Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Λύθηκε με μια επανεκκίνηση.

Φέτος στις διακοπές πήρα μαζί το ποδήλατο και ξανά ανακάλυψα το ποσό ωραίο είναι να βολτάρεις με το ποδήλατο.

20170831_103224.jpg

20170904_125239.jpg

Πρίν λίγες μέρες στο ιχθυοτροφείο φίλου.
Τα δελφινάκια του Αμβρακικού. :worshippy:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Sorry για το off topic μα είμαι φρέσκος εδω και δεν ήξερα που να βάλω την πονεμένη μου ιστορία
Ακούστε λοιπόν!

Η εταιρεία πασίγνωστη και με τεράστια γκάμα προϊόντων
Ως ένα σημείο σαν πελάτης ήμουν πολύ ευχαριστημένος και από το lap top και από το κινητό που είχα αγοράσει
Ετσι έκανα το λάθος…. πήγα και αγόρασα κλιματιστικό χωρίς να ψάξω την αγορά και κυρίως τον ειδικό τύπο….
Κι έτσι άρχισε η περιπέτεια μου…. το μηχάνημα δεν λειτουργούσε σωστά από την αρχή της εγκατάστασης του
Ζήτησα βοήθεια από το κατάστημα αγοράς και μου έστειλαν 2 φορές συνεργείο και το επισκεύασαν τα προβλήματα όμως παρέμειναν……. ουσιαστικά το μηχάνημα δεν μετρούσε παρά ελάχιστες ώρες λειτουργίας……
Αποφάσισα να προχωρήσω σε πιο δραστικές ενέργειες και αρχές του 2017 απευθύνθηκα στην αντιπροσωπεία η οποία με παρέπεμψε στο εξουσιοδοτημένο σέρβις της περιοχής μου.
Ήλθαν πήραν το μηχάνημα και μετά από έλεγχο που διήρκεσε κάμποσο αποδείχθηκε ότι το μηχάνημα είχε διαρροή προφανώς από κατασκευαστικό πρόβλημα.
Άρχισαν οι επικοινωνίες με το σέρβις και την εταιρεία που διήρκεσαν πολλούς μήνες….. σε αυτές άλλοτε μιλούσαμε για δωρεάν επισκευή άλλοτε για επισκευή με δικά μου έξοδα (το δέχτηκα γιατί είχα κουραστεί αφάνταστα) κάποτε για αδυναμία επισκευής λόγω έλλειψης ανταλλακτικών και τελικά με ενημέρωσαν ότι έχουν σταματήσει την εισαγωγή κλιματιστικών στην Ελλάδα και το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να με αποζημιώσουν με κάποια εκατον κάτι ευρώ και να κλείσει το θέμα….
Εκεί αγαπητοί μου μουλάρωσα και στις 24/7/2017 απαίτησα τα εξής (ενώ παράλληλα ανέθεσα την υπόθεση στον δικηγόρο μου)

Δια της παρούσης σας καλώ να προχωρήσετε πάραυτα στην επισκευή ή έστω την αντικατάσταση του κλιματιστικού μηχανήματος SAMSUNG ιδιοκτησίας μου.
Η ως άνω υποχρέωση σας προκύπτει από την ευθύνη σας ως κατασκευαστή σύμφωνα με τον Νόμο 2251/1994 όπως αυτός τροποποιήθηκε με την ΚΥΑ Ζ1-659/2002
Χρειάστηκε να περιμένω πολλούς μήνες για να ακούσω την πρόταση σας (που μου έγινε τηλεφωνικά) για μερική αποζημίωση μου με ένα ευτελές ποσό . Η πρόταση αυτή απορρίπτεται πλήρως από εμένα πλην όμως αποτελεί σαφή παραδοχή για την ευθύνη σας για ένα ελλατωματικό μηχάνημα το οποίο ποτέ δεν δούλεψε σωστά .
Σας τάσσω δε προθεσμία 5 εργασίμων ημερών για την αποκατάσταση της ζημίας την οποίαν υπέστην ειδάλλως η υπόθεση θα πάρει τον δρόμο των δικαστηρίων και φυσικά θα κοινοποιηθεί σε όλο τον γραπτό και ηλεκτρονικό τύπο (ιδίως στον ειδικό τύπο) για να προστατευτούν οι υπόλοιποι καταναλωτές
Οι όποιες επικοινωνίες μας στο εξής να γίνονται μόνον με γραπτό τρόπο και μέσω του δικηγόρου μου Κυρίου …………………………………………προς τον οποίον κοινοποιείται η παρούσα.

Από αυτή την πονεμένη ιστορία (την οποία θα τραβήξω ως το τέλος ακόμη και αν ξοδέψω δεκαπλάσια) βγαίνει ένα συμπέρασμα
Μην διανοηθείτε να αγοράσετε ξανά προϊόν SAMSUNG και αν το κάνετε να προσεύχεστε να μην χαλάσει γιατί τότε θα βρείτε τον μπελά σας

Νομίζω με μια καταγγελία στο συνήγορο του καταναλωτή θα είχες λύσει το πρόβλημα σου.

Το ίδιο αντιμετωπίζω με ένα F&U.
Διαρροή από κατασκευής που δεν το παραδέχονται, έλεγαν ότι η ο εγκατάστασης μου είχε κάνει λάθος στην εγκατάσταση και έχανε(είχαμε ελέγξει μαζί 3 φορές τις σωληνώσεις και δεν έχανε από κάπου). Δούλευε 10 μέρες βάζαμε φρέον άλλες δέκα μέρες το ίδιο.

Ηρθαν από την αντιπροσωπεία το πήραν το κράτησαν 15 μέρες μέσα σε νερο και αποφάνθηκαν ότι δε χάνει από κάπου.
Με χρέωσαν 230 για αυτόν τον ελεγχο(320 έκανε το air condition καινουργιο).

Τώρα περιμένω να το δουλέψω λίγο για να ξαναχαλάσει και να τους κάνω καταγγελία.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Νομίζω με μια καταγγελία στο συνήγορο του καταναλωτή θα είχες λύσει το πρόβλημα σου.

Το ίδιο αντιμετωπίζω με ένα F&U.
Διαρροή από κατασκευής που δεν το παραδέχονται, έλεγαν ότι η ο εγκατάστασης μου είχε κάνει λάθος στην εγκατάσταση και έχανε(είχαμε ελέγξει μαζί 3 φορές τις σωληνώσεις και δεν έχανε από κάπου). Δούλευε 10 μέρες βάζαμε φρέον άλλες δέκα μέρες το ίδιο.

Ηρθαν από την αντιπροσωπεία το πήραν το κράτησαν 15 μέρες μέσα σε νερο και αποφάνθηκαν ότι δε χάνει από κάπου.
Με χρέωσαν 230 για αυτόν τον ελεγχο(320 έκανε το air condition καινουργιο).

Τώρα περιμένω να το δουλέψω λίγο για να ξαναχαλάσει και να τους κάνω καταγγελία.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Πρόσεχε μόνο μήπως τελικά δεν χαλάσει Κ όντως έφταιγε ο εγκαταστατης!

Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk