται και πιο εντονο,

Εγω εχω αυτοκινητο Καρντια μου, και αν μεινω μπορω να βρω ευκολα αλλο, η γυναικα μου δεν εχει, γιατι δεν ακουει.